Satans til målebånd!

Meget godt ramt...

Meget godt ramt…

Forleden havde jeg en ret uværdig kamp mod mine alt for stramme jeans, så i går tog jeg modet til mig, og hev målebåndet frem (oh skræk, oh ve)! På sølle 8 måneder har jeg blandt andet tilføjet følgende til min krop:

  • + 7 cm på dunken
  • + 6 cm i taljen
  • + 4 cm patter (hvorfor f***** bliver dunken altid større end gajolerne?!)
  • og sidst men ikke mindst: 5,5 cm ekstra mås 😀

No wonder, at min popo ikke længere kan klemmes ned i cowbøjderne, så nu stopper det altså! Ro på med flødekagerne, fru Nielsen 😀

Morgenløbeturene bliver desværre også sjældnere og sjældnere her i den mørke tid. Jeg har forsøgt at lade være med at banke mig selv i hovedet med det, men i stedet juble, når det så en sjælden gang imellem lykkes. Meeeeeeen måske der snart skal et mål for løbetræningen på menuen igen, så jeg har noget at holde mig til ilden med? Hvordan motiverer I jer selv til motion om vinteren?

Jeg er heldigvis så privilegeret, at der netop er åbnet en FitnessWorld lige ved siden af mit arbejde, så den undskyldning kan jeg sgu ikke bruge mere. I dag er min ben stadig fuldstændig smadrede efter torsdagens omgang Bodyfit, men hvor er det dog rart at komme i gang igen 🙂 Jeg er ikke helt sikker på, om jeg nogensinde kommer spaghettiarmene til livs, men jeg kan da give det et ihærdigt forsøg 😉

Der er -20% på disse smukke tights indtil søndag kl. 23:59 :)

Der er -20% på disse smukke tights indtil søndag kl. 23:59 🙂

Så nu er det egentlig bare op på hesten, og hive motivationen frem fra gemmerne igen 🙂 I min verden findes der næsten ikke nogen bedre motivationsfaktor end nyt, farvestrålende træningstøj, og jeg har længe sukket efter dette smukke par træningstights, så nu er de endelig røget i kurven. Bum! Forkælelse skal der til, når der skal svedes!

Indtil søndag kl. 23:59 har jeg -20% på dette par og andre udvalgte træningstights fra 2skin, så det skulle selvfølgelig udnyttes 🙂

Nu kan de ekstra cm mås bare komme an! 😀

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *