FundRacers

Svedig nærkontakt til FundRacers eventet ;)

Svedig nærkontakt til FundRacers eventet 😉

I dag burde jeg bare være blevet hjemme under dynen, som den ynkelige skabning, jeg er!

Spaghettiarmene ryster, når bare jeg skal løfte mine arme for at vaske hår, ballerne føles som om de er lavet af stål – men der skal vist lidt mere træning til før det sker – og lårene nægter at bukke sig ned efter noget som helst (med mindre det er noget med sukker i, naturligvis!). Kort sagt: Hele min krop føles som én stor betonklods efter at have deltaget i et tre timers træningsevent i søndags.

Men hvorfor pokker tage til et træningsevent på tre f***ing timer, når man normalt ikke gider det der med at træne muller, som alligevel er ikke-eksisterende? Jow, der er skam en ganske rimelig forklaring:

Plankebøffen ;)

Plankebøffen 😉

Jakob (ja I ved nok – ham der jeg blev sat sammen med i et tosset tv-program) har sammen med tre andre træningskammerater startet projektet “FundRacers” op, som samler penge ind til Børnecancerfonden, og det er jo et smukt initiativ at bakke op om! I søndags afholdt holdet så to træningsevents i FitnessWorld, Valby: 1,5 times bootcamp og derefter 1,5 times stram op, hvor der var deltagerbetaling på 50 kr. pr. hold, som ubeskåret gik til Børnecancerfonden. I alt blev der indsamlet 1.450 DKK til det gode formål, så nu er projektet skudt godt i gang!

Kig forbi FundRacers.dk, hvis I er blevet nysgerrige, og smid gerne en lille skilling til de hårdt kæmpende børn via Mobilepay: +45 24 42 88 33 (lidt tæller også). Alle pengene går selvfølgelig ubeskåret til Børnecancerfonden 🙂

Det vil i hvert fald mindske mine smerter betydeligt, hvis jeg ved, at de inddirekte har været med til at gøre livet nemmere for kræftramte børn.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *