Et ungt tilbud

image

Hej Ungarn! 🙂

I søndags landede jeg med gode gammeldaws tømmermænd i brændende varme Budapest, og jeg nyder hver eneste solskinsdag hernede ved Balatonsøen med min fjollede familie 🙂 Der er sket meget på få dage, men alligevel er jeg for alvor kommet ned i gear, så det var en god beslutning at komme lidt væk fra det danske.

Selvom jeg kobler af, skal I selvfølgelig ikke snydes for et par guldkorn hernede fra 😉 Min svoger og nevøer står for mange af de gyldne øjeblikke, når der blandt andet bliver bestilt “Bimbo spaghetti” (som burde være spaghetti til “bambinos”) og “two balls in a cup” (det er der vist ikke meget is over) 😉 Derudover har jeg lært, hvordan en stinktæge ser ud, hvordan drinken “Piv mis” smager (jep, af låååård), og konstateret at aaaaalt for mange danskere holder ferie hernede! Det er jo svært at være helt bramfri, når 50% af campingpladsen forstår, hvor klam du er, når du åbner munden 😉

“The guy over there wants your phone number”

Feriens nuværende højdepunkt opstod dog uden tvivl allerede i søndags, hvor jeg fik sommerens -måske?- frækkeste tilbud, da jeg temmelig indiskret blev “kontaktet” af en kæk lille 9-årig knejt på campingpladsen: “The guy over there wants your phone number”. En anelse rød i kinderne og smigret blev jeg selvfølgelig, indtil jeg diskret kastede blikket på “mr. Don Juan”, som der blev peget på, og konstaterede, at den generøse efterspørgsel kom fra en hollandsk teenager på max 18 år med større bryster end mig selv, ak og ve… Så undrede det mig da pludselig heller ikke, at han ikke havde nosser nok til selv at tage kontakten 😉

Aftendukkert ved Balatonsøen..

Aftendukkert ved Balatonsøen..

Ohhh well, der er vel ingen grund til at være kræsen i min kritiske alder, men jeg måtte dog alligevel informere ham om, at jeg nok var liiiiidt for gammel til sådan en stakkels uskyldig barnerumpe 😉 Den bette knejt blev noget overrasket, da jeg fortalte om mine 29 skræmmende år (han var i hvert fald sød til at lade som om) så han pilede hurtigt af igen, men hatten af for charmeforsøget, drenge 😉

Da nevøer og svoger kom retur, gjorde de alle –  uafhængigt af hinanden – store øjne og udbrød “Hvorfor?!”, da søster og jeg grinende fortalte, at en fyr havde bedt om mit nummer. Bør jeg mon være fornærmet over deres manglende tiltro til, at en gut nogensinde skulle finde den bramfri moster attraktiv? 😉

Nåh, men alt i alt har jeg det skide dejligt hernede 🙂 Svoger og jeg har nappet et par meeeeget svedige morgenløbeture sammen, så samvittigheden har det nogenlunde på trods af et par is om dagen 😉 30 km to go i juli måneds 100 km Challenge! Jeg kæmper stadig mod dunkens melormefarve, men forhåbentlig sker der kulørfremskridt de næste par dage. Kom nu brunhed!

Konkurrence og et lille råb/håb om hjælp

Hjælp og vind med samme sind :)

Hjælp og vind med samme sind 🙂

Og så til noget helt andet…

I heldige asner har igen muligheden for at vinde et gavekort på 500 kr. til min webshop, men i den forbindelse må jeg denne gang ydmygt bede om jeres hjælp, selvom jeg ikke er meget for det.

Som I nok ved, er jeg blevet kåret som ugens Zircles partner et par gange, og nu er jeg skisme også blevet “nomineret” som månedens partner, fordi I har taget så smukt imod min webshop. Derfor vil det gøre mig über lykkelig, hvis I vil smide en stemme på en af mine videoer her, og som tak for jeres (forhåbentlig) store hjælp, har I altså mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr. til min webshop 🙂 Se yderligere info på linket.

På forhånd tusind tusind danke og knæk/bræk med at vinde gavekortet! Det ville jo ik’ være så ring’ endda! 🙂

Nu vil vi drage mod en campingplads hernede, hvor min anden søster og hendes familie holder ferie. Søster har fødselsdag i dag, så jeg kan allerede dufte kagen! Ummenummenum…

2 Kommentarer

 1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Haha, nogle gange undres man altså over deres fremgangsmåde 😀
  Tak, du kan tro, at jeg nyder det 🙂

  Svar
 2. Anne Pahl

  Ha ha, hvor er det sjovt med ham fyren. Blev selv engang tilbudt at komme med en fyr hjem fordi “min mor og far er ikke hjemme….”. Hmm, nej tak!
  Håber du får nogle rigtig dejlige feriedage dernede! 🙂

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *