Farvel kolde løbemås!

Hyggehytten(1)Først et bette jubelbrøl herfra! Mit nye webshopdesign er endelig i luften, og det bliver fejret med gode tilbud til en sund start på året. Resten af januar er der nemlig -20% på alt fra Kari Traa*, samt -30% på proteinpulver og barer fra Nutramino. Jeg kan vel umuligt være den eneste, som har fået sværere ved at få øje på mine fødder her efter julegildet? 😉 Damn you, julesovs!

Til jer som ikke orker mere januars-helsesnak, kan jeg dog også glæde jer med, at rabatkoden “TENOFF” giver 10% på alle ordrer indtil d. 16/1 🙂 Rabatkoden kan i øvrigt også kombineres med udsalgsvarer.

Jeg har selvfølgelig også selv investeret i smukt nyt træningstøj, for man skulle da være et skarn, hvis man ikke selv benyttede sig af gode tilbud! 😉 Det er egentlig sjovt, at noget så simpelt som nyt træningstøj kan motivere mig til flere løbeture, men det er jo bare med at bruge alle beskidte tricks, når løbeskoene har stået stille lidt for længe. Her er mine nye motivationsfaktorer:

  • Mine nyerhvervelser :)

    Mine smukke nyerhvervelser 🙂

    Ida tights – Jeg har længe haaaadet vinterløb, fordi jeg bliver så forbandet kold på skankerne, så nu har jeg investeret i et par tights med vindtætte paneler til at holde de store muskelgrupper varme. De ser også ud til at gå godt op over dunken, så jeg satser på, at de er et hit!

  • Ulla hipsters i 100% merinould – Min mås bliver altid iskold, når jeg løber, så nu skal den kolde mås bekæmpes! De kloge siger vist også, at man bliver mest kold der, hvor man har mest fedt, så det giver vist fint mening 😉 Jeg satser på, at de kære Ulla hipsters, og udsigten til en varmere mås, giver større løbeglæde 😉
  • Myrblå tights – Lange, sorte tights kan man aldrig få nok af! Jeg har dårlig erfaring med træningstights i andre farver end sort, da både tissekone-område og mås åbenbart sveder mere end resten af min krop, og det ser bare ikke særlig charmerende ud med mørke skjolder i de intime områder 😉 Jeps, jeg har altid været en charming lady! Egentlig er det pudsigt, at røven både er det sted jeg fryser og sveder mest. Mærkelige mærkelige krop!
  • Butterfly top – Jeg bruger altid de bløde Butterfly toppe som inderste lag, når jeg løber. De ruller ikke op, som jeg oplever at mange andre modeller gør, og denne udgave er dejligt lang, så den forhåbentlig også kan skærme for den kolde vind.
  • Farvestrålende hårelastikker – Jeg har altid et hyr med at få styr på mit garn med spænder, hårnåle osv., så nu vil jeg prøve noget nyt. Farverne er i hvert fald ikke til at stå for!

Nu må den kære postmand gerne snart komme med de nye lækkerier til mig, så jeg for alvor kan få gang i futterne igen. Jeppe og jeg passer pt. hus i Højbjerg for en kollega, og det passer faktisk med, at der er præcis 5 km hjem fra jobbet, så nu er det bare med at medbringe løbegrejet på job, så bener’n ikke går helt i stå 🙂

Tænker I også i sundere baner her i januar? 🙂

*Jeg må hellere lige indskyde, at der er godt run på salget af Kari Traa, så nogle størrelser kan desværre allerede være udsolgt 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *