Ny beboer i Hyggehytten

imageSom I nok allerede har fanget, er der for alvor Jeppe-kuller i Hyggehytten, og jeg nyder det virkelig i fulde drag❤️

Livet giver pludselig bare meget mere mening, nu hvor jeg har fundet ham, jeg vil være sammen med, til jeg bliver gammel, døv og besværlig 😀 Jeppe vil jo nok påstå, at jeg til tider er besværlig nok i forvejen, men pt. er det kun, når jeg er enten sulten, træt, forfrossen, tissetrængende eller har ondt i min møgskulder, så det er jo ganske sjældent *host* 😉

Helt umulig kan jeg dog ikke være, for han er nu officielt rykket ind i Hyggehytten 🙂 Livet er for kort til at pendle mellem Aarhus og Haderslev, så mit hjem er nu vores hjem, og det er intet mindre end fantastisk! 🙂

I onsdags startede Jeppe på sit nye job i Aarhus, hvor han allerede er faldet godt til, og det gør mig simpelthen så glad, at han havde mod på at rykke så langt nordpå for bette mig 🙂 Vi har endda netop købt et fælles juletræ til Hyggehytten, så nu er vi dælme blevet voksne for alvor, og hvor er det dog herligt!

Egentlig har jeg trukket denne “nyhed” et stykke tid, da vi har efterhånden har haft fælles hjem i et par måneder, men jeg har lige haft brug for lidt ro fra medieinteressen, så derfor er vi gået lidt stille med dørene 🙂 Meeeeen så stor og dejlig en ting er svær at holde skjult særlig længe 🙂

Det varer dog nok ikke længe, før vi sukker efter mere end 55 m2 at boltre os på, men alt kan jo lade sig gøre, når man er nyforelsket 😉

8 Kommentarer

 1. Birthe Kragelund

  “Hyggehytten” – det lyder varmt og trygt. Lige netop den følelse, jeg kan mærke, når jeg besøger jer. Dejligt I fandt sammen. Knus fra mor

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Dejligt at høre, kære mutti😘 Vi ses lige om lidt!

   Svar
 2. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Glædelig anden søndag i advent.
  Skønt at læse at i er flyttet sammen og at din Jeppe havde mod og lyst til at flytte.
  Og JA livet er for kort til at vente, med noget som man kan føle er det rigtige.
  Jeg flyttede sammen med min mand efter ca 9 måneder i hus og nu har vi kendt hinanden i 16 år til maj og har fået en dejlig søn, der hedder Asbjørn.
  Så ja hvis det føles rigtigt i hjerte og sind så hvorfor ikke tage skridtet.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Ja, hvorfor vente, når det føles rigtigt?☺️
   Tak for din søde hilsen😘

   Svar
 3. Louise

  Tillykke med det. Her har vi boet på 44kvm i 5 år. I mellemtiden er en hund og et barn kommet til. Vi kalder det “småt men godt”. Men lillepigen er 1 1/2år nu, så vi flytter til jul i hus.
  Så bo I bare småt men godt, lad kærligheden blomstre og nyd livet! ☺☺☺

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Wauw, det var da alligevel imponerende!😄
   Det bliver da dejligt for jer at kunne boltre jer i et hus snart☺️
   Tusind tak!😘

   Svar
 4. Jeanette

  Kære Katrine
  Sikke en dejlig nyhed. Hvor er det dejligt du har fundet kærligheden 😊

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak, Jeanette☺️ Det er skønt!❤️

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *