Når mor og mad redder en møgdag

Farvel yndlingsbukser, men måske blev jeg pludselig moderne?

Farvel yndlingsbukser, men er de ikke pludselig blevet lidt moderne? Måske skal de med til Kjøwenhavn alligevel? 😉

Slask! Sådan sagde det nogenlunde i går morges, da jeg ganske yndefuldt gled på min cykel midt i et villavejs-kryds i Åbyhøj.. Okay okay, “yndefuldt” er normalt ikke et tillægsord, der er tilegnet mig, så jeg må nok også indrømme, at det er en STOR FED LØGN. Jeg faldt med et BRAG(!) lige så lang jeg var, og tog smukt (okay, igen en løgn) fra med både knæ og hænder. Heldigvis var der ingen “vidner” på min stupiditet, men der gik hul i yndlingsbukserne og mit håndled tog noget af et skrald, så jeg er stadig lidt mørbanket og blå i dag 🙁 Låååååård!

Sort is og mandag morgen, my ass!

Jeg måtte humpende trække cyklen tilbage mod Hyggehytten, så der kunne skiftes bukser og slikkes sår, inden jeg rullede mod jobbet igen i et noget lavere tempo. Lillefar er godt nok langt væk, når man har brug for lidt trøst og omsorg *piv*..

Efter sådan en mug-start på dagen, kan det jo heldigvis kun gå fremad! Min søde veninde fra Hvide Sande var tilfældigvis i byen, så vi arrangerede en frokostdate i Storcenter Nord sammen (eksotisk, I know..). Ja tak til en lækker snasket pizza (en til hver selvfølgelig!)! Var der nogen, der sagde trøstespisning? 😉 Det var virkelig skønt at se hende igen, for der bliver dælme langt mellem Kjøwenhavn og Hvide Sande! Men vi fikser det!

Min mutti kom på visit senere på dagen, hvor vi sammen slog et smut forbi Bilka efter julegaver. Mine tre dejlige søstre har beriget mig med den fine moster-titel hele 9 gange, så det er en lang og sej kamp med de julegaver, meeeeen det er nu også ret hyggeligt 😉 Efter indkøbene rullede vi straks over til Jensens Bøfhus, som lokkede så smukt med whiskeysovs på den anden side af vejen. Der blev bestilt to bøffer mæ’ det vuns, og jeg skulle selvfølgelig have en runde sovseopfyldning – det’ klart.. Tjeneren tillod sig dog pludselig at spørge, om vi også ville have salatbar til vores bøffer (indsæt chok!)… Jeg undlader at kommentere yderligere på dette mystiske spørgsmål, da min mor selv udtrykte det så smukt og sandt: “Hvis vi vælger sådan en salatbar, er der jo ikke plads til dessert”. Jeg sender hermed et bifald: min mutti er en klog kvinde!

4 Kommentarer

 1. A

  Årh, jeg elsker at læse din blog, Katrine! Det er virkelig det hyggeligste i verden! Jeg elsker din positive indstilling til tingene 😀 Det er bare så hyggelgt at læse med!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Jeg er simpelthen så beæret over, at der overhovedet er nogen, der gider at læse med 🙂
   Tusind tak for din opbakning! 🙂

   Svar
 2. Lise

  Øv med bukserne – men på med en af de seje lapper, sådan lidt skævt.

  Fedt at følge jeres nye liv

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Jeg er sikker på, at Lillefar ville sætte pris på en lap med Brøndby-logo på 😉

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *