Shoppecravings

Store beslutninger!

Store beslutninger!

Halleluja! Efter 2,5 måned på de dersens røvsyge dagpenge, har jeg endelig modtaget en rigtig lønseddel – “Så er der fucking fest”! 😀 Samtidig kan jeg prale af, at jeg de sidste par måneder har halveret mit privatforbrug, så der er en god grund til at være liiiiidt stolt af mig selv, OG der er endda 2400 DKK på vej fra skattefar lige om hjørnet! Haps! I sådan en situation føles det egentlig helt OK at ville forkæle sig selv lidt, men hvor er det dog svært at finde ud af, hvor mine hårdt optjente monetos skal falde!

Pt. står en ny sofa og en udskiftning af Macbook’en meget højt på ønskelisten, men begge dele er jo pikkedyre, så den ene ting må nok vente lidt 🙁 Min elskede Macbook er efterhånden fem år gammel, så man kan ikke længere påstå, at den er den skarpeste kniv i skuffen, men det er eddersparkme noget af en udgift at skulle smide for en opgradering! Av av av… På den anden side er det vist bedre at skifte den ud nu, inden den selv går kold, for jeg skal jo også holde bloggen ved lige, og der er snart spændende tiltag i vente på Hyggehytten 🙂 Derfor: hvis der sidder en derude med en brugt Macbook Pro i overskud, må du endelig gerne give lyd fra dig, så jeg kan fortsætte mine skriblerier 😉

Fornuften kan godt se, at sofaen nok må vente lidt i denne runde, men jeg er godt nok jævnt træt af at kigge på den brune øjenbæ af en sofa, jeg har stående i stuen for tiden. Det er dog endnu ikke lykkedes mig at få opstøvet den perfekte sofa til mit relativt beskedne budget, så måske er det fint nok at vente et par måneder? Indtil videre er IDÉmøbler, ILVA, IKEA, Sofakompagniet og BILKA  blevet gennemsøgt for den perfekte sofa, men jeg drømmer stadig sødt om en lidt for dyr modulløsning fra Bolia (av!), så det er lidt op af bakke. Har I mon nogle gode tips til sofakøb derude? Er der en fantastisk møbelbutik, jeg har overset og bør lure lidt på?

Nu hvor jeg ikke føler, at der er penge til to kæmpe udgifter på én gang, er jeg i stedet startet i det små ved at sende en lille omgang forkælelse i Hyggehyttens retning 🙂 Jeg kom i hvert fald til at smide en “Miss piggy”-plakat fra Løfberg med den sødeste bette dating-gris i indkøbskurven forleden <3 Netshopping er herligt! Jeg er virkelig imponeret over Løfbergs talent, og har allerede skrevet hans “Coal mine canaries“-plakat på min ønskeliste. Hyggehytten løber vist snart tør for vægge til alle de smukke ting, jeg gerne vil hænge op 🙂

Mon jeg også snart løber tør for penge igen?

15 Kommentarer

 1. Signe

  Hej Katrine. Jeg synes dit nye job lyder enormt spændende (lige sådan noget jeg også gerne vil)

  Svar
 2. Charlotte Holm

  Hej Kat,
  Gå ind på Nicehome.dk. De har virkelig mange gode og lækre sofaer til fornuftige priser. Har selv lige købt derover. De har look-room 15min væk fra centrum i Århus

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Charlotte

   Tak for tippet – den side havde jeg ikke set før 🙂

   Svar
 3. Mia Luise

  Vi har haft den i tre år nu. Og brugt den meget. Endda haft overnattende gæster på den. Og fester og tømmermænd. Vi har en to personers sofa sat sammen med en del en chaiselong, og den er i sådan en lysegrå farve. Vi elsker den! Min mor har den faktisk også, bare i mørkegrå, sådan lidt uld agtigt og med en ‘løs’ chaiselong. Den er stadig pæn efter 5-6 år og så med hund! Så ja, den holder faconen fint. Jeg anbefaler den både på design, komfort og pris. God sofajagt!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Mia

   Det lyder godt! Jeg vil bestemt beholde den i mine overvejelser så 🙂

   Mange tak! 😀

   Svar
 4. Mia Luise

  Vi har sofaen Karlstad fra IKEA. Den er pæn og god at sidde i. Som jeg husker det så kunne vi selv vælge moduler og stof. Senere har jeg set netop vores valg i Boligmagasinet og på blogs 🙂 ellers så kender jeg nogen som har købt sofa på sofakompaniet – pæne og ikke så dyre!

  Angående Mac så kommer der jo snart en ny MacBook på markedet. Det får typisk folk til at sætte deres gamle Mac til salg. Så jeg ville købe sofa nu og Mac om et par måneder, når priserne er lave.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Jeg har faktisk også overvejet Karlstad i en fin grå farve, men jeg var lidt i tvivl om, hvor godt de holder faconen? Har I haft jeres længe? 🙂

   Det kan godt være, at jeg skal være lidt tålmodig med Mac’en så.. Men det er sgu svært! 😀

   Svar
 5. Louise

  Og forresten, lige et sofa-tip også 🙂 Lauritz.com har nogle lækre, lækre sofaer (Nomad DOT modulsofaer). Det er helt nye varer, og der er mange penge at spare dér 🙂 Sådan én ville jeg klart gå efter, hvis vi manglede sofa (og det kan man jo hurtigt komme til) 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Uha ja, det havde jeg let ikke tænkt på! De har virkelig mange fine derinde! 🙂 DOT-sofaerne er skønne, men desværre lige 10 cm for brede til at passe ind i mit indhak 🙁 Æv!

   Men tusind tak for tippet – jeg vil løbende holde øje med, om der dukker noget spændende op derinde 🙂

   Svar
 6. Louise

  Jeg har en MacBook Air til salg, hvis sådan én kunne friste i stedet 😉 Fantastisk maskine! 250GB SSD, ny model med 12 timers batteri. 1,5 år gammel og med forsikring (som dækker alt) helt til december 2016. Nypris er 11.698,-, og jeg tænker umiddelbart 6.500,-. Skriv, hvis det kunne være noget 🙂 Og god påske!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Louise 🙂
   Kan jeg få dig til at sende mig modelnummeret eller hvor mange ghz den er på? Enten her eller til min mail: katrine@hyggehytten.dk 🙂

   God påske til dig også! Mvh. Katrine

   Svar
 7. Liv (pladstilverden)

  Vi har kigget på sofa i 12 måneder. 12 måneder! (altså siden vi smed den gamle ud – eller det halve af den gamle). I sidste uge blev jeg så desperat at jeg tjekkede Hansen Møblers hjemmeside (der hvor min fordom siger, at kun bønder og ældre mennesker handler).

  Og nu har vi bestilt sofa – og endda fået god (og høflig) service. Ja, jeg er forbløffet over mig selv (og ikke noget med at fordi jeg nu er over 40, så hører jeg naturligt til kunde-segmentet – for det gør jeg ikke. bum).

  Det blev en retro til små penge, med frit stofvalg og levering. Ikke et øje tørt.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Haha, jeg har nok samme fordom som dig omkring Hansen Møbler, men det kunne da være, at jeg lige skulle svinge forbi 🙂

   Faktisk har jeg også spottet en ok sofa i BIVA (af alle steder!). Jeg ved dog ikke, om jeg ville turde bestille derfra, for der har jeg dælme også nogle fordomme, hihi..

   Svar
 8. Heidi

  Hejsa.
  Prøv evt. at kigge på http://www.trademax.dk, de har mange flotte sofaer til overkommelige priser

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for tippet – der må jeg lige lure lidt 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *