Fur vs. Ungarn

Så er jeg klar til ferie! :)

Så er jeg klar til ferie! 🙂

Nu begynder jeg endelig at kunne slappe lidt af igen, og jeg har allerede nydt den første feriedag uden de vilde planer 🙂 – udover pakning, biftur med nevø og niecer, og så et smut ud til min søster 😉 Så sid dog stille, Katrine!
Pga. bævejret bestilte jeg forleden en flybillet til Budapest, og derfra går turen til Balatonsøen 100 km derfra, hvor begge mine søstre er på ferie med deres familier. Jeg har aldrig rigtig holdt ferie med mine søstre før, da der er stor aldersspredning mellem os, så det bliver skide hyggeligt at ses lidt mere på den måde 🙂

Nu krydser jeg bare fingre for, at Ryanair ikke lukker ned i Billund! Puha, den tanke orker jeg ikke rigtig…

Bestillingen af flybilletten gør dog, at jeg pludselig har fået travlt med at nå nogle andre ting inden jeg (forhåbentlig) hopper på flyet. Det er typisk mig! Jeg vil så gerne slappe af, men jeg vil dælme også gerne nå en hulens masse ting, så jeg ikke går glip af noget… Derfor sidder jeg nu i toget mod Skive, hvorfra jeg skal finde til Fur (ønsk mig lige held og lykke med det, for stedsansen er ikke go’!).
Det var skide svært at begrænse pakningen, da jeg ved, at det bliver en røvkold omgang at skulle sove i telt, så forhåbentlig kan min ryg klare 10 km med rygsækken på. Ellers må jeg jo have tommelen i vejret og se, om nogle tør tage en tosset aarhusianer med på slæb 😉

Og hvad venter mig så på Fur? Jo, det bliver sgu næsten lidt nostalgisk, for jeg har været på ø-lejr deroppe hver sommer fra jeg var 2-16 år, så nu er det på tide at vende tilbage 🙂 – Jaja, jeg har vist tidligere proklameret, at jeg er et bette hippiebarn 😉 Så nu står på en masse folkemusik, Fur-øl, fælles madlavning, hygge, ro og INGEN STRØM de næste par dage. Det bliver godt for sindet!

Det bliver også lidt sjovt at se en masse mennesker igen, som jeg ikke har set i evigheder. Min kære papa er også deroppe, så ferien står generelt i familiens tegn, og jeg er fan 🙂

Nåh, nu vil jeg snart hoppe af toget i det dersens Skive, så jeg ikke ender endnu længere ude i langbortistan, og så kobler jeg nok lidt fra mobilen i nogle dage (mon det er muligt?). Meeeen mon ikke, at jeg giver et pip fra mig i ny og næ på trods af de gode intentioner? 😉

Jeg vil dog lige nå at ønske jer alle en rigtig dejlig sommer! Hvad mon jeres ferie står på? 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *