What a Freakshow!

image

Mandagens eneste optur: Ømme stænger og god samvittighed!

Denne mandag står som altid i skarp kontrast til weekendens festlige udskejelser. Det er da også på grænsen til skammeligt, så deprimerende og røvsyge mandage kan være! Her er “højdepunkterne” fra min mandag:

 • Det var så pis-hamrende koldt i morges, at jeg overvejer handsker(!) i morgen… I starten af september måned, mine damer og herrer!
 • Jeg har hapset en forkølelse og dertilhørende hovedpine til mig. Jeg nåede da i det mindste lige at være frisk en heeeel smuk uge siden jeg lå brak sidst… Kroppen er vist lidt på overarbejde for tiden, så jeg kan love jer for, at jeg forsøger at kvæle den med vitaminer i alle udformninger for tiden. Kom nu krop!
 • Derfor har jeg også panikindkøbt ingredienser til en sund (ja, sgu!) aftensmad med en masse grøntsager, som jeg jo nærmest ikke kender navnet på. Go go go, Helse Helle! Gad vide hvornår det ligger på rutinen at købe kål fremfor kulhydrater? Jeg er i øvrigt fan af Pastella, som propper grøntsager i pastaen – thumbs up for at gøre pasta lidt mindre syndigt!
 • Pt. har jeg gang i fire baljer vasketøj, fordi jeg har haft for travlt til at vaske sure sokker den sidste halvanden uges tid. Nej, så bliver det sgu ikke mere uinteressant…
Fantastisk show af Le Freak!

Fantastisk show af Le Freak!

Hvor vil jeg dog i øvrigt ønske, at jeg snart bliver den tjekkede type, som laver madplan og rent faktisk tømmer mit vaskestativ, når tøjet er tørt! Er dovenskab en god nok grund til at anskaffe sig flere m2, så der er plads til at gemme et vaskestativ væk? Jeg har i hvert fald en fornemmelse af, at Hyggehytten snart bliver for bette til alt mit låååård…

Der er dog også en enkelt mandags-optur i dag: benene er røv-ømme fra i går, hvor jeg ENDELIG kom af sted til FitnessWorld igen efter 2 måneders pause (I’m so ashamed!). Jeg kan love jer for, at den fik fuld banjo til en times stepfit med Nik og Jay-tema (ohhh yes!). – Eller jeg gav den i hvert fald alt hvad den tunge snot-krop kunne magte 😉

Hvor har jeg dog savnet at føle mig “brugt” på den helt rigtige måde (og nu ikke nogen kreative fortolkninger, vel!) 😉

Mission pailletjakke

Mission accomplished!

Mission accomplished!

Som I nok fornemmer, er der ikke de store spændende beretninger fra min “kulørte” mandag, men jeg skal love jer for, at sagen var en anden i fredags!

Min arbejdsplads er flyttet til ny lokation hen over sommeren, så den nye skole skulle selvfølgelig indvies med manér, hvilket inkluderede mam, bajere, en rektor i pailletjakke samt ikke mindst: Le Freak som partyband! For døvlan, hvor har jeg dog aldrig danset så meget på en aften! Det band forstår sgu, hvordan man holder fest 🙂

Så snart rektor trak i pailletjakken, var missionen for aftenen klar: den sku’ være min, sku’ den! Jeg indviede derfor mine kollegaer i “mission pailletjakke”, men vi var vist alle lige overraskede, da jeg kom booty-shakende ud på dansegulvet iført sølvfrækkerten! Jeg havde vogtet over jakken som en grib, og var på det rette sted på det rigtige tidspunkt, da rektor måtte smide “glimmerkåben” pga. varmen. Mission accomplished 😉

Og ja, I skal da også lige have et lidt sløret billede af hende paillet-tossen 😉 Sikke en fest!

4 Kommentarer

 1. Heidi

  Hvor er det da bare så befriende at læse din indlæg – jeg gør det hver gang med et stort smil på læben:-)
  En dejlig selvironi og humor og ikke mindst ærlighed.

  Det er da til at forholde sig til istedet for alle de ” polerede ” FB opdateringer fra alle dem som bager økologiske boller til morgenmad hver dag, træner hver dag, har de sødste og mest velopdragne børn, laver masser af frivilligt arbejde, synes skyr er verdens bedste oplevelse (tag den Christian Bitz) og har travl med at fortælle som den ” sødsuppe virkelighed ” de laver i, selv om vi alle godt ved, at det ikke holder en meter 😀

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Heidi

   Jeg er glad for, at jeg fremstår nogenlunde upoleret – selvom jeg dog også gør brug af diverse “gør-mig-pænere-filtre” på Instagram 😉

   Heldigvis bliver jeg aldrig helt perfekt, for det er altså sjovere at skrive om det skæve og uperfekte 🙂

   Tak for de søde ord!
   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Hej. Jeg er heler ikke den der får tømt vaskestativet, når det er tørt. Jeg er heller ikke god til at få lagt tøjet på plads i skabet. Det kan snildt lægge der i kurven et par dage, inden det langt om længe finder deres plads 🙂
  I sidste uge, hvor jeg havde fødselsdag lå jeg med en forkølelse, som stadig er fanget i min krop og vil ikke slippe sit tag. Jeg har også fået en hoste skravet til mig…
  Det går dælme godt…
  Forsat god bedring til dig.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Vi er sgu da nogle værre hængeører 😉

   Du må også have rigtig god bedring! 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *