Hvem beholder ringene på?

Hep hep hep!

Hep hep hep!

Så blev det endelig dagen for den store afslutning på Gift Ved Første Blik III 🙂

Det er skide mærkeligt at se det hele fra sidelinjen i denne omgang, men jeg har også nydt det i fulde drag, for jeg husker tydeligt, hvor anspændt jeg var før og efter hvert afsnit sidste år! I år kan jeg derimod bare læne mig tilbage og nyde showet 🙂 Skønt!

Desværre har jeg ikke været lige så grebet af denne sæson, som med sæson 1 (jeg er jo nok ret inhabil til at vurdere denne sæson i forhold til sæson 2), men måske handler det nok blot om, at jeg efterhånden er mættet af GVFB, hvilket jo egentlig er ganske forståeligt 🙂

Meeeeen lige meget hvad, så bliver der for alvor krydset fingre i aften for, at eksperimentet endelig lykkes! Mit yndlingspar er Niels og Randi, som er så dejligt nede på jorden (me like!). Jeg har også lige taget en fjollet test på politiken.dk: “Hvilken “Gift ved første blik-type er du?“, hvor jeg (ikke så overraskende) blev udnævnt som en “Niels-type”: “…Man kan ikke hygge sig ud af alle situationer. Eller kan man? Måske kan du faktisk”. 😀 Jooooo, det vil jeg mene, at jeg kan 😉

Indrømmet: jeg spåede ikke Niels og Randi mange chancer efter 1. afsnit, men det er jo det herlige ved tv: twists og overraskelser! Har parret også overrasket jer? 🙂 Jeg tror, at Niels’ nervøsitet var med til at lægge lidt røgslør over, at det jo rent faktisk kunne blive rigtig godt i sidste ende 🙂

Line og Michael tror jeg også på, så jeg er spændt på, hvordan de løser Aarhus-København humlen. Line virker dog til at være lidt mere flytbar end fru ærke-aarhusianer her, så det er positivt 😉 Jeg savner lidt spræl i de klip, vi ser af dem, men de virker til at have det trygt og godt sammen, så mon ikke, at det bliver et “I do” fra dem begge? 🙂

Lene og Poul… Tja, den er jo desværre nok dødsdømt, så jeg håber blot på, at de begge har fået noget positivt med sig fra eksperimentet, og at de ikke fortryder deres deltagelse. Selvindsigt er dyrebart, så forhåbentlig føler de ikke, at det er spildte kræfter, selvom kærligheden ikke hoppede ned i hatten til dem i denne omgang 🙂

Hvad synes I om sæson? Er I blevet grebet af Gift Ved Første Blik-feberen igen, og hvem hepper I i så fald på i aften? 🙂

4 Kommentarer

 1. Agnes

  Jeg hepper SÅ meget på Randi og Niels – ligesom dig var jeg skeptisk over for dem fra starten, men det har de virkeligt fået manet til jorden!
  Jeg var mega-meget-helt-vildt grebet de første afsnit, men så sidste afsnit… Der blev jeg bare sur og bitter, lidt på Poul og allermest på DR.
  Nu synes jeg det føles lidt som om, de bare “leger med mennesker” og det kan jeg slet ikke have (det må TV3 og de andre betalingskanaler li’som stå for!)
  Jeg synes bare, de efterhånden må have fået noget erfaring med, hvordan parene støttes bedst muligt gennem det her forsøg og alligevel ender vi her, med to par, der faktisk har givet op på forhånd (og ikke umiddelbart virker til at have fået en god oplevelse, som det fremstilles på TV). Så i sidste ende, så ved jeg faktisk ikke, hvordan jeg har det med GVFB sæson 3 :-s (Men er alligevel nødt til at se sidste afsnit i aften 😉 ..)

  On a happy note til sidst – Politikken siger jeg er: Line, et blidt og begavet følelsesvæsen (sååååe deeet……)

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej “Line” 😉 😀
   Dejligt, at vi fik den slutning på sæsonen, som vi krydsede fingre for 😀

   Jeg er også meget uforstående overfor den der telefon-samtale ml. Poul og Lene, men kan samtidig heller ikke forstå, hvis produktionsselskabet skulle have haft en finger med i spillet der.. Mystisk!

   BTW – hvor døvlan var du henne i går? 😉

   Svar
 2. Rutsje

  Har du set at Lene har fået en blog? Den hedder Bølgebrud 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Rutsje

   Ja, jeg har lige hurtigt skimmet den 🙂 Måske skulle jeg tage mig lidt tid til at kigge den bedre igennem? 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *