Goddag hverdag

image

Solbriller indenfor er det nye på VUC Aarhus!

Så er hverdagen startet igen med job, alt for korte weekender og pisse hamrende få timer i døgnet. Jow jow, det er da skønt at se kollegerne igen, meeeeen en ekstra uges ferie havde altså ikke skadet frøken hyggefis 😉 Dumme voksenliv, altså!

VUC Aarhus, hvor jeg arbejder, er netop rykket ind på den gamle Ingeniørhøjskole, så vi arbejder pt. i lettere kaotiske tilstande med håndværkere overalt. I går fik vi dog eeeendelig sat gardiner op, så jeg ikke længere skal være en stegt gris mellem kl. 9-12 hver dag, så der sker da fremskridt! Pyha, det har altså været en hed start på ugen, og det føles en anelse fjollet at sidde med solbriller på indenfor 😀

Men for fanden, hvor ville jeg dog ønske, at solbrillerne skulle luftes på Smukfest i stedet! Det er noget mug, at jeg ikke fik en billet i hus inden det var for sent, for det skærer i hjertet at se livedækning på DR3 fra festivallen 🙁  Hold nu kæææææft, hvor ser det fantastisk ud (som det plejer)!

I et panikanfald forsøgte jeg forleden forgæves at skaffe mig en fredagsbillet, men må nu desværre give fortabt, så i stedet vil min veninde og jeg nøjes med at drible mod Tivoli Friheden i aften, hvor der er koncert med Stine Bramsen. Planen er, at vi starter ud med grill og rødvin, og vupti! – Så er grundlaget jo hurtigt skabt for en skøn aften 🙂 Jeg vil dog sende mange tanker til alle I heldige labaner, som nyder festen i bøgeskoven. Haps lige en vodka-juice for mig, ik’? 🙂 Jeg må da vist hellere begynde at spare op til næste års billet, så jeg ikke skal sidde og ærgre mig igen i 2016 😉

Back on track

Forsøger at nedkæmpe sommerkiloene..

Forsøger at nedkæmpe sommerkiloene..

Sommerferien er slut, og jeg fik på blot tre uger konsumeret imponerende mængder is og en masse lækkert hvidt brød. Ups! Uden pis: Jeg tror virkelig, at min livret er hvidt brød med smør – smovs! Ingen fine fornemmelser her 😉 Mine stakkels kjoler er dog ikke helt enige i, at kulhydrater er “the shit”, så der sprænger sgu snart nogle syninger, hvis ikke jeg strammer mig lidt an med kost og motion igen. Pis og lååååård!

Pt. forsøger jeg at holder sukkerfrie dage hver anden dag (man skulle jo nødig starte for hårdt ud!). Planen er, at det skal ende med 5 sukkerfrie dage om ugen, men jeg tager det altså lige et skridt af gangen, for jeg skulle jo nødig gå i choktilstand 😉

Jeg må nok også hellere se at komme af sted til noget styrketræning igen snart, men jeg har godt nok svært ved at motivere mig selv. Styrketræning siger mig bare ikke en døjt, men heldigvis har jeg da holdt løbeformen ved lige i løbet af ferien. Det er dog også det eneste, jeg kan prale af 😉

foredragForedrag d. 8/10

Som en afslutter på dagens indlæg, får I lige en bette sidebemærkning med på vejen: Billetterne til mit foredrag på Åby Bibliotek er netop sat til salg, og jeg har ladet mig fortælle, at halvdelen af billetterne allerede er røget(!), så derfor skal I nok se få fingeren ud, hvis I også vil se mig svede tran over at skulle fortælle historien om mit livs mest tossede idé: deltagelsen i Gift ved første blik 😉 Billetter kan købes her.

Puha, nerverne sidder allerede udenpå tøjet nu, og det gør sgu ikke nervøsiteten mindre, når folk skriver, at de glæder sig til det. Jeg ved godt, at de selvfølgelig skriver det for at gøre mig glad, men nøj, hvor kan man da blive nervøs over sådan noget!

Jeg er dog så småt begyndt at tage hul på forberedelserne, så forhåbentlig bliver nervøsiteten mindre, efterhånden som jeg føler mig bedre forberedt. Farvel komfortzone (igen igen)!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *