Om mig

Hyggehytten_ommigOBS: Denne side er ikke opdateret siden 2017.
Hold dig i stedet opdateret på Instagram @katrine_hyggehytten 🙂

De korte facts:
Navnet er Katrine Aakjær Nielsen, alderen er 30 år og arbejdet foregår til daglig som studieadministrativ medarbejder på VUC Aarhus.

Hyggehytten er en 3-værelses “hule” i Aarhus-forstaden Åbyhøj, hvor jeg bor sammen med min søde kæreste, Jeppe. Jeg er en ægte hyggemås, som elsker at omgive mig med fine ting i Hyggehytten, og har et klædeskab der bugner af kjoler i alle regnbuens farver. Søde sager er min last, men jeg elsker heldigvis også motion, så regnskabet går – næsten – op, bortset fra en standhaftig dunse 🙂

I 2014 deltog jeg i kærlighedseksperimentet “Gift ved første blik” på DR1. Deltagelsen i programmet har i den grad udviklet mig, og gjort mig opmærksom på egne styrker, men ikke mindst også svagheder i et forhold. Oplevelserne med programmet har fyldt meget i mit liv og selvudvikling, så derfor er de også med i mange af blogindlæggene herinde.

Jeg er fan af:
Jeppe, hygge, bland-selv-slik, kjoler, comedy, Aarhus, overraskelser, kærlighed, sovs, løbeture i støvregn, kager, stepfit, grin, hvidt brød med smør, janteloven, dyner og rejser.

Jeg er ikke fan af:
Spidse albuer, peanuts-ånde, politik, kaffe, pral, fyre med langt hår, folk der putter nødder i en ellers lækker kage, karriereræs, folk der tygger i ispinde, mørkt vand og marcipan.

Det lidt mere uddybende:
Jeg er definitionen af en hyggemås, som har benene godt plantet i den jyske muld. Jeg er: smilende, venlig, beskeden, tosset, bramfri, jordnær, rolig, konfliktsky og festlig. Nogle vil nok også påstå, at jeg er modig – med måde selvfølgelig 😉

Jeg kan rumme utroligt mange mennesker, men har samtidig også behov for alenetid, så jeg kan oplade batterierne. Denne alenetid foregår oftest i hyggehytten på sofaen under dynen med MacBook’en i skødet og med tv’et som baggrundsstøj. Mit hjem er min hule, hvor jeg kan gemme mig lidt, når livet gør ondt eller overskuddet er minimalt.

Jeg er et følsomt menneske, som dog har tendens til at fremstå mere fjollet og overfladisk end dyb og seriøs, da jeg ikke er glad for at snakke om emner, som kommer for tæt på. Blandt andet derfor, har de sidste års tid stået i selvudviklingens tegn, da jeg efter nogle grå og intetsigende år indså, at jeg havde brug for at udfordre mig selv for at få det optimale ud af livet og lukke de mennesker ind, som jeg holder af.

Selvudviklingen startede ud med et brag, da jeg tog på coachingrejse til Mexico i 2013. Her satte jeg bl.a. også den noget fluffy målsætning “Jeg vil skrive noget mere”.  Jeg har altid nydt at udtrykke mig på skrift, og er blevet opfordret til at gøre det noget mere, så en blog fra min hyggehytte er vel et godt sted at starte? 🙂

Passende citater:

“Den der frygter for at lide, lider allerede fordi han frygter” (prøver jeg ihærdigt at minde mig selv om)
“Nej, jeg er ikke gravid! Du er bare ikke værd at trække maven ind for…”
“Move out of your comfort zone. You can only grow if you are willing to feel awkward and uncomfortable when you try something new!”
“Hva’ du æ’ dør a’ gør dæj stærkere”

4 Kommentarer

 1. Jesper Lilhauge

  Hej Katrine

  Jeg læser normalt ikke sådanne “Girly” blogs. Men du har fat i noget tidstypisk for vores samfund, og ja, der er skrevet tykke bøger om det. Nemlig kvindens mange roller i dette super hurtige digitale infosamfund. Jeg er selv gift og har voksne børn (ja med den samme kvinde). Et ret klassisk set-up, hvor jeg jo har kunnet iagtage min skønne kæreste, sådan lidt fra side-linjen som mand.
  Og hold nu kæft, hvor jeg synes der stilles mange krav til hende, lige fra den moderlige, til den beslutsomme ledertype i et ofte mandsdomineret erhvervsliv. Tro mig, det virker umiddelbart langt mere simpelt at være mand. Men du skriver på en super malende humoristisk måde…. så keep up the fight.
  PS. Just eat it, hvor har du købt den.
  Mange hilsner fra Nordsjælland

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Jesper

   Jeg siger tak for opbakningen til mine skriblerier 🙂 Det er altid rart med lidt input fra I kære mænd, selvom det er et fåtal, der tør stå ved, at de har møvet sig herind, så tak for dit mod 😉

   Der er uden tvivl mange ting at leve op til i den moderne verden, men det lyder til, at din kone har en god mand ved sin side, og så kan man klare det meste 🙂

   Mvh. Katrine
   P.s. Just eat it er fra Moss Copenhagen 🙂

   Svar
 2. Gerner Jensen

  Op på hesten igen Katrine, som en sagde lykken, kærligheden er lige rundt om hjørnet, utrolig så hurtig du er til at finde nyt arbejde, håber det vil gå dig godt

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Mange tak, Gerner 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *