Vind gavekort til Hyggehyttens webshop :)

IMG_7230Kære alle skønne følgere!

I dag får I bare et lille pip herfra, inden jeg ræser videre til studentergilde ved min kusine 🙂

Nåh, men på grund af jer, har jeg været så heldig igen at blive kåret som ugens partner ved Zircles (dem der hjælper mig med min fine webshop), og i den forbindelse skal I selvfølgelig også forkæles som tak for jeres gode modtagelse af min nye webshop 🙂

Derfor vil jeg lige minde jer om, at I på Facebook kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til webshoppen. Like billedet på Facebook og kommentér, hvad du ville bruge gavekortet på, hvis du er så heldig at vinde. Jeg trækker allerede en vinder på torsdag 🙂

Knæk og bræk og dejlig sommerdag til jer alle!

Nu må jeg vist hellere rulle mod studentergildet, som nok byder på en masse lækkert til mavsen 🙂 Jeg mangler stadig 4,2 km for at runde de 80 km løb i denne måned, så jeg er nødt til at komme i løbeskoene i aften uden en alt for fyldt mave.. Men…. Nu må vi lige se, om jeg kan styre mig….. 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *