The final kjøwenhavner-countdown

Nu nærmer flytningen sig! Om fire bittesmå dage indtager jeg Lillefars lejlighed med mit store læs af kjoler, bageudstyr og nips (så har man vel ikke brug for andet?). Oveni flytningen har jeg også sidste arbejdsdag på jobbet på fredag, så det er rigeligt at se til med nedpakning af både lejlighed og kontor. Og nååårh ja, så er det jo egentlig også snart jul… Pyha!

Åhhh, den "kære" singletid ;)

Åhhh, den “kære” singletid 😉 Mine kollegaer var næsten mere desperate end mig 😉

I dag kom jeg for alvor i gang med at smide gammelt lort ud på kontoret, og det er da fantastisk, som man pludselig kan finde ting, der har været væk i lang tid som bl.a. mit eksamensbevis og ansættelseskontrakt, der på mystisk vis har været forsvundet i et års tid (troede jeg). For pokker, hvor kan man dog samle meget gøjl sammen i løbet af 3,5 års ansættelse, men der dukkede også mange dejlige minder op 🙂 Min kollegaer kæmpede i tre laaaange år for at få mig afsat, så en dag mødte jeg bl.a. ind til denne seddel på min dør, haha.. Jeg arbejder på Institut for Datalogi, som har en kææææmpe overvægt af drenge, men lige lidt hjalp det 😉 Jeg var åbenbart så umulig at afsætte, så der skulle et tv-program til, før kollegaerne endelig kunne juble 😉 Nøj, hvor kommer jeg dog til at savne dem! Mon der gemmer sig nogle gode erstatningskollegaer derude et sted, som ville sætte pris på en kollega med forkærlighed for kjoler, flæskesteg og kage? *stadig på jobjagt*

Det er generelt et blandet mix af følelser, jeg render rundt med for tiden, men først og fremmest glæder jeg mig meget til, at Jakob og jeg endelig kan dele hverdagene sammen. Der er ingen tvivl om, at det bliver overvældende, når man har boet alene i så mange år, men nu springer vi ud i det og går all in! Det bliver SÅ rart at have Lillefar lige i nærheden hele tiden. Goodbye Skype!

Heldigvis har jeg også fået vendt min skepsis omkring København til, at det er vildt spændende ikke at ane noget om, hvad der kommer til at ske i 2015. Alle muligheder er åbne! Hvor mon jeg får job/får jeg overhovedet job? Hvor skal vi bo? Og sådan kan jeg fortsætte i en evighed 😉 Men heldigvis er jeg generelt et menneske, som tager tingene/mulighederne som de kommer og dukker op, så nu kaster jeg mig ud i det og krydser fingre for det skønneste 2015!

6 Kommentarer

 1. Britt

  Hej Katrine.
  Jeg har lige for et par dage siden fundet din blog og er nu i gang med at læse alle indlæg.
  Jeg er jyde og har tidligere boet i Århus og Kbh. og du virkede ret skeptisk overfor Kbh. Jeg kan godt forstå at det er trist at flytte fra veninderne men det skal nok blive godt i Kbh. Mennesker i Kbh. er bare så åbne overfor tilflyttere og der er også mange HYGGELIGE steder i Kbh. Jeg boede på Østerbro og det er meget stille og roligt og rigtigt hyggeligt og man føler slet ikke at man bor i byen. Hvis du bliver ked af at være derovre så kan jeg kun anbefale at flytte ind til byen. Hvidovre er måske ikke det mest opmuntrende og hyggelige sted…..no offense…. Jeg kender faktisk ikke Hvidovre særlig godt så måske tager jeg fejl.
  Held og lykke med det hele.
  Mvh. Britt

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Britt
   Tak for din hilsen 🙂
   Det er bestemt også planen, at vi vil rykke tættere mod centrum (eller hvad det nu hedder på kjøwenhavnsk), men lejemarkedet er jo desværre ret sindssygt i storbyen, hehe.. Så lige nu nyder vi bare, at vi har basen i Hvidovre, og så må vi se, hvor vi ender 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Emilie

  Det er SÅ hyggeligt at læse med! Jeg bliver så glad af at læse din blog – og jeg kan genkende det du skriver om flytningen til KBH, for jeg er selv opvokset i Herning.. Og nu efter 3 år, kan jeg slet ikke forestille at vende tilbage til kære Jylland 😉
  Og velkommen til Kbh!
  Og, og og du ønskes også en glædelig jul! 😀

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Emilie
   Jeg er glad for, at “hyggeligt” er ordet, for så rammer mit blognavn jo nok meget godt 😉
   Mange tak for din velkomst – forhåbentlig falder jeg lige så godt til som dig 🙂
   Forsinket glædelig jul herfra også 🙂

   Svar
 3. michelle

  kan man ikke få en like knap herinde;) nyder at læse din blog!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Michelle
   Tak for din søde hilsen! Det er da kun dejligt, at der overhovedet er nogen, der har lyst til at læse med, så tak for det 🙂
   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *