Hvor dælen forsvinder pengene hen?

Så er vi halvvejs i måneden, hvilket som altid betyder, at der ikke er mange monetos at fjale rundt med resten af måneden. Måned efter måned sidder jeg over de tørre rugbrødsmadder (i dagens tilfælde pøllehorn fra fryseren) og grubler over, hvor dæææælen de penge forsvinder hen!

Sidste år oprettede jeg en bruger på Spiir.dk. Her kan man få et dejligt gennemskueligt overblik over, hvor pengene smutter hen, og det har da bestemt givet stof til eftertanke. Det giver nok også et billede af, hvilke prioriteter jeg har i livet, haha..

Mit gennemsnitlige privatforbrug er på 5200 kr. hver måned.. Fordelingen af de største poster ses herunder:

Spiir

Her kunne jeg jo så begynde at overveje, hvor der skal spares, hvis jeg skal undgå “midtvejskriser” allerede d. 15. i hver måned.

– Zalando kan vist tage æren for den største post, men jeg kan jo heller ikke gå rundt med røven bar! Eller jo, i princippet kunne jeg godt, for jeg er jo trods alt vokset op som ø-lejr barn, men det ville nok give ganske unødvendig opmærksomhed – OG jeg er en frossenpind! Måske skulle jeg som en start blot indse, at jeg VIRKELIG IKKE har brug for flere kjoler? – Wish me luck 😉

– Bar, cafe og restaurant.. Tja, her kan jeg næsten garantere, at der menes: DRINKS! – og måske et par bøffer i ny og næ.. Her kunne muligvis skæres lidt i budgettet, men jeg gider jo heller ikke være frøken kedelig…

– Gaver og velgørenhed.. Først og fremmest: Jeg har en kæmpe familie! (og heldigvis også mange søde venner), så der er vist ikke så meget at gøre her 🙂 Derudover er jeg “fadder-mutter” til en sød lille nougat-dreng i Etipopien, og han skal da ikke lide under, at jeg er lidt for god til at bruge penge på drinks 😉

– Frisør og personlig pleje.. Her forsvinder pengene helt klart i Matas, og jeg må indrømme, at det er svært at skulle ændre på dette. Forfængeligheden længe leve! YSL Touche Éclat concealer til at dække de evige tømmermænds-rander under øjnene, Diorshow til at fremtvinge lidt længere øjenvipper osv. Ak ak, det er dyrt at være pige, for jeg gider ikke ligne mug.. At det så alligevel sker dag efter dag er en anden sag 😉

Okay okay, det går sgu ikke særlig godt det her. Måske skal jeg bare indse, at jeg endnu ikke er blevet voksen nok til at have en opsparing? Nu har jeg i det mindste overblikket, og så tager jeg mig forhåbentlig sammen en dag, når alvoren banker på døren. Indtil da må jeg leve med leverpostejsmadder og godter fra fryseren, når nu andre ting har højere prioritet 😉

I skal da i øvrigt ikke snydes for et billede af dagens gourmet-middag! Jeg havde hverken penge eller overskud til andet efter en svedig stepfit-time…

Pøllehorn

Slatten bankkonto og slatten krop gav dette aftensmadsresultat 😉

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *