Knæklys i himlen

imageDer har været lidt stilstand i skriblerierne den sidste uges tid, hvilket mest skyldes, at der ikke har været så meget positivt at berette om.

To af mine kære søstres far bukkede desværre under for kræften i sidste uge, hvilket selvfølgelig har fyldt en del i hele familien. Selvom det ikke var min egen far, gør det stadig forbandet ondt at se nære familiemedlemmer være tynget af sorg. Heldigvis har vi en stor og varm familie, som støtter hinanden i tykt og tyndt på tværs af skilsmisser, pap/sted/bonus-søskende/mødre/fædre og alt hvad der ellers hører med. Alle kan snakke med alle, og hvor har jeg dog altid været evigt taknemmelig for det!

John fik en smuk bisættelse i lørdags, og han fik mange fine ting med i kisten af børnebørnene. Jeg er godt nok fascineret af børns fantasi! Min ene nevø havde f.eks. givet ham knæklys med i kisten, så han altid kunne finde vej i himlen 🙂 Hvem ved: måske bliver de også brugt som festligt indslag til en skøn fest med alle de dejlige mennesker, som  (desværre) allerede er deroppe? 🙂 Jeg ønsker mig i hvert fald også knæklys i min kiste! Umchi-umchi!

Rutineret brækmås

Dagen efter bisættelsen var jeg så “heldig” at blive ramt af en ond omgang maveinfluenza. Jeg vidste ligesom, hvad klokken havde slået, da jeg vågnede op med mavesmerter og varmt spyt i munden kl. bæ om morgenen!

En nedlagt brækdronning med strålemås :(

En nedlagt brækdronning med strålemås 🙁

Det er edderma’me verdens bedste knibeøvelse at ligge med hovedet i kummen og pludselig indse, at maven kæmper for fri passage i begge ender! Scheisse! Heldigvis er jeg efterhånden en rutineret brækmås efter mange omgange “dagen-derpå”, så jeg havde naturligvis startet toiletturen ud med at slå et smut forbi køkkenet efter en spand, hvis det nu skulle ende ud i jordens mest ydmygende stilling: forkrampet på toilettet med en spand i skødet. Godt forudset, Kat! Jeg kan vist kun bifalde min solide erfaring! Det er dog mere overskueligt med sådan en omgang, når det er selvforskyldt på grund af for mange bajere 😉

Heldigvis slap jeg med en enkelt dag som brækdronning, men min krop har haft svært ved at finde sig selv igen bagefter, så jeg kæmper stadig lidt med både appetit og overskud til træning. Men hey – det var godt nok en effektiv slankekur! Så længe det varer 😉 Derfor tør jeg heller ikke rigtig stole på vægt og målebånd i denne uge, så I må få en sundhedsstatus i næste uge i stedet. Jakob serverede dog baconlasagne for mig i går, så mon ikke, at vægten snart er på vej mod de sædvanlige højder igen? 😉

Nåh, det var sgu ikke meget positivt, I kunne vride ud af mig i denne omgang, men livet er jo desværre ikke altid en dans på roser. MEN når man mærker de negative sider af livet, lægger man heldigvis også ekstra meget mærke til de positive ting, når de beslutter sig for at dukke op. – Og nu vil jeg altså gerne snart danse på roser, tak!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *