Frøken Kedelig

Der er vel noget om snakken...

Der er vel noget om snakken…

Fredag var min første prøvelse på vejen mod min alkoholfri måned. Min kære kusine havde inviteret til fødselsdagsfest, og det plejer at være en værre abefest, hvor jeg vælter rundt i alkohol, og dagen efter har glemt alt om, hvad jeg har lavet af ballade. Derfor var det med uro i maven, at jeg bevægede mig op af Vestre Ringgade for at opleve min første aften som Frøken Kedelig. Hvordan ville reaktionen være, når jeg sagde nej til shots, men ja tak til danskvand?

Vi startede aftenen med et kæmpe kagebord (ummenummenum!), som heldigvis hapsede al fokus fra drikkevarerne, så det blev en blid start. Samtidig var nogle stykker af de andre gæster enten gravide eller ammende, så jeg havde nogle lidelsesfæller at støtte mig op af. Tænk, at vi efterhånden har nået en alder, hvor der bliver skudt unger ud i øst og vest! Skræmmende (og lidt stressende).. Heldigvis blev jeg dog ikke mistænkt for at være med rogn (ingen turde i hvert fald sige noget højt…).

Da der for alvor gik druk i den, endte jeg faktisk med at blive positivt overrasket over, hvor let det var at sige nej tak, når shotsflasken gik rundt. Det smager jo alligevel ikke godt, det skidt! Der var faktisk heller ingen skæve blikke fra de andre gæster, som jeg ellers havde troet, så det var vist kun min egen usikkerhed over pludselig at være “kedelig”, der konstant bankede mig i knolden.

Et sjældent syn i weekenden: Kat i løbetøj!

Et sjældent syn i weekenden: Kat i løbetøj!

Som aftenen skred frem, og der fra min side af var blevet bællet litervis af danskvand og Pepsi Max, blev jeg dog mere og mere sløv. Jeg kæmpede en brav kamp mod mine afslørende gab, men jeg måtte til sidst give fortabt og trille hjemad. Kl. 01:00 lå jeg i min seng med en knaldende hovedpine, og jeg følte mig ikke frisk på nogen måde, som jeg ellers havde regnet med. Snydt for en ti’er…

Lørdag vågnede jeg dog nogenlunde frisk op, og kunne samtidig fryde mig over at have sparet min krop for rundt regnet 1500 kalorier(!). Altså lige bortset fra al kagen, der var indtaget som erstatning, bevares 😉 Jeg fik endda også løbet mig en skøn rolig 10 km’er, hvilket ALDRIG var sket, hvis jeg havde søbet rundt i alkohol dagen forinden 🙂

Frøken Kedelig er faktisk lidt stolt af sig selv! Er jeg mon ved at blive voksen? *Gisp*!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *