Løbemotivation #2: God musik

image

Musik og grønne omgivelser = succes! – Selv om morgenen med burgerboller under øjnene 😉

Jep, vi er stadig i fuld galop derud af med løbetips fra Hyggehytten! 🙂 Sidst handlede det om at sætte mål for din løbetræning, for at bevare gejsten, og i dag er vi kommet til et mere letfordøjeligt motivationsboost: MUSICA!

Jeg bliver helt høj, når jeg hører et nyt nummer, som er perfekt til en løbetur, og et nyt nummer kan sagtens alene motivere mig til at komme i skoene. På morgenens 6 km’er tur hørte jeg f.eks. “Mr. Swing King” på repeat som et godt minde fra lørdagens sommerfest, haha.. Det var en lækker start på morgenen – bortset fra andendagstømmermændene, som lå tungt i både hovede og ben 😉

Jeg løber stort set altid med musik i ørerne, men det er jo selvfølgelig meget individuelt, om det kan booste motivationen. Nogle foretrækker fuglepip, men jeg skal helst have noget umchi-umchi musik til at trække mig af sted 🙂 Bassen motiverer mig altid til at presse den lidt ekstra, selvom jeg er tæt på at ørle af træthed 😉

Min playliste udvider sig løbende, og min smag er MEGET bred (for at sige det mildt). Man skulle næsten tro, at det var en skizofren piges værk, for der er alt fra Lou Bega til Thomas Helmig, Vanilla Ice og ItaloBrothers 😀 Meget af musikken kunne jeg faktisk aldrig finde på at sætte på til hverdag, men alligevel får de virkelig gang i futterne. Jeg er især fan af glad musik, som nærmest giver mig lyst til at ryste med popo’en samtidig (men det klarer den nu fint af sig selv, når jeg tramper af sted!).

Det har været en langsommelig affære at finde god løbemusik, så måske kan jeg inspirere nogle andre med min playliste herunder? 🙂 Foretrækker I selv at løbe med eller uden musik, og har I mon noget lækkert løbemusik, I vil dele ud af til os andre? 🙂

Katrines “Giv den gas-numre”:

 1. Déja Vu – Inna
 2. Amazing – Inna
 3. Sleeping My Day Away – D-A-D
 4. Bad Craziness – D-A-D
 5. Glory – Dizzy Mizz Lizzy
 6. Love Me A Little – Dizzy Mizz Lizzy
 7. The nights – Avicii
 8. Wake Me Up – Avicii
 9. Stamp On The Ground – ItaloBrothers
 10. Outside – Calvin Harris
 11. Scream And Shout – Will.I.Am
 12. Bad (feat. Vassy) – David Guetta
 13. Can’t Hold Us (feat. Ray Dalton) – Macklemore & Ryan Lewis
 14. Lonesome Rider (feat. Sarah Blackwood) – Volbeat
 15. Stop! Dans! – Nik & Jay
 16. Roses Are Red – AQUA

Katrines “Godt humør-numre”:

 1. Livin’ La Vida Loca – Ricky Martin
 2. Mambo no. 5 – Lou Bega
 3. I Got A Girl – Lou Bega
 4. Karma – Burhan G
 5. Let’s Get Loud – Jennifer Lopez
 6. Vi To Datid Nu – Cisilia
 7. All About That Bass – Meghan Trainor
 8. Wrapped Up – Olly Murs
 9. Round ‘n’ Round – Zindy
 10. Happy – Pharrell Williams
 11. Uptown Funk – Mark Ronson
 12. Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain
 13. Two Princes – Spin Doctors
 14. I’m So Excited – The Pointer Sisters
 15. Mr. Swing King – Gnags
 16. Lygtemandens Sang – Gnags
 17. Shake It Off – Taylor Swift
 18. Alt Hvad Hun Ville Var At Danse – TV-2

Katrines “Rolige numre” til længere og langsommere ture:

 1. Din Røde Kjole – Thomas Helmig
 2. Stupid Man – Thomas Helmig
 3. You Make Me Wanna – Usher
 4. Dark Horse – Katy Perry
 5. Signed, Sealed, Delivered – Stevie Wonder
 6. Superstition – Stevie Wonder
 7. Jalousi – Medina
 8. Når Intet Er Godt Nok – Medina
 9. If You Had My Love – Jennifer Lopez
 10. My Love Is Your Love – Whitney Houston
 11. Novembervej – Nik & Jay
 12. En Dag Tilbage – Nik & Jay
 13. Mr. Swing King – Gnags
 14. Unpretty – TLC
 15. Ice Ice Baby – Vanilla Ice
 16. Jump Around – House Of Pain
 17. The River Of Dreams – Billy Joel
 18. Want You To Want Me – Jason Derulo
 19. Mads & Monopolet – lidt uden for kategori, I know, men hold kæft, det er godt til en lang tur! 🙂

God tur derud af! 🙂

8 Kommentarer

 1. Nanna

  Engang var jeg god til at løbe med musik i ørerne, men opgav lidt – både pga. af manglende musikinspiration og dårlige høretelefoner. Men når det så er sagt, så kan jeg nogle gange få lyst til at løbe en tur bare af at høre et nummer, fx Want To Want Me – Jason Derulo. Måske et par ordentlige høretelefoner til løb, kan få mig til at høre musik igen på turene. Hvilke bruger du?

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Nanna

   Åhhh, jeg har også kæmpet med at finde de rigtige høretelefoner!
   Jeg er endt ud med at bruge dem som følger med til iPhone, men jeg er stadig ikke heeeelt tilfreds. Jeg overvejer lidt et par gode ørerbøffer, men jeg er lidt i tvivl om, om de falder af, når man begynder at svede?
   Hvilke har du forsøgt dig med?

   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Totalt god musik smag… Og en rigtig god blanding. Tror også at det var nogen, som jeg ville høre, hvis jeg skulle på løbetur.
  Men pga dårlige knæ, så må jeg danse til musikken, når jeg gør rent i hytten.
  God tirsdag til dig.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Bare rolig – musikken kan bruges til meget andet end løb 🙂
   God fornøjelse med at ryste rumpetten til min yndlingsmusik 😀

   God aften 🙂

   Svar
 3. Michelle Gosch

  http://michellegosch.bloggersdelight.dk/2015/06/11/music-is-on-my-mind/

  Jeg har også lavet et indlæg med mine forslag til musik på en løbetur 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Michelle
   Tak for inspiration – jeg vil da lige lure, om jeg er gået glip af nogle gode numre 🙂

   Svar
 4. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Hej Matilde 🙂
  Jeg kender det alt for godt, da det først er her det sidste års tid, at jeg har fået brygget noget brugbart sammen 🙂
  Jeg er glad for at kunne inspirere, selvom det er et mærkeligt mix, hehe 😉

  Svar
 5. matilde

  Tak tak Tak for at dele din løbe musik! Jeg er håbløs til at finde musik og min playliste er vel på 7 eller 8 skaldede numre, så det bliver så godt at få den boostet 🙂

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *