Røvballesnak på Mortens aften

Fagre nye verden!

Fagre nye verden for mormor!

Netop hjemvendt med udspilet sovsemave fra visit ved morbror og tante, hvor der blev serveret andesteg mæ’ det hele – I love it! Hvorfor hulen er det første gang, at jeg afprøver det dersens Mortens aften?! Hvem inviterer mon næste år? 😉

Aftenen var fyldt med mange grin, og mormor var som sædvanlig flyvende, men det er vel ikke så mærkeligt, når emnerne for aftenen var twerking og voksenbabyer! Mormor var meget fascineret af, hvordan hun havde set en pige i TV2oj vise sine talenter med at “ryste med røvballerne”, som hun så pænt kaldte det. Samtidig krydrede min tantes mor samtalerne med ret ofte at udbryde “Ååårh, rend mig i røven!”, når der var problemer med hendes nyindkøbte iPhone. Jep, der var overload af røvsnak fra den ældre generation ved middagsbordet, men hvor er det dog rart med en bramfri og uhøjtidelig stemning. Jeg er fan!

Min dunk takker mig lige nu for, at jeg nåede at nappe en stepfit-time inden jeg voldtog aftenens sovseskål. Dog tror jeg desværre ikke helt, at kalorieregnskabet ender med at gå op alligevel, men det var jo forsøget værd 😉 I øvrigt (apropos røvsnak): for døvlan, hvor havde jeg dog fået alt for korte tights på i dag! De sædvanlige yndlings lugtede af gammel ged fra weekendens svedige steptime, så jeg måtte finde reserver i skuffen. Jeg havde så bare lige glemt, at reserverne var størrelse “super-skank”, men det går jo nok, når 95% af holdet er tøser, som forhåbentlig har set appelsinlår før 😉

I morgen skal jeg i øvrigt finde håndværker-røvstregen frem! For ja, min veninde og jeg har i et svagt øjeblik meldt os til “Gør-det-selv-skole” i SILVAN med det frække tema “Ophæng i hjemmet”. Jeg er så røv(!)træt af, ikke at kunne en skid praktisk selv, så nu skal den satme have gas med boremaskinen! Jeg forventer i øvrigt, at det er halvsvedige, unge, muskuløse håndværkere i bar overkrop, der lige skal lære os et par tricks eller to, men jeg frygter lidt at skuffelsen lurer lige om hjørnet. Mon ikke vi må nøjes med pensionist-Benny, som helt sikkert er indehaver af et pragteksemplar af en behåret røvflænge? Lidt krydsede fingre må gerne sendes i vores retning… TAK! – og update følger selvfølgelig..

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *