Politikfri zone, tak!

Gratis roser er top dollar!

Gratis roser er top dollar!

Så er valgkampen skudt igang, og jeg fik skam lige krejlet mig til en gratis rose i går fra selveste hr. Wammen 🙂 Okay okay, egentlig samlede jeg bare staklen (rosen, ikke politikeren) op fra fortovet, men derfor kan man vel godt smile alligevel 😉

Men puha, hvor er der altså lang tid til valget d. 18. juni! Og nej, det er ikke fordi, at jeg klapper i mine små hænder af begejstring, og ikke kan vente til valgflæsket bliver serveret (eller jo, udsigten til et lækkert stykke svin kan altid gøre mig lidt vild i varmen), men min utålmodighed bunder mest i, at jeg ikke kan overskue de evige skænderier på skærmen med lovning om ditten og datten (som alligevel ikke bliver til noget), mudderkastning og spidse albuer *suk*. Jeg bliver altså lidt træt. Dog er jeg også en snert imponeret over, at man kan brænde så meget for en sag, at man nærmest bider hovedet af et andet menneske 😀 OG så er politikere eddermame seje til at argumentere, hvilket jeg misunder en anelse 🙂

Selvom jeg virker lidt ligeglad med politik, er der dog ingen tvivl om, hvilken farve min vægtskål hælder til, så sofavælger bliver jeg aldrig (bare rolig, folkens). Mon ikke I kan finde holdnings-hints i mit billede og det faktum, at jeg er vokset op som et der-skal-være-plads-til-os-alle-ølejr-barn? 😉 Jeg hapser dog alligevel altid en “kandidattest” på TV2.dk, for at være helt sikker i min sag, for mine ører lukker ærlig talt automatisk ned, når ordene “EU”, “Integration”, “Velfærd” und so weiter bliver nævnt i Nyhederne. Mon jeg nogensinde bliver “voksen” på det punkt? De fleste spørgsmål i kandidattesten bliver derfor også besvaret med et “hverken eller”, da jeg ikke rigtig kan forholde mig til/interesserer mig for spørgsmålet, men to ting ligger dog fast: Jeg vil ikke betale for at gå til lægen (du godeste, hvor ville jeg blive fattig, med det skravl af en krop, jeg render rundt med!) OG der skal passes bedre på naturen. Derfra stopper mine standpunkter, og så må I andre altså kæmpe om resten 😉

Lige meget hvad jeres standpunkter er, ønsker jeg jer alle en rigtig god valgkamp! Her i Hyggehytten bliver der dog politikfri zone fremover, da jeg meget hellere vil plapre om mad, løb og min forvirring omkring livets skæve mærkværdigheder og store beslutninger 🙂 Den er i øvrigt sikker hver gang: når jeg bliver forvirret over livet, læser jeg horoskoper på livet løs, og denne udgave rammer da egentlig meget godt:
“Du kan være forvirret omkring nogle vigtige valg i livet. Lyt til dine drømme – de kan indeholde værdifulde budskaber.”

Hvad mon jeg – og alle andre i tvillingens tegn 😉 – drømmer om i nat?

 

2 Kommentarer

 1. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Jeg er også en af dem, som automatisk lukker ørerne når ordene valg, løfter og så videre dukker op. Der er utrolig meget snak om dit og dat.
  Men ja de politikere kan dælme snakke og så har de alle spidse albuer.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hehe ja, man bliver lidt træt 😉

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *