Thumbs up for ordensmagt og singler

If your religion is worth killing for, please start with yourself!

If your religion is worth killing for, please start with yourself!

I dagens anledning vil jeg lidt atypisk starte dette indlæg med at give thumbs up til to seje grupper af danskere:

Normalt blander jeg mig ikke i politiske/religiøse sager, men denne gang får I nu alligevel et sjældent lille host fra mig, for vi kan godt nok takke politiet for en utrolig effektiv og professionel indsats i forbindelse med nattens frygtelige hændelser i København. Jeg fulgte den dramatiske udvikling på TV2News i nat, og jeg må sige, at jeg føler mig fuldstændig tryg under jeres vinger!

Det skræmte mig dog at se, hvor lidt respekt folk har for ordensmagten, når alkoholen går ind, og jeg så da også en gut som blev anholdt, fordi han ikke kunne finde ud af at adlyde ordrer. Det er sgu trist, og jeg håber, at folk fremover vil prøve at huske på, at de kære betjente jo altså blot passer på os og vores kære land.

Lidt kærlighed til alle singler <3

Lidt kærlighed og opbakning fra mig til alle singler <3

Et andet heppekor går til alle singler, som overlevede gårsdagens andet frygtelige “angreb” med (manglende) bamser, roser, kærlighedserklæringer og så videre. Valentines-hysteriet bliver værre og værre år for år, og jeg husker tydeligt, hvordan det er at være single på sådan en lortedag. Hvordan man mest af alt har lyst til at gemme sig under dynen, men alligevel har en snert af et naivt håb om at have en hemmelig beundrer derude et sted, som ganske uventet vil sende en et bombardement af røde roser (as if!).

I år har jeg endda spottet flere konkurrencer på Facebook, hvor man skulle tagge sin kæreste for at deltage – det er sgu da diskrimination af dem, som ingen har. No wonder, at de fleste singler drikker sig pissestive i stedet! I har min dybeste medfølelse…

Status på sundheden

Jeg vil faktisk slutte af med, at give en tommelfinger op til mig selv også 🙂 Der er nu gået en uge af projekt “jeg-vil-kunne-passe-mine-kjoler-igen” og det går overraskende smertefrit (hvad pokker sker der?!).

Vægten sagde 69,1 kg i morges, og dermed er der røget 1,7 kg på en uge, hvilket må siges at være mere end godkendt! Målebåndet viser også fremskridt, så jeg er optimist – selvom måsen stadig er over en meter bred 🙂

Nu vil jeg starte søndagen ud med min første introtime i yoga (fuck!). Jeg er ikke smidig på nogen måde – faktisk næsten stiv som et bræt, så jeg er godt nok spændt på, hvad jeg synes om det.. Umiddelbart tror jeg, at yoga er for fesent og fint til mig, men man har jo lov til at blive overrasket 😉

 

3 Kommentarer

 1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Hihi, din stakkel 😀 Jeg må indrømme, at jeg også synes at Valentines er noget amerikansk pjat, men det varmer nu alligevel lidt med en kærlig tanke (især når alle andre også får, hehe).

  Godt han forkæler dig på andre dage i stedet 😉 – Så må vi håbe, at du har opdraget ham lidt bedre til næste år 😉

  Svar
  1. Mette

   Haha, ja. Det er jo også kun, fordi man får det i hovedet på Facebook. Ellers ville man nok være ligeglad!

   Ja, jeg krydser fingre for næste år!

   Svar
 2. Mette

  Hm, synes faktisk ikke Valentinsdag var så galt, da jeg var single. Det er faktisk værre, nu når min kæreste for 2. gang med næb og klør insisterer på at ignorere dagen totalt. Han er skide sød og romantisk andre dage, så det burde jo være ligegyldigt, men når folk bombarderer Facebook med deres blomster, gaver og biografture, tænker man bare “nå…”.

  😉

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *