Premiere på “Gift ved første blik”

underskriftI tirsdags var der endelig premiere på “Gift ved første blik”, og det var en dag, jeg havde ventet med både spænding og en smule angst. Heldigvis var jeg beroliget af, at jeg i sidste uge var til forpremiere på de to første afsnit, så jeg vidste jo, hvad der ventede (i hvert fald på skærmen).

Det nervepirrende ved dagen var, hvordan familie, venner, seere og medier ville tage imod den sovseelskende jyde i pink hyggedragt, men indtil videre har jeg stort set kun fået positive tilbagemeldinger. Der er – selvfølgelig – den evige diskussion om, hvorvidt folk vil betale licenspenge for programmet eller ej, men på det punkt bliver folk vist aldrig enige, og jeg blander mig heeeeelt udenom diskussionen (hvilket jeg generelt gør, når det kommer til diskussioner).

Jeg tror, der venter mig nogle hårde måneder, for selvom det måske kun er 1 ud af 20 meninger der er negative, er det desværre den negative, jeg husker. Jeg kan mærke, at det giver et sug i maven, hver gang programmet bliver omtalt på en negativ måde, så det kræver nok lidt øvelse at fokusere på den positive feedback i stedet, men forhåbentlig lærer jeg det en dag. Heldigvis har jeg god opbakning fra verdens bedste familie og venner <3

I forbindelse med premieren har jeg også lavet mine første interviews til Eurowoman og Realityportalen (spøjst, at høre under denne kategori…). Det var lidt grænseoverskridende at lave et telefoninterview, når man i forvejen ikke er glad for at snakke i telefon, så jeg gennemførte interviewet med tomatrød farve i ansigtet og svedig som et svin, men jeg synes, at resultatet blev fint. Egentlig ville jeg gerne slippe helt for at give interviews, men det er vi blevet frarådet. Jeg tror dog liiiiiige, at jeg skal have en pustepause fra alle de spørgsmål nu 😉

Cheesecake brownie med hindbærskum

Cheesecake brownie med hindbærskum

Premiereaftenen blev holdt i mit gamle barndomshjem, hvor min bedste veninde nu bor. Jeg havde inviteret hende, hendes kæreste, en anden veninde, min mor, far, stedfar og selvfølgelig mormor forbi til den længe ventede premiere, så jeg havde en solid flok at støtte mig op af, når det gik løs. Yndlingskagen “Cheesecake Brownie med hindbærskum” fra madmedhjertet.dk blev selvfølgelig serveret, og selvom den drillede lidt denne gang med lidt for flydende cheesecakedel og hindbærskum, smagte den fantastisk alligevel 🙂 Der var selvfølgelig også lidt rødvin til nerverne – og mormor! 😉

Min far var lidt forarget over indledningen, hvor jeg snakker om min tømmermandsånde der lugter af muggen røv, men derudover var hele flokken vældig tilfredse med programmet, som de mener fremstiller mig meget realistisk. Skønt! Jeg fik også en sjov SMS fra en af mine søstre om aftenen, hvor hun fortalte, at min nevø i den grad spærrede øjnene op, da jeg indledte programmet med tømmermænd og snak om muggen røv. Da han blev lagt i seng, havde han også spurgt hende: “Mor, hvorfor kan moster Katrine egentlig så godt li’ sovs?” Og han skal da ikke snydes for et svar: Fordi det smager himmelsk! 😉

Nu er der godt nok laaaaang tid til næste tirsdag, hvor der fejres bryllup! Er jeg den eneste, der er utålmodig? 😉

6 Kommentarer

 1. Cecilia

  Hej Katrine. Det er altså en fornøjelse af følge dig i de programmer 🙂 Hvor virker du bare som et dejligt menneske.
  Jeg har ledt og ledt på nettet, men kan ikke finde svaret. Må jeg spørge hvor din brudekjole er fra? Den er bare helt fantastisk!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Cecilia
   Mange tak for de søde ord – man bliver jo helt rød i kinderne 🙂
   Min kjole er fra Marianne Carøe i Aarhus (http://www.marianne-caroe.com/), hvor man selv kan være med til at bestemme stof, stil, længde osv. Jeg tror faktisk også, at Carinas kjole var derfra 🙂
   God kjolejagt! – og tillykke med det kommende bryllup, hvis det er sådan et der er på vej? 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar
 2. larisa

  Jeg var endelig ikke overrasket at se dig i tv, Katrine! Du er da sej. Glæder mig til næste afsnit)

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak, Larisa 🙂 Skønt at have gamle klassekammerater med på sidelinjen!

   Svar
 3. Suuuuuuus

  Nej, jeg er også SÅÅÅÅ utålmodig!!
  Og altså æv at man ikke kan vedhæfte billeder her, jeg havde lige sådan en dejlig positiv kommentar om Gift ved første blik.
  Fedt at du meldte dig, sjovt at være med, spændende at følge jer i TV nu!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Haha, tak for billedet via SMS i stedet 😉
   Dejligt at have din opbakning, kære Sus! 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *