Om 12 dage

Jovist, rynker er der da, men jeg har det jo meget godt :)

Jovist, rynker er der da allerede, men jeg har det jo meget godt 🙂

12 dage! Sølle 12 dage er der tilbage af min ungdom!😳

Om 12 dage rammer jeg de grumme 30’ere.

Om 12 dage forventes det, at jeg er fuldt ud voksen og tager voksne beslutninger.

Om 12 dage begraves mit fjæs af rynker.

Om 12 dage er det slut med bajere, fis og ballade.

Om 12 dage får jeg gigt i alle led.

Om 12 dage går min forbrænding helt i stå.

Om 12 dage hænger mine lange gajoler midt på dunken.

…eller hvad?

Hvorfor er 30 egentlig et så frygtet tal? Jeg bliver vel ikke kedelig, tyk og ucharmerende, bare fordi at det snart er 30 år siden, at jeg kom til verden på fødselsstiftelsen i Århus (åhhhh, jeg savner dig, du gode gamle bolle-å)😊

Status er jo, at jeg har det fantastisk! Min ønskeseddel plejer at være flere kilometer lang, men i år har jeg for første gang haft svært ved at brygge en ønskeseddel sammen. Jeg har jo rent faktisk alt, hvad en “midaldrende” kvinde behøver. Jovist, man kan altid bruge mere løbetøj, flere bløde hyggebukser og mere nips, men for første gang i mit liv, har jeg ikke de store mangler. Jeg har hjertet fuld af kærlighed❤️ Jeg har det dejligste, hyggeligste hjem, og helbredet er med mig. Så kan man vist ikke tillade sig at klage!

Nu glæder jeg mig bare til at holde stor fest for familie og venner om et par uger, og så går jeg ind i mit nye årti med åbent sind og uden drama. Jeg har oplevet så mange dejlige ting i løbet af de første 30 år, så hvorfor skulle det ikke fortsætte?☺️

I aften holder jeg første runde 30 års fejring med min søde madklub, så dagen i dag er gået med indkøb, rengøring og madlavning. Måske føler jeg mig alligevel lidt voksen? (Dog er jeg ikke mere voksen end at jeg regner med at danse hele natten og have pænt ondt i skallen i morgen)😄 Helt voksen bliver jeg jo nok aldrig😉

Hav den dejligste weekend, folkens!😘

2 Kommentarer

 1. Marianne Schmidt

  Du har en fantastisk humoristisk skrivemåde 😀 Helt så galt går det nok ikke, selvom du fylder 30 år 🙂 Alder er kun et tal, den øvrige betydning/udvikling bestemmer du (næsten) selv :)Kh Marianne

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Årh, tak Marianne☺️😘
   Jeg er sikker på, at jeg nok skal blive tosset med 30’erne også😄

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *