Lokumsræs og Feminaløb

Smidigheden (eller mangel på samme) blev testet!

Smidigheden (eller mangel på samme) blev testet!

Mission accomplished! En dejlig polterabend for bedsteveninden er netop overstået, så nu kan jeg trække vejret igen 🙂 Hvor er det en skøn følelse, når alt bare klapper, for hold da magle, hvor er der meget planlægning i sådan et arrangement! Jeg er planlægger ud til fingerspidserne, så jeg har en tendens til at være bekymret for, at ALT kan gå galt, for jeg vil jo gerne sørge for den perfekte dag til min veninde 🙂 De sidste mange uger har jeg derfor næsten været drunket i tyl og bekymringer, og udsigten til bævejr var tæt på at slå mig ud! Heldigvis forbarmede vejrguderne sig (nogenlunde) over os, så det hele endte med at gå op i en højere enhed med en glad kommende brud 🙂

Dagen bestod af en masse lækker mad (vi er jo ikke bedste veninder uden grund) og en rundboldturnering (det spiller man fandme for sjældent!). Derefter kørte min søde søster og far os til Horsens Eventcenter, hvor der først blev dystet i MegaTwister, som er det klassiske Twisterspil bare i mega størrelse og oppusteligt. Jeg siger jer, at min krop og lårbasser er helt færdige i dag efter alle de vilde positioner, vi var ude i! Yoga go home! 😉

Mig og min søde papa :) Jep, generne er vist gode nok, haha :D

Mig og min søde papa 🙂 Jep, generne er vist gode nok, haha 😀

Derefter skulle vi give den gas til lokumsræs og hold nu kææææft, hvor var det sjovt! Vi hylede af grin, og min søde far og søster fik også kørt et par runder med os. Min kære papa er gammel danmarksmester i rally, og det kunne godt tyde på, at jeg har lidt benzin i blodet fra ham, for selvom jeg er pikkebange for at køre i en almindelig bil, styrer jeg åbenbart et kørende lokum for vildt 😉 Det er lidt ærgerligt, at sådan et transportmiddel ikke kan købes, for jeg ville godt nok pynte på Ringgaden, når jeg kom tøffende med røven i toiletsædet! Det kunne være kønt 😀

Hjemme i Aarhus igen afsluttede vi aftenen med lækker indisk mad, Margretheskål og drinks 🙂 Ægte råhygge! Det luner hjertet, når en veninde man elsker så højt, bliver glad for vores anstrengelser i jagten på den perfekte polterabend, og det var skønt med en dag, hvor der blev grinet på livet løs. Sådan en glad dag har jeg trængt til!

Feminaløbet

Kan rundbold tælle som intervaltræning? ;)

Kan rundbold tælle som intervaltræning? 😉

I aften skal jeg løbe Feminaløbet for første gang, og jeg havde egentlig håbet lidt på en god tid. Efterveerne i skankerne fra MegaTwister gør dog, at jeg ikke har alt for store forhåbninger om en ny PR-tid, og jeg ved heller ikke helt, hvor kuperet ruten er. Situationen taget i betragtning, må jeg vist bare tage dagen som det kommer, uden de store forhåbninger, for så kan jeg jo kun blive positivt overrasket 😉

Forhåbentlig kan den gode stemning bære mig i mål, for jeg har ikke kunnet lokke nogle veninder med i denne omgang, så det bliver lidt mærkeligt. For første gang nogensinde er jeg meldt til den hurtigste startgruppe, men det lyder mere imponerende end det er, for der er max-tiden på 28 minutter 🙂 Det burde forhåbentlig kunne lade sig gøre! Det kræver dog liiiiige, at halsbranden fra gårsdagens flæskestegsgilde ved mutti har lagt sig inden startskuddet 😉

Wish me luck 😀

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *