Goddaw 2015

Goddaw 2015!

Goddaw 2015!

Nyt år, ny by, og nyt blogdesign. Der sker allerede ting og sager i 2015! 😉
I mit sidste indlæg fik I en længere gennemgang af mit år 2014, og jeg lovede samtidig også, at tanker om år 2015 ville følge i mit næste indlæg og øhhh, det er jo sådan set nu!

Først og fremmest: I har nok lagt mærke til en stor designændring på Hyggehytten. Det var sådan set ikke helt med vilje, men jeg har længe kæmpet for at gøre designet mere mobilvenligt, da 75% af jer læser med via mobilos, og jeg måtte til sidst indse, at der skulle et andet tema til, før dette kunne lykkes. Jeg er stadig ikke helt tilfreds med udseendet, men det skulle fungere fint på mobilerne, og det har førsteprioritet lige nu. Men I skal altså ikke undre jer for meget, hvis der pludselig sker ændringer igen 😉 Giv i øvrigt gerne et pip fra jer, hvis I oplever nogle problemer med det nye design.

Nåh, 2015.. Hvad kan du mon ellers byde på, din lækre satan? Jeg har aldrig gjort det så meget i det der med nytårsforsætter, for jeg ved, at jeg alligevel aldrig kommer i mål med mine gode intentioner, så hvorfor skuffe mig selv? 😉 Jeg har dog alligevel lidt tanker om, hvad jeg ønsker for det nye år:

Som jeg fortalte i mit forrige indlæg, var 2014 en ret vild omgang, og jeg kan mærke, at min krop ville sætte pris på et mere roligt 2015, så det vil jeg gerne tage hensyn til, så godt jeg kan (lidt gak og løjer skal der jo være plads til!). Ja, faktisk må 2015 gerne have en snert af kedsommelighed i sig, og så skal jeg nok få peppet det op i den grad, jeg kan overskue.

I mit 2015 starter jeg også ud med at have den knapt så tiltalende titel “jobsøgende”.  Pt. er jeg i fuld gang med at få indsendt diverse papirer til A-kassen, og det er dælme da en omfattende omgang, så forhåbentlig ryger jeg snart ud af det bøvlede system igen. Jeg har endda helt frivilligt meldt mig til et jobsøgningskursus fire hele dage her i januar, som forhåbentlig giver mig redskaber til at skrive ansøgninger, der råber “pick me!” 😀 Det skal dog understreges, at jeg er ret fortrøstningsfuld, så der er endnu ingen panik at spore i fru Nielsen. Indtil videre ser det i hvert fald ud til, at storbyen byder på mange muligheder, og så er det jo bare spændende, hvilken mulighed der ryger i min hat, og hvor meget jeg skal kæmpe for, at det sker.

I år vil jeg også meget gerne have mere gang i bloggen. Jeg er stadig nybegynder, men jeg nyder virkelig at skrive hvert eneste indlæg, og det er især en fornøjelse, når I giver mig så meget positiv feedback, så tusind tak for det 🙂 Forhåbentlig bliver 2015 et år med mere ro til at holde bloggen ved lige med opdateringer om mit nye liv som jyde i storbyen.

Der venter mig uden tvivl et spændende år, men jeg har ingen intentioner om, at det skal stikke 2014 på spændingsskalaen, for så brænder jyden da sammen 😉

7 Kommentarer

 1. Karin Huulgaard

  Du er da bare et fantastisk og positivt menneske 🙂 Din blog er bedre læsning end f.eks. Nynnes Dagbog. Glæder mig virkelig til dit næste indlæg.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Karin
   Sikke da et kompliment 🙂
   Jeg har også ofte følt mig lidt Nynne/Bridget Jones-agtig (læs: kikset) i mine singledage, så det er nok ikke helt skævt skudt, haha 😉
   Skønt, at du vil blive hængende! 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Pia Nielsen

  Tak 🙂 nu kan jeg læse med igen fra mobilen 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Uhhh, det er jeg glad for at høre! Tak fordi du gjorde mig opmærksom på problemet:)
   Mvh. Katrine

   Svar
 3. Pia Nielsen

  Hej Katrine

  Fed blog du har men jeg kan ikke læse din blog fra min mobil længere efter du har lavet designet om. Det er kun din baggrundtapet der dukker op 🙁

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Pia
   Øv, for pokker! Læser du via Android? Så vil jeg forsøge, at få opsporet fejlen:)
   Tusind tak for info! Jeg vil jo helst gerne have alle med:)
   Mvh. Katrine

   Svar
   1. Pia Nielsen

    Ja jeg vil jo også gerne læse med 🙂 Ja læser via android 🙂

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *