Nu som effektiv handywoman – næsten…

IMG_3583

Borer lige i noget jern då’!

I mit seneste indlæg lovede jeg at give en update på min oplevelse af gør-det-selv-skolen i SILVAN. Desværre kan jeg afsløre, at der IKKE var sixpack-håndværkere i bar overkrop til at gøre os klogere på bits, boremaskiner, slagbor und so weiter (æv!), men Tine og jeg havde en fest med alle værktøjs-dimserne alligevel!

Nu har jeg tilbragt mange år af mit liv som single, og det er bare skiiiide upraktisk ikke selv at kunne bruge en boremaskine, hver gang man køber nye lækre ting til hjemmet, som skal hænges op (det sker jo engang i mellem….). Det er virkelig frustrerende at være afhængig af andre, når man bare vil have det hængt op nu nu NUUUU! Hallelujah for uafhængighedskampen i SILVAN 😉

Vi var en broget flok på omkring 30 uhandy mennesker med en overvægt af kvinder på 50+, men der var også dukket nogle modige mænd op, og endda nogle stykker i 20’erne – mon de så det som et oplagt scoremarked? 😉 Credit for tanken i hvert fald!

Watch out!

Watch out!

Nåh, men.. Jeg ved ikke helt, hvor meget klogere jeg blev, men måske fik jeg opbygget lidt mod til at voldtage min væg med en boremaskine. Altså jeg starter nok lige ud med et enkelt hul, og så må vi se, om det ender med at vælte hele væggen. Mon min nabo har Gevalia’en klar? 😉

I går fortsatte jeg så “udviklingsstimen” med et kursus i personlig effektivitet, så nu kan jeg da snart ikke rumme mere lærdom – puha! 😉 Problemet er blot, at hun rådede mig til at rydde op på både kontor, skrivebord, computer, mails und så weiter, så der går nok lidt tid, før jeg overhovedet kommer i gang med at være effektiv 😉

Så nu har jeg altså pludselig en ny fin titel: (snart) effektiv (næsten) handywoman. SMUKT!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *