Når en bliver til to

En glad lille opdatering fra Hyggehytten + påhæng :)

En glad lille opdatering fra Hyggehytten + påhæng 🙂

Som I nok har kunnet fornemme på mine seneste indlæg, har jeg rygende travlt for tiden, og det er der efterhånden ret mange grunde til.

Foredragene napper selvfølgelig rigtig meget af mit overskud, men i de sidste par måneder, har jeg også skullet klemme en ekstra person ind i mit liv. Og nej, bare rolig: der er intet der vokser i dunken på mig (bortset fra, når det elskede hvide brød svulmer op i mavesækken på mig) 😉 I stedet kan jeg afsløre, at der er dukket en sød sønderjyde op, som jeg nu officielt kan kalde “min kæreste” 🙂

Det er ret upraktisk, at kærligheden dukker op i en periode, hvor jeg slet ikke har skyggen af overskud, men han viser sig heldigvis at være et meget tålmodigt og hjælpsomt menneske, som tackler en stresset og forvirret pige ret flot. Jeg undres i hvert fald ofte over, at han overhovedet kan holde frøken umuligbarn ud 😉

Kort sagt: både hjerte, mavefornemmelse og hoved er glade for tiden, hvilket bekræfter mig i, at jeg er en yderst heldig kartoffel, som måske endelig kan få lidt ro på mit liv 🙂 – Når jeg liiiiiige har overlevet foredragene først selvfølgelig!

Men hvordan støver man så kærligheden op, når man ikke har eksperter til at hjælpe en på vej? Tjo, i sommerferien tog jeg som bekendt en ret spontan beslutning om at flygte fra det danske bæ-vejr og tage på campingferie i Ungarn med min søsters familie, hvor vi helt tilfældigt fik nogle søde danske naboer. Og ja, så giver resten af historien jo nok lidt sig selv: to camping-“børn” mødtes og sød musik opstod 😉 Næste skridt bliver vel en matchende campinghabit? 😉

Jeg må jo nok indrømme, at det der sædvanlige fis med, at “Han dukker op, når du mindst venter det”, måske alligevel har lidt hold i sig, for jeg havde dælme ikke regnet med at støve kærligheden op i Ungarn. Men dejlige overraskelser er jo ik’ så ring’ endda, så jeg nyder det i fulde drag 🙂

– og ja, det er også ham jeg har æren af at kunne slæbe med til Berlin i efterårsferien (yay!), så gode Berlin-tips modtages stadig med kyshånd!

Nu vil jeg trække staklen med på jomfrubesøg ved svigermutti, så hun kan få stillet sin nysgerrighed, meeeeen jeg er nu sikker på, at de begge nok skal opføre sig pænt 😉

God søndag (og mojn!) derude fra en glad pige!

14 Kommentarer

 1. Janus

  Hej Katrine. Hvor er det sjovt at følge en smule med i dit online og halv offentlige liv. Kan huske dig som Bent og Birthes datter på ølejr på Fuur da du var en bette smilende pige jeg hentede saftevand til af og til. Hyg dig! Hilsen Janus

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Janus

   Sjovt med en lille Fur-hilsen fra dig 🙂 Tak for den 🙂
   Jeg var vist for lille til at huske saftevandsbringeren, men tak for skænken 😀
   Er det slut med Fur for dig og din familie?

   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Caroline

  Hej Katrine – prøv evt. At søg på Emma Martiny. Hun har en blog og mener hun har lavet et indlæg og måske også en video om ting man kan og bare skal opleve når man er i Berlin. God ferie 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak, det vil jeg helt klart undersøge! 🙂

   Svar
 3. Ane-Sofie

  Yay, Katrine! Hvor er det et dejligt indlæg 🙂
  Jeg er selv lige på vej hjem fra Berlin med nogle veninder og vil helt klart anbefale en (eller flere) eftermiddagsdrinks på Monkey Bar hvorfra man har byens fineste udsigt!! Baren ligger på toppen af Hotel Bikini lige ved Zoologisk have og ligger lidt gemt – så spørg Jer frem hvis I ikke kan finde indgangen – den er virkelig et besøg værd!! Hvis I er sultne ligger restauranten, Neni, på samme øverste etage, og de serverer vildt lækker, og overraskende billig, mad med samme flotte udsigt. Men husk at bestille bord i forvejen! Go’ tur 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Årh, tak for din skønne hilsen, søde AS! 🙂
   Dine tips har jeg straks taget til mig, så jeg vil uden tvivl hive hr. kæreste med på abebar 😀 Det lyder allerede som et hit!

   Tak :-*

   Svar
 4. Michelle H

  Stort tillykke med kærligheden 😊
  Og glæd dig til Berlin.. Der er SÅ meget at se og opleve.
  Hvis du vil dyrke din indre chokoladeelsker, må du ind til Ritter sport butikken, hvor du kan lave din egen plade 😋 eller Fassbender und Rausch chocolatier, hvor der efter sigende er den bedste kakao.
  Derudover skal du i KaDeWe- super fedt shoppingcenter, og på andenøverste etage er der “delikatesse” spisesteder…

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Ritter Sport er et must see for en sukkergris som mig, så den er allerede på listen! 😀
   KaDeWe skal helt sikkert også have et visit 🙂

   Og tak for dit tillykke 😉 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 5. Laila Hejlskov

  Tillykke med kærligheden.

  Går ud fra at du som de fleste har smartphone, her kan du få apps som leder dig med Ueller S Bahn rundt i byen, hvor du skal skifte og hvad du skal med, det er så nemt, vi var 4 som rejste sammen, her kunne det betale sig med gruppebillet.
  God tur, Berlin har så meget at byde på, så en tur er slet ikke nok dertil.
  Men vil da anbefale en tur i tv-tårnet bestille adgang hjemme fra og evt bord til morgenmad/frokost/ eller aftensmad, og se hele byen dreje rundt uden for vinduet på en time.

  Mvh Laila

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for lykønskning og smart tip, Laila 🙂
   Jeg har været i Berlin et par gange, men det virker rigtigt nok til, at der er uendeligt med oplevelser at tage af, så det er jo skønt 🙂

   Tv-tårnet er bestemt med i overvejelserne! 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 6. Jette

  Skøøøønt… Tillykke med kærligheden ❤️ vil lige anbefale “Blue man group” i Berlin (blandt en million andre fantastiske oplevelser dernede) – helt igennem fantastisk show der faktisk ikke kan beskrives men opleves… Rigtig god tur…

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak, Jette 🙂 Det skal jeg da lige have undersøgt nærmere! Tak for tippet 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 7. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Skønt indlæg at læse fra dig.
  Tror det er rigtig hvad de siger, at man møder kærligheden når man mindst venter det.
  Jeg mødte min mand i 2000, da jeg flyttede hjemmefra og han boede lidt længere nede af gangen. Nu har vi kendt hinanden i 15 år og været gift siden 2009.
  Synes jeg kan læse – selvom du har nok om ørerne – at tingene lige så stille falder på plads for dig.
  Ønsker dig tillykke med dit påhæng, og fortsat god søndag.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Susanne

   Ja, de kloge har måske alligevel et eller andet at have det i 😉
   Jeg er helt klart ved at få lidt ro i mit liv, så det er skønt!

   Tak for din hilsen 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *