Jubel og tøjkrise

Perfekt præmie til en Aarhus/Århus-pige :)

Perfekt præmie til en pige med et stort hjerte for Aarhus/Århus:)

Først lidt jubel: I går vandt jeg for første gang nogensinde en konkurrence! Præmien var et fantastisk serigrafisk tryk fra Aamosen til både min veninde og jeg. Aamosen laver nogle vildt fine tryk med forskellige Aarhus-motiver, og jeg er fuldstændig forelsket i “Aarhuspigen”, som jeg nu er den lykkelige indehaver af 🙂 Yay!

Og så til det mere alvorlige: Tøjkrise! En giga en af slagsen endda! På onsdag skal jeg i Aftenshowet i forbindelse med, at den sidste udsendelse af “Gift ved første blik” bliver sendt tirsdag. Fuck!

Det er egentlig pudsigt, som det kan hyle mig helt ud af den at skulle på tv i sølle 5 minutter, når jeg næsten lige er blevet filmet konstant i halvanden måned. MEN det er altså noget andet at skulle filmes live, hvor søde klippere ikke kan skjule, når man fucker op. Men én ting er, at man kan komme til at lukke en masse lort ud på ganske kort tid – en anden ting er, at man jo også helst skal se nogenlunde præsentabel ud. Jeg har vist omkring 25 kjoler hængende i skabet, men ikke en eneste af dem tiltaler mig lige nu. Det er da også forbandet, at man skal sidde ned under optagelserne, så dunserne for alvor får ubehageligt gode vilkår for at brede sig. ARGH!

Mon den kan skjule dunserne på onsdag?

Mon denne kan skjule dunserne på onsdag?

Denne situation kaldte selvfølgelig med det samme på min evige redningskrans: Zalando! Min konto er (som altid…) i krise, men jeg tillod mig at smide denne sorte (og dermed slankende) kjole til 299 DKK i kurven. Mon ikke, at den også ville kunne genbruges til en julefrokost eller to?

Nu er det bare spændende, om den når at dukke op, for den er endnu ikke afsendt fra lageret 🙁 OG ikke mindst om den overhovedet er “delle-venlig”. Puha, jeg stresser allerede! First world problem – jeg ved det…

Hvem giver i øvrigt en bajer, hvis jeg udbryder “Røvbanan!” midt i showet? 😉

8 Kommentarer

 1. Maja

  Jeg gir’ gerne en bajer, er selv jyde (fra Silkeborg) som bor i København! Elsker det dog til fulde

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hvem ved – måske kommer jeg også til at elske det en dag? 🙂
   Jeg turde ikke at snakke om røv foran Jokke, så jeg må desværre have bajeren til gode 😉

   Svar
 2. Regitze

  Ih jeg elsker bare at se jer to sammen! It warms my freaking heart! 😀
  Stort tillykke med jeres ægteskab og kærlighed. Jeg håber du bliver glad i storbyen.
  Hilsen en fellow jyde der også har trukket telt pælene op af den jyske muld til fordel for kærlighed i storbyen :b

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Regitze
   Dejligt at høre, at der er håb forude, siden du er blevet 😉
   Og tak for din søde besked – det luner 🙂 K.h. Katrine

   Svar
 3. Rutsje

  Stort tillykke med kærligheden 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tusind tak, Rutsje 🙂

   Svar
 4. Anette

  Glæder mig til i aften, har en vild plan om popcorn og hyggedragt i sofaen.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det lyder som en helt fantastisk kombination! Hav en dejlig aften:)

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *