Nu som kærlighedsekspert

I dag nyder jeg, at jeg endelig har en hel dag uden planer. Det overrasker mig virkelig, hvor travlt man kan have som arbejdsløs! Jeg er stadig sløj (og har nok heller ikke passet så godt på mig selv), så jeg har iført mig hyggedragten, og skovler den ene kop the ind efter den anden. Udenfor er der snemassakre og torden, så det er heldigvis perfekt vejr til en splat-af-dag på sofaen 🙂

Jeg havde egentlig også glædet mig til en rolig dag i mandags, hvor der oprindeligt kun var en jobsamtale på programmet, men om morgenen blev jeg ringet op af Jakob som fortalte, at vi var blevet inviteret i Aftenshowet samme aften. Jeg troede for længst, at vi var færdige med medieshowet, men der var tema om den eneste ene, og nu var vi åbenbart “kærlighedseksperter” (tjaaarhhh?). For dælen, hvor vil man da gerne have lidt mere forberedelsestid end 8 timer, når man står der med grimme udgroninger i håret, oppustet dunk og absolut INTET at tage på! Panik! Samtidig var jeg vågnet op til en lejlighed uden vand pga. rørarbejde, så jeg kunne hverken komme i bad, farve hår eller få noget at drikke inden jobsamtalen. Crap…

Jeg måtte derfor starte mandagen med at skynde mig ned i Fitness World, hvor jeg kunne skylle den værste lugt af gris af mig, efter lige at have klaret et telefoninterview med en af Aftenshowets journalister, imens jeg oksede af sted på løbebåndet. Snak lige om multitasking! 😉 Herefter gik den vilde jagt i H&M efter noget præsentabelt tøj, da jeg sjovt nok heller ikke kunne få vasket tøj pga. vandmanglen *aargghhh!*. Der var sved på panden, da jeg endelig kunne plante popo’en i S-toget på vej mod jobsamtalen. Sikke en start på dagen!

IMG_4304

Nye sneakers til Lillemor <3

På vej hjem fra jobsamtalen “kom jeg også til” at stå af i Valby, hvor jeg gluggede mig lidt omkring i Spinderiet, og pludselig faldt over et par fine Adidas sneakers – ups… 😉 Men jeg kunne jo ikke have de samme sko på i Aftenshowet, som jeg havde sidst vi var derinde! Det viste sig dog senere, at man alligevel næsten ikke kunne spotte mine fødder i udsendelsen, men derfor er jeg nu glad for dem alligevel, haha 😉 Jeg har også en teori om, at jeg bliver ved med at være sløj, fordi mine andre sko ikke er tætte, så der er konstant våde sokker i skoene *suk*. Så alt i alt: et godkendt panikkøb! Godt nok er banken sandsynligvis ikke enig med mig, men så må jeg jo hoppe på havregrynsvognen for at tilfredsstille slipsefyrene 😉

Aftenshowet havde også inviteret præsten Michael forbi, som var en af eksperterne i “Gift ved første blik”. Der var stor gensynsglæde, og det var rart lige at få snakket de sidste mange vilde måneder igennem med ham, for han er altid jordens flinkeste mand med en masse klogt på hjertet. Vi har ikke set ham siden d. 7. august, hvor projektet sluttede, så der var nok at opdatere om, og det gav flashback til mange gode oplevelser!

Selve udsendelsen gik fint nok, for jeg havde heldigvis ikke nået at bygge så meget nervøsitet op, som første gang vi var derinde. Jeg blev dog pludselig fanget på det forkerte ben, da jeg på et tidspunkt sad lidt i min egen verden, og derfor ikke havde fuldt fokus på, hvad Michael sagde, haha.. I sådan en situation er det altså ikke så sjovt at få spørgsmålet: “Kan du genkende det Michael siger, Katrine?” fra værten! Løsningen blev dog bare at udbryde “Bestemt” og så grine lidt (et smil kan vel få alle ud af enhver knibe?). Jeg tror heldigvis at værten fangede min panik, så vi gik hurtigt videre til andre spørgsmål 😉

Det er egentlig et meget interessant emne, om der virkelig findes “den eneste ene”. Efter min mening skulle det være utroligt, hvis der kun findes én eneste ene i hele verden, for så skal man edderma’me være heldig for at støde på den rigtige! Jeg tror på, at nogle er heldige at møde et match, der er så godt, at der ikke skal kæmpes særlig meget for at forblive helt rigtige for hinanden, men mon ikke de fleste par skal kæmpe for at forblive det perfekte match?

Hvad tænker I om emnet? Er I stødt på jeres “eneste ene”? <3

20 Kommentarer

 1. Katrine

  Hej Katrine

  Er vild med den blog !
  syntet det er svært at svar på om der er den enes ene, man håber/tror der altid at han er der, men nogle gang tror jeg måske også der er flere af dem.
  jeg er lidt nysgerrig, hvad hedder den hårfarve du bruger ??

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Katrine
   Ja, den er sgu svær, den kærlighed! 🙂

   Den hårfarve jeg bruger hedder Goldwell 4n 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Stine

  Det er en rigtig hyggelig blog du har her, Katrine 🙂 Det er både sjovt at læse og spændende at følge med i. Du er en herlig pige og ham Jakob er ret heldig 😉 !!

  Og mit svar på om der findes en “eneste ene”. Hm, jeg er 27 år og har nu været gift i halvandet år med min dejlige mand. Jeg tror ikke på at der findes en “eneste ene” som det handler om, at jeg skal ud og finde. “Den eneste ene” er det jeg gør min partner til. Det er altså et aktivt valg fra min side, om jeg vil elske denne person, holde fast i (i medgang og modgang) og gøre ham til min eneste ene, hvilket sker ret naturligt, hvis man tør være åben og ærlig over for hinanden og give sig helt hen i et tillidsfuldt forhold.

  Jeg er derfor enig med præsten i, at det kræver et arbejde fra min side. Den ægte kærlighed tror jeg først man finder, når man “giver afkald på sig selv” og sætter et andet menneske højere. Formår man det, har man allerede “den eneste ene” og en fuldkommen lykke 🙂

  Lykken findes ikke gennem egoisme og troen på, at alt skal passe til mig. Det ville være det samme som en bil uden anhængertræk som prøver at finde en trailer den skal passe med. Det dutter bare ikke. Uden anhænger ingen trailer – uden en arm der rækker ud og tager imod et menneske præcist som det er og lære at elske hele denne person, ingen kærlighed og ingen lykke. Ikke sagt at det bare er nemt. Det kræver hårdt arbejde, men det er også virkelig det hele værd 🙂 !

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Stine

   Ja, han er sgu lidt heldig, ham Jakob 😉
   Tillykke med at du har fundet/valgt din eneste ene 🙂

   K.h. Katrine

   Svar
 3. Mette

  Er SÅ forelsket i de sko dér! Ved du hvad modellen hedder? Har ledt overalt på diverse hjemmesider uden held.. Og hvad var prisen – og hvilken butik fandt du dem i?

  De er så fine!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Mette 🙂
   Ja, jeg kunne heller ikke stå for dem 😉
   De hedder Adidas ZX 100 W, og jeg fandt dem i Skoringen, så måske er det der du skal starte? De kostede 600 kr., så det var til at overskue.

   God jagt! 🙂

   Svar
   1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

    Update: Jeg har netop set dem på tilbud i Sportsmaster til 399 kr. 🙂

    Svar
    1. Mette

     Erjjj, tak for svar og godt spottet med tilbuddet! Jeg må i Sportsmaster!

     Svar
 4. Anne Pahl

  Lagde faktisk af en eller anden grund mærke til dine sko, og hvor var de fine (og kunne også godt lide Jakobs røde

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Juhuuu, så var det jo ikke helt spildte penge! 😉 Hihi..

   Svar
 5. Camilla

  Jeg synes I klarede det så fint i Aftenshowet. Kan godt forstå, at det måske var lidt svært at snakke om, fordi begrebet ‘den eneste ene’ er så bredt og individuel. Umiddelbart er min tanke, at dr godt kunne have spurgt lidt anderledes ind til det hos jer, sådan det måske var lidt nemmere for jer at svare på. Jeg tror ikke, at jeg kunne have svaret bedre på så ‘tynde’ spørgsmål, også selvom jeg har været i et forhold i ret lang tid. Rigtig stor ros til din blog. Held og lykke med jobsøgningen.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det er nemlig et meget mystisk begreb, som er rigtig svært at definere 🙂
   Tusind tak for ros og god vind i min retning!
   Mvh. Katrine

   Svar
 6. Gabrie

  Elsker din blog! Det er så sjov og glad læsning! I er seje og I er rigtig gode sammen! I har villet det fra starten begge to, det er tydeligt og måske også derfor det går så super godt for jer to! Håber I får et helt livlig blir gamle sammen. Kram til jer begge to Gabriela

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak, Gabriela 🙂

   Svar
 7. Signe Skovgaard Kristensen

  Det er bare god læsning på din blog :-). Er nysgerrig på, hvor det er du har været til jobsamtale?

  De bedste hilsner fra en nysgerrig med-læser 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Signe
   Uhhh, det holder jeg helst for mig selv indtil videre 😉
   Jeg har været til samtale to forskellige steder i denne uge, hvor det ene ikke helt var mig, og det andet venter jeg stadig svar på, så nu må vi se om der er jackpot 🙂

   Men nysgerrighed er altså altid velkommen! 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar
 8. Gitte

  Haha jeg studsede godtnok godtnok over dit “bestemt! Hehe

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hihi, så kan man lære at høre efter, når andre snakker! 😉
   Jeg havde bare travlt med at sidde og huske tilbage på, hvad det nu var, vi havde snakket om tidligere 😀 Kunne du læse panikken i mine øjne? 😉

   Svar
 9. Sidse

  Du simpelthen så sej “lillemor” er helt vild med din blog.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak 🙂 Bliv endelig hængende! 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *