Jordforbindelse fundet på alternativ vis

Der er altid en ispose klar i klumpedumpes fryser!

Der er altid en ispose klar i klumpedumpes fryser! RICE baby!

Slask! Så lå klumpedumpe her til aften pludselig på gulvet mellem mindst 50 svedende tøser til stepfit i Fitness World… Shit mand, – som om jeg ikke får opmærksomhed nok i forvejen! Godt nok har jeg længe ønsket at finde jordforbindelsen igen efter de sidste mange vilde måneder, men den her måde var altså liiiiige lovlig alternativ 😉

Jeg havde ellers brugt hele timen på at koncentrere mig om ikke at klaske mine usandsynligt lange abearme op i et ubehageligt vandrør, som stak ud fra bagvæggen, men glemte lige, at jeg samtidig også skulle koncentrere mig om at koordinere mine ben 😉 Pludselig vred jeg i hvert fald grundigt om på min fod og faldt med et brag ned på den ene balle! Av for filan da! Heldigvis havde jeg min veninde med, så jeg ikke var Palle alene i verden, da jeg pludselig lå der og peb med forstuvet ankel og mås *piv*. Bedsteveninden reddede mig også senere med en kinabox, så der har virkelig været dejlig service på 🙂 Viva Aarhus-veninder, som jeg endelig kan nyde at have i nærheden igen!

Jeg er dog rutineret nok til at vurdere, at jeg vist heldigvis er sluppet med en mildere forstuvning i denne omgang, da det der med forstuvede ankler efterhånden ligger rygraden efter mange hundrede spritstive byture og mindst lige så mange tømmermænds-håndboldkampe, som ofte har resulteret i knapt så elegante fald 😉 Faktisk overrasker det mig lidt, at jeg også kan præstere at lave lort i den i ædru tilstand, men jeg har jo lov til at blive overrasket over mig selv engang i mellem 😉 Dygtig pige!

Jeg bliver dog altid skide frustreret og dermed ked af det, når jeg forstuver anklen, for jeg ved, hvor meget det går ud over træningen de næste mange uger 🙁 Træls, når jeg nu endelig er begyndt at få godt gang i løbeskoene igen! Øv… Generelt er det bare pisse dårlig klumpedumpe-timing, for det er i forvejen ikke gået skide godt med kosten de sidste par uger, så jeg frygter efterhånden bodyanalysen, som skal afgøre mit væddemål her d. 26. marts.  Kombinationen af en dårlig fod og lysten til at mundvoldtage kager hver dag er bare IKKE optimal! Pis pis pis pis…

 

 

2 Kommentarer

 1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Mange tak, Anne 🙂
  Heldigvis var det ikke en slem omgang denne gang, så jeg forsøger mig med lidt fest i aften 😉

  Svar
 2. Anne Pahl

  Øv altså. Rigtig godt bedring med den!

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *