Katrine 29 år(!)

Sløret billede af en glad fødselar og en god kage ;)

Sløret billede af en glad fødselar og en god kage 😉

Pyha, dagen i dag startede ud med morgenkvalme, men bare rolig: det er kun på grund af en velfortjent madbaby efter et voldsomt fødselsdags-ædegilde i går 😉 For dælen, jeg har jo næsten ædt mig selv halvt ihjel i boller, chokoladedrømmekage, ristaffel, pandekager OG lagkage. Du godeste! Der var chok på jobbet, da jeg først kunne klemme lidt mad ned kl. 10 i dag på grund af den opspilede dunk. Det er satme en sjældenhed! I øvrigt er det egentlig “pudsigt” som temaet for de fleste af mine fødselsdagshilsner i går omhandlede kage og smovs. Man skulle jo næsten tro, at nogen kender mine prioriteter 😉

Nåh, men som I nok kan fornemme, havde jeg en helt fantastisk dag, som (udover mad og mavepine) bød på søde gæster, dejlige gaver, fantastisk vejr og hele to runder fødselsdagssang (I ved nok: den der med instrumenterne). Jeg forsøgte at udfordre mine tidligere kollegaer ved at vælge harmonika, tværfløjte og sav, og min kære familie fik æren af at gå amok med claves, franskbrød (guiro) og derefter en ordentlig omgang trommer, så alle kunne være med 😉 Jeg må nu nok konstatere, at min tossede familie har mere styr på instrumenterne end dem på det gamle job, men tak for god underholdning! Nu ved de da, hvordan man holder på en tværfløjte 😉 Jeg burde i øvrigt have valgt “kødfløjte” bare for at se, om nogen blev forlegne, hahaha 😀 Ej, nu er jeg nok blevet for gammel til at være uanstændig, så jeg må vist lige til at stramme mig an! Måske skulle jeg snart få læst i “Takt og tone”, som står og samler støv i min reol?

Jeg har taget en beslutning

Jeg fik mange lækre gaver, og deriblandt et telt, for ja, jeg havde sgu selv ønsket mig det 🙂 I forbindelse med at jeg skulle opdatere min ønskeseddel til fødselsdagen, fik jeg taget en beslutning omkring mine feriefrustrationer. Jeg skal sgu på travetur i sommerferien. Bum. Derfor skyndte jeg mig at smide et telt på ønskesedlen! Caminoen må vente til en anden gang, så jeg varmer i stedet op med en mindre vandretur på ruten Skive-Fur, hvor jeg har tilbragt alle mine sommerferier som barn. Det er en hyggelig lille rute på 30 km, og så må vi se, om jeg også skal et smut rundt om Fur, nu jeg er der, så der kan komme lidt flere kilometer i bener’n.

Jeg tror, at det bliver rart at kunne gå i min egen lille verden, hvor der samtidig kan blive summet lidt over livet. Indtil videre ser det i hvert fald ud til, at jeg bliver lonely rider, men nu må vi se 🙂 Mit eget selskab er jo egentlig heller ik’ så ring’ endda, hvis ikke andre bliver lokket til 😉

Mon der er nogle tips til Salling-området derude? Eller bare tips til det at skulle på travetur generelt?

Ælle bælle - hvilken farve skal jeg vælge?

Ælle bælle – hvilken farve skal jeg vælge?

Min fødselsdagsgave til jer

En fødselsdag skal fejres, så der er crazy gode buuu’j på webshoppen til jer indtil i morgen! I sparer blandt andet 50% på varer fra Oill, Munthe, Friis og Company, Rosemunde og Shoe Biz 🙂

Jeg vil skynde mig at forkæle mig selv med et par af de lækre sneakers fra Oill, som er sat ned fra 600 kr. til 300 kr. Det’ dælme billigt, do’ og de findes i SÅ mange fine farver! Selvforkælelse bliver man aldrig træt af 😉 …mon jeg skal have mere end et par? Man bliver jo kun 29 år én gang!

 

 

6 Kommentarer

 1. Lotte Bonde

  Hey Katrine 😊
  Hvis du mangler en travekammarat til din sommertur, så må du sige til! Vi kender ikke hinanden, men er sikker på vi vil gå godt i spænd 😄 skriv endelig til mig, hvis det er! //Lotte B:)

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Lotte 🙂
   Tak, det vil jeg bestemt gøre 🙂
   Er du en “garvet traver” ? 😀
   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Fedt at du har haft en god fødselsdag, men alt hvad der tilhører 🙂
  Og en rigtig god ide, at du vil ud og have kilometer i benene og hygge dig i dit eget selskab. Og mon ikke, at du får nogen tanker lagt i den rigtig skuffe, når man nu kommer ud i al den friske luft…

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det kan i hvert fald ikke skade, og jeg glæder mig allerede 🙂

   Svar
 3. Karina

  Hej Kat. Satans, har lige for 2 måneder købt de fede sko nederst til højre til 600.- Men er superglad for dem og kan kun anbefale dig at tage 2 stk. 😀
  Rigtig god idé med trave/teltturen, det bliver godt for sjælen både med eller uden andet selskab!
  Og dejligt at høre du havde en lækker fødselsdag med alt for mange kalorier 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Ej, hvor ærgerligt! Jeg tog din anbefaling til mig og har to par på vej, hihi 😀

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *