Krikkepanik og festlig kostald

Fræk med hjelm :D

Fræk med hjelm 😀

Øj, jeg føler mig gammel (igen) i dag! Jeg er lige hjemvendt fra et heldagskursus på Comwell i Kolding, hvor vi blev loadet med informationer (og mad!), men jeg er mega ramt af andensdagstømmermænd, så jeg kæmpede en brav kamp for bare at holde øjnene åbne. En kollega tog mig da også i at halvsove med et lukket øje og åben mund (charmetrold), så til sidst var jeg nødt til konstant at proppe noget i krydderen for at holde min krop beskæftiget. Ohhh Mondays…

Man må dog sige, at tømmermændene er velfortjent! Lørdag havde været længe ventet, men også lettere frygtet. Jeg har en veninde, som er “bidt af en gal hest”, så hun havde lokket hele venindegruppen med på rideskole i Brædstrup, som optakt til en vild bytur bagefter. Jeg kan lige så godt sige det, som det er: jeg er møgbange for heste! Dyr skal fandme ikke været større end mig! Basta!

Jeg endte med at blive placeret på den røde islænder “Stefnir”, som var vild med at headbange og tosset med at gå sine egne veje. Kort sagt: havde han været en mand, var jeg skredet for længst 😉 Aldrig i mit liv har jeg kysset så mange grene med fjæset, for jeg kunne jo slet ikke styre det lort, haha 😀 Vi havde to unge hestepiger med som guides, og jeg tror sgu, at de fik sig en oplevelse med os “voksne” piger, som hvinede, hver gang der kom bare en smule fart på! De snakkede totalt sort snak med trav og tølt(?) und so weiter, så vi anede ikke, hvad vi sagde ja til, når de (åbenbart) foreslog at sætte lidt fart på. Jeg kunne slet ikke styre kæmpen, så jeg dansede rundt på ryggen af mr. redhead, imens jeg var færdig af grin over, hvor komisk det måtte se ud. Hold kæææft, hvor ser folk altså tossede ud med sådan en hjelm på – især mig med min mega knold! (jeps, jeg gav bajere i 3.G for største knold, men der skal jo også være plads til ret mange kloge ting derinde) 😉

Lettere nervøse træk :D

Lettere panisk Katrine 😀

En snert af ungdom?

Mine succeskriterier for dagen havde begrænset sig til, at jeg ikke skulle falde af, og at jeg skulle gå udenom at få hestespark i fjæset. Missionen lykkedes da heldigvis også, men hestepige bliver jeg vist aldrig 😀 Heldigvis kom jeg i mit rette element igen, da vi vendte hjem til en god portion vodka og Baileys! Det skal jo fejres, når man overlever vilde udfordringer 😉

Resten af natten blev danset væk på Der Kuhstall, hvilket resulterede i, at søndagen blev sovet, savlet og ædt væk. Måske er der alligevel stadig lidt ungdom tilbage i mig?

Nåh, taget i betragtning af, hvor mange kalorier der er kvalt indenfor de sidste par døgn, må jeg vist hellere udnytte de sidste solstråler til en luntetur. Jeg skal jo nok kun løbe cirka 200 kilometer for at udligne regnskabet 😉 Jeg er stadig igang med maj challenge: 80 km på 31 dage og jeg er pt. oppe på 26,4 km, så der er laaaaang vej endnu! Der er vist ingen vej udenom, selvom sofaen flirter heftigt med mig!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *