Løbesucces i Mindeparken

Overskud inden pinslerne ;)

Overskud inden pinslerne 😉

I går var jeg for første gang til FEMINA Kvindeløb i Mindeparken, og det var på alle måder en stor succes. Inden løbet havde jeg ihærdigt forsøgt at lokke nogle veninder med mig, men jeg måtte desværre lege løbetosse helt alene. Heldigvis viste det sig, at den gode stemning gjorde, at jeg helt glemte min “ensomhed” 🙂

Jeg havde haft store forhåbninger om, måske at kunne stikke min 5 km’er PR (25 min 10 sek) til dagens løb, men det viste sig at være lidt for optimistisk. Dagen forinden havde jeg nemlig grådigt kastet mig over fem skiver svin og et par liter sovs hjemme ved min mutti, hvilket blev straffet med proppet maven og halsbrand dagen derpå, haha.. Smukt! Well, man må jo lære det på den hårde måde 😉

Ikke nok med at svinet kildede på drøblen på hele turen, så var mine lårbasser stadig som cement efter weekendens polterabend, og dermed var der godt nok ikke optimale vilkår for en succesoplevelse. MEN solen skinnede, og jeg var stolt af at “turde” tage af sted helt mutters alene 🙂

Så gik startskuddet!

Nyder en velfortjent is efter den personlige sejr :)

Nyder en velfortjent is efter den personlige sejr 🙂

Ruten startede fint ud med et par kilometer ned af bakke og omgangstider på under 5 min/km, så jeg var flyvende (på trods af svin til halsen og tunge ben). Da vi nåede de 3 km begyndte det dog – bogstaveligt talt – at gå op af bakke, da der ventede den ene bakke efter den anden. Jeg var flere gange tæt på at stoppe op og gå, men fandme nej! Lidt stædighed har jeg åbenbart alligevel i mig, selvom det ikke er min dominerende “feature” 😉

Jeg kan ikke huske, hvor mange gange jeg måtte minde mig selv om, at jeg snart var i mål, for det trak godt nok tænder ud til sidst! Heldigvis endte jeg med at komme levende over stregen i tiden 26:30 og en overraskende flot (og uventet) placering som nr. 70 ud af 1043 løbende kvinder. Jeg er stadig ret stolt 🙂 Normalt har jeg en målsætning om blot at placere mig i den bedste halvdel af løberne, og det overgik jeg med bravour denne gang. Yay!

Nu har jeg i den grad blod på tanden, så mon ikke, at der snart venter et nyt løb? 🙂 Jeg har iøvrigt lovet nogle stykker af jer, at jeg snart vil smide lidt løbetips, så de er forhåbentlig snart på vej (selvom jeg langt fra er ekspert). Jeg skal bare lige overveje vinklen, så er der mon nogle særlige ønsker derude?

Hov! Jeg glemte jo helt at nævne det vigtigste fra løbsdagen: goodiebag’en var fænomenal OG der var gratis is, da vi kom over målstregen – HAPS! 😛 Jeg er solgt! 😉

2 Kommentarer

 1. Mille

  Stærkt, Katrine! Jeg kender alt for godt det med tunge ben, det er smertefuldt, haha 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Ja, det er sgu ikke for børn 😀

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *