Rejseplan Thailand oktober 2016

Countdown!

Countdown!


Wauw, hvor blev august lige af? Jeg synes lige, at vi er kommet hjem fra Ungarn, men om sølle 20 dage sidder Jeppe og jeg med måsen godt plantet i flyet mod Bangkok, hvor der venter os 23 skønne dage i storby, jungle og vigtigst af alt: i hængekøjen på nogle af Thailands smukkeste øer☺️☀️

Ruten er efterhånden planlagt og sommerfuglene basker heftigt i dunken, så nedtællingen er for alvor begyndt!

Planlægningen startede tilbage juni, hvor vi som det første startede ud med at købe nogle direkte flybilletter med Norwegian, som hedder København-Bangkok t/r til lige under 5000 pr. mand. Det er sgu til at leve med😊 Og hvor er det dog virkelig rart at slippe for mellemlandinger!

Herefter har vi booket hoteller og selv planlagt rejsen lidt efter lidt. Jeg elsker selv at nørkle med at sætte en perfekt ferie sammen, da jeg ikke er til “færdige pakker” på sådanne store rejser,  og til en samlet pris på 10.000 kr., pr. mand for flybilletter og overnatninger, har det helt sikkert været hele planlægningen værd😊 Nu mangler vi blot at fyre penge af på oplevelser og en hulens masse thaimad på vores fantastiske rejse!

Rejseplan

Herunder finder I vores foreløbige rejseplan. Oktober måned er en del af regntiden, så måske må vi tilpasse ruten lidt efter vejret, hvis det bliver elendigt vejr på “paradis-øerne”, som er den sidste halvdel af vores tur. Vi krydser dog fingre for, at det ikke bliver nødvendigt😊

1. oktober: Afgang fra København mod Bangkok. Vi napper herefter et par dage i den hektiske storby, før vi rejser mod Chiang Mai. Vi havde talt om at tage natbussen til Chiang Mai, men har nu bestilt flybilletter i stedet. Det koster heldigvis ikke en døjt med AirAsia☺️ Nogle tips til, hvad man bør se i Bangkok?

4.-7. oktober: Vi tager et par dage i Chiang Mai inkl. dagstur til Chiang Rai, hvor vi blandt andet skal se det smukke hvide tempel, som jeg allerede er vildt fascineret af! Andre gode ideer derude til oplevelser i Nordthailand?

7.-11. oktober: Vi flyver fra Chiang Mai til den smukke Khao Sok nationalpark, hvor vi skal overnatte i de fineste hytter i træerne på Khao Sok Paradise Resort. Her skal vi på jungletur og sejle rundt i den smukke natur – yay! Glæder mig helt vildt!

12.-16. oktober: Tid til afslapning! Efter første halvdel af vores rejse, bevæger vi os mod de lækre øer syd for Phuket (hvis vejret tillader det). Vi starter med 4 nætter på Ko Lanta. Jeppe fyldte 25 år i slutningen af august, og som gave fra mig havde jeg bestilt 4 nætter på et resort, som skulle ligge laaaangt væk fra alting – skønt!

16.-21. oktober: Efter 5 dages “nydning” på Ko Lanta, bevæger vi os forhåbentlig mod Koh Lipe, hvor vi har bestilt den fineste bungalow midt på stranden på Mali Resort Pattaya Beach. Det er mega luksus, og det ser ud til at være det perfekte sted at nyde livet for fuld hammer med min dejligste Jeppe!😍

Herefter har vi et par dage til at finde retur til Bangkok, hvor flyet mod København letter d. 23/10😊

Behøver jeg sige, at jeg glæder mig helt enormt til 23 fantastiske dage i selskab med manden i mit liv i de smukkeste omgivelser? Mig, ham, kærlighed, solnedgange, lækker mad og drinks – ja tak! Kom så oktober!☀️❤️

5 Kommentarer

 1. Alice

  Hej Katrine
  Vi skal il Thailand til januar og jeg har derfor lidt spørgsmål som jeg håber du har tid til at svare på.
  Hvordan var templet i Chiang Mai? Og oplevede I ellers noget spændende i Nordthailand?
  Er det værd at gøre et stop i nationalparken? Og laver du evt. Endnu et indlæg om jeres tur med tips og tricks? 🙂
  Mvh Alice

  Svar
 2. Therese

  Når I kommer til Koh Lanta, så må I simpelthen gøre jer selv den tjeneste at leje scootere! Det koster ingenting for at leje en scooter hver en hel dag, og I kan nemt nå hele øen rundt, udforske alting og finde spændende spots – samt opleve de forskellige strande og finde den bedste 😉 Samtidig er det bare hyleskægt at køre på sådan en bandit – og man behøver altså ikke erfaring i det, skulle jeg hilse at sige!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Therese
   Det vil vi bestemt prøve😊 Forhåbentlig uden skrammer😉
   Hvornår på året har du været der? Vi er lidt spændte på vejret i oktober nemlig😊

   Svar
 3. Marie

  Det lyder ret skønt. Vi var også afsted for 8 år siden snart. Mener det hedder kongebyen i Bangkok ret fantastisk og smukt. Få massager en masse!!! Pas MEGET på med mad hvor og hvad I spiser. Min kære kæreste tilranede sig en omgang musetyfussalmonella, 😱😳 need I say more vi spiste kun pæne steder. Ellers nyd, nyd, nyd.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Marie
   Puha, forhåbentlig slipper vi for sådan en omgang!😳
   Vi er SÅ spændte på at opleve Bangkok☺️ Forhåbentlig uden ræsermave😉

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *