Fra halvmarathon til tv-marathon

Man må jo “nøjes”😉

Jeg er rastløs.  En hel uge uden løb har gjort mig utålmodig, doven og bekymret😔 Det går ikke fremad med knæet – snarere tværtimod -, så jeg går rundt som en løve i et bur og venter frustreret på, at jeg kan komme af sted igen. Satans!

Jeg prøver virkelig at overbevise mig selv om, at man sagtens kan dyrke andet motion, selvom man skal skåne knæet, men der er bare ikke mulighed for at dyrke den slags motion, jeg nyder😔 Jeg savner mit løb, mine stepfit-timer og (utroligt nok) mine bodyfit-timer..

Måske burde jeg svømme, men jeg er bestemt ingen vandhund😂 Det er koldt og besværligt, og jeg nyder på ingen måde at være i det våde element. Så jeg er gået lidt i stå med, hvad jeg så kan finde på, når knæet opfører sig som en idiot. Jeg forsøger at gå ture, men jeg savner at få sved på panden, så det er ikke helt det samme. Cykling er knæet desværre heller ikke fan af pt. Nogle gode, alternative ideer derude?😊

Med på beatet

Som en trøst for inaktiviteten, er vi i stedet (endelig) hoppet med på Netflix-bølgen😄 Jeps, jeg ved godt, at vi er liiiiidt slow😉 I går gik vi i gang med Homeland, som allerede tegner lovende, så det varer nok ikke længe, før den er slugt!😄

Og og og! Når man ikke selv kan svede, er det jo fantastisk, at OL netop er skudt i gang, så man i stedet kan se andre svede tran😄 Shit, hvor har jeg glædet mig!!! Jeg skal labbe håndbold, svømning og atletik i mig i lange baner, og det bliver intet mindre end fantastisk!😍

Skal I også heppe de danske atleter mod medaljerne?☺️ Oooooog gemmer der sig mon nogle tips til lækre Netflix-serier derude?😉

Weekend-hilsner fra den dovne, frustrerede skid😄

9 Kommentarer

 1. Connie

  Ih øv med knæet. Håber du snart er over det.

  Uh Netflix er en farlig tidsrøver 😉
  Jeg kan varmt anbefale modern family, blacklist, midwife og down town abbey (advare mod stavefejl, men tænker se dukker op 😉)

  Svar
 2. Therese

  Helt sikkert Orange is the new Black! Et must see på Netflix 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for tippet 😀

   Svar
 3. Camilla

  Øv med knæet!! Altid træls med en forhindring, når man er kommet på rette vej. Jeg tænker måske at crosstrainer kunne være en ide?? Ved ikke hvordan og hvorledes med knæet, men der får du i hvert fald ikke alle de stød mm. 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det er bare rigtig træls, ja!

   En crosstrainer kunne bestemt være en idé – det vil jeg forsøge for første gange i mit liv, og så må vi se, hvad knæet siger til det 🙂 Tak for ideen 🙂

   Svar
 4. Louise

  Graceland er også en fed serie:-)

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Den har jeg ikke hørt om – må lige undersøge nærmere 🙂 Tak!

   Svar
 5. Ane

  Uh ja, Netflix kan være et farligt bekendtskab 😉 Jeg er lige startet på Californication, og der er allerede blevet slugt en del afsnit. Ellers er jeg glad for Suits, Orange is the New Black, Modern family, Making a murderer, Breaking bad for bare at nævne nogle stykker 🙂

  God bedring med knæet, krydser fingre for at du snart du er klar til løb igen. Selv skal jeg kæmpe mig afsted hver gang, men håber jeg får det lige som dig på et tidspunkt 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Haha ja, det er vist et meget farligt bekendtskab! 😀

   Making a murderer skal jeg helt klart også have set, for den har jeg hørt rigtig meget om 🙂

   Tak for dine helbredende ord 🙂 Jeg er sikker på, at du nok skal blive helt tosset med det dersens løb! God fornøjelse 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *