Farvel du kære campingliv

image

Solopgang ved Balatonsøen efter en del drinks 😉

Så er vi på vej hjem til det kolde Danmark i en skam-proppet bil, og der venter nu en 14 timer lang køretur, som bliver ekstra hård for min stakkels søster, der er ramt af bræksyge. Transport og sygdom er godt nok ikke en sjov kombi! Min svoger og jeg er dog meget imponerede over, hvor lydløst hun kan fylde posen, og det kan bestemt ikke ligge i generne, for når jeg er ramt Orla-syge, får den altså fuld skrald med lydene! Nogle er åbenbart mere diskrete og feminine end andre 😉

Det er lidt trist at vende næsen hjemad, for vi har haft en fantastisk dejlig og afslappet ferie med lækkert vejr, søde naboer og ingen planer overhovedet. Skønt! Meeeeen det bliver nu alligevel rart at komme hjem til en rigtig seng (OG bland-selv-slik!) igen 🙂 Jeg skal vist også et smut forbi bageren til et seriøst kageorgie, for det er godt nok et fesent sukkerudvalg, de har i udlandet med syntetisk slik og kager uden smag. Nøj, hvor skal jeg dog voldæde hindbær”schnittles”, når jeg rammer hjembyen! Jeg har forsøgt at kompensere for kage og snolder ved at indtage en masse is, men det bliver sgu aldrig rigtig den samme tilfredsstillelse. Hvad sker der i øvrigt for at kalde en is for “Nuggi”? Heldigvis smagte den ikke af røvhul, som frygtet 😉

image

Morgenløb ved Balatonsøen

Status på juli måneds 100 km challenge

Efter 7 dage med hedebølge og søvnløse nætter pga. varmen, vågnede vi i går op til 22 grader og blæst, så det var noget af en omvæltning. Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget, så jeg fik udnyttet det kølige vejr til 7 km i løbeskoene, og er nu kun 17 km fra mit mål om 100 km i løbet af juli måned. Perfekt! Der er jo også noget af et kalorieoverskud fra is og pommesfritter, som skal bekæmpes 😉

I kan stadig nå det

I kan stadig nå at deltage i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til min webshop via Zircles opslag på Facebook. Der er meget tæt løb og konkurrencen slutter på onsdag, så hver eneste lille stemme tæller, og jeg vil være jer meget taknemmelige, hvis I har tid til at stemme på en af mine videoer (1 og/eller 2) 🙂
Tak til alle jer, som allerede har smidt en stemme i min retning. Sikke en masse dejlige ord, jeg får med på vejen 🙂 Det luner!

2 Kommentarer

  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

    Haha, jeg er glad for at høre, at jeg ikke har ødelagt din is-glæde totalt 😀

    Svar
  2. Line

    HAHA!! Trods min relativt gustne tankegang har jeg aldrig tænkt andet om Nuggi, end at det er en deeejlig lille is… Tak for et godt grin, nu ser jeg endnu mere frem til at spise en til 🙂

    Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *