Tiden flyver (og en bette konkurrence)

Bryllupsgæst igen-igen :)

Bryllupsgæst igen-igen 🙂

Jeg er en røv til at få skrevet på bloggen for tiden, men bare rolig: det betyder blot, at der sker mange ting i det virkelige liv i stedet, så det er vel egentlig også ok 😉

Dagene flyver af sted med 8-16 job eller rettere 9-17 (man er vel b-menneske!), fest og farver, tømmermænd, shopping og bryllupper (som altid) 😉 Nu er der kun to august-bryllupper tilbage før de lange kjoler desværre ryger i skabet igen for i år, så det er bare med at nyde de sidste runder! Smukke kjoler går sgu lige i hjertet på mig, så det er jo lige før, at jeg håber på en masse lækre bryllupper igen til næste år <3 Ægteskabslavinen er vist også begyndt at rulle i min vennekreds, så mon ikke at der venter et par stykker? 😉

I forbindelse med de mange bryllupper, har jeg også haft fuld fart på skriveblokken, da jeg elsker at skrive sange til de skønne fester – og især til de dejlige mennesker, der er hovedpersonerne. Min familie er tosset med alt der har med musik at gøre, men jeg lærte aldrig at spille på et instrument, så jeg nøjes med at digte og rime i øst og vest. Så gør det ikke så meget, at jeg ikke er champ på violin 😉

Vind to billetter til mit foredrag

Vind to billetter til foredraget d. 8/10 2015 :)

Vind to billetter til foredraget d. 8/10 2015 🙂

Billetterne til mit foredrag om Gift ved første blik er netop blevet udsolgt, og jeg er virkelig overvældet over, hvor mange der vil høre på nonsens fra en bette jyde som mig. Venner og familie har selvfølgelig napset en del af billetterne, men jeg får også æren af at møde mange af jer søde følgere, og det glæder jeg mig virkelig møj til! Lad os da skabe en fest, for pokker 😉 (dog først efter et par timer med koldsved og pandekager under armene fra min side) 😉

Siden folkeskolen har jeg haft meget bøvl med eksamensangst, så det er egentlig lidt utroligt, at jeg frivilligt har sagt ja til udfordringen, som må føles som en laaaaang eksamen, men nu må vi se, om jeg går helt i sort. Jeg krydser fingre for opbakning og heppekor, hvis klappen går ned 😉

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er noget værre gøjl, jeg har rodet mig ud i, men nu er beslutningen taget, og så må jeg jo bare få det bedste ud af det. Hvem ved – måske bliver jeg en dag helt tosset med at fortælle røverhistorier foran en stor forsamling? 😉

Hvis du ikke nåede at få fingrene i billetter til foredraget, kan jeg give et bette “insidertip” om, at jeg pt. udlodder to billetter på min instagram: @katrine_hyggehytten. Jeg udtrækker en vinder allerede i morgen, lørdag. Knæk og bræk 🙂

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *