Coachingrejse i Mexico 2013

MexicoÅr 2012 var definitionen af et rigtigt “møg-år” for mig.. Alt var gråt og intetsigende, kærligheden havde endnu engang svigtet, og jeg havde ikke den fjerneste idé om, hvad jeg ville med mit liv.

Kort sagt: jeg trængte generelt til luftforandring og positive oplevelser med nye mennesker.

Jeg havde flere gange overvejet muligheden for et højskoleophold i udlandet gennem Dansk Studie Center, men følte efterhånden, at jeg var blevet for gammel til at tage på “umchi-umchi ferie” med 18 årige nyudklækkede studenter. Heldigvis havde Dansk Studie Center som noget forholdsvist nyt oprettet coachingrejser til Mexico for 23+ hold, så i oktober 2012 tog jeg en hurtig beslutning og meldte mig til afrejsen i juli måned 2013.

Det var egentlig ikke så meget selve Mexico der tiltrak mig, for dengang forbandt jeg udelukkende landet med bandekrig og narkohandel, men sol, nye mennesker, selvudvikling og et break fra hverdagens trummerum var tiltrængt, så destinationen var næsten ligegyldig. Det viste sig dog, at Mexico overraskede fantastisk positivt med vidunderlige omgivelser og en overraskende rolig atmosfære.

I løbet af min Mexico-tur sendte jeg rejsebreve til familie og venner derhjemme. Det var en rar måde at fordøje og gemme indtrykkene på, og i dag kigger jeg ofte tilbage på dem med glæde. I er velkommen til at læse med:

mexico 436

 

Rejsen til Mexico var tiltrængt og blev uden tvivl et af mit livs vendepunkter. Vi var et mix af 16 meget forskellige unge mennesker, som kom hinanden utrolig nært i løbet af ganske kort tid. Coachingundervisningen var øjenåbnende, sammenholdet var fantastisk og omgivelserne var to-die-for. Som en ekstra bonus har jeg også fået tætte venskaber for livet med mig hjem.
Jeg skal helt klart tilbage, når der er skrabet lidt monetos sammen igen 😉 Vupti – det er hermed tilføjet på min Bucket List!

Sidst med ikke mindst, kan Mexico-turen også tage en del af æren for, at jeg turde hoppe ud i “projekt-Gift Ved Første Blik“, da jeg i løbet af undervisningen tog ordsproget “Den der frygter for at lide, lider allerede fordi han frygter” til mig. Nogle gange skal man bare springe ud i eventyret uden at tænke sig for meget om 🙂

2 Kommentarer

 1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Hej Anja

  Jeg fik utroligt meget med mig hjem, så jeg kan kun varmt anbefale kombinationen af selvudvikling, varme og nye venskaber 🙂
  Jeg håber, at det har givet dig blod på tanden til eventyr 🙂

  Mvh. Katrine

  Svar
 2. Anja

  Hej Katrine 🙂
  Selvom det er ved at være lidt tid siden du var ude at rejse, har jeg lige læst blogindlægget og rejsebrevene.
  Det lyder hammer spændende, hvor meget fik du ud af coaching delen og din egen udvikling på rejsen?

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *