En overrasket gammel kone

Det dejligste morgenbord!

Det dejligste morgenbord!

Sidst I hørte fra mig, var jeg en nybagt 30-årig, som sov rævesøvn og ventede på fødselsdags-skønsang fra min Jeppe. Sådan gik det ikke helt😄

Faktisk var jeg en anelse skuffet, da han blot kom ind i soveværelset blafrende med et flag, og sagde at skønsangen måtte vente til morgenbordet😂 Han bad mig i stedet om at hoppe i morgenkåben, så han kunne vise det store morgenbord frem. Heldigvis for det da, for da jeg åbnede døren til entréen stod den nærmeste familie nemlig klar med flag, harmonika og fødselsdagssang😍 Godt, jeg ikke åbnede i bar røv😂

Normalt er jeg rimelig god til at opfange hemmeligheder, men denne gang blev den gamle kone sgu alligevel overrasket! Min søde Jeppe var også tydeligt rørt af, at overraskelsen lykkedes, så han måtte lige have lidt ekstra kærlige klem for den skønne, bævrende underlæbe, som altid afslører min dejlige, bløde mand (men bare rolig, klem får han altså masser af hver eneste dag)❤️ Hold kæft, hvor er han dejlig!😍

Den dejligste fest (og Jeppe)!

Den dejligste fest (og Jeppe)!

Det var SÅ dejligt at starte min fødselsdag med morgenmad i selskab med de fleste fra den nærmeste familie😊 Resten af dagen brugte Jeppe og jeg i selskab med hinanden, lidt shopping og så kom der lidt gæster til dunser og kartoffelsalat om aftenen☺️ Den perfekte dag i selskab med de bedste❤️

I lørdags holdt jeg så stor fest for både venner og familie med fadølsanlæg, en masse kage og højt humør. Min skøre familie optrådte også med fuld knald på harmonika, sav og baljebas (ja, sådan nogle instrumenter findes rent faktisk). Min mutti fik i øvrigt ret meget credit for at kunne få lyd ud af sådan en sav, og jeg skulle da også lige give et nummer på baljebassen😄

Alt i alt kan man vist ikke få en bedre start på 30’erne (selvom kontoen knirker en smule😉). Nårh ja, fornuftig bliver man vel aldrig helt på trods af den fremskredne alder😉

Aarhus City Halvmarathon 2016!

Klar-parat-halvmarathon!

Klar-parat-halvmarathon!

I morgen venter der mig så den første store udfordring som 30-årig: 21,1 km skal nedlægges til Aarhus City Halvmarathon, og maven rumler allerede lystigt af nervøsitet! Jo, jeg har skam fået nedlagt en masse kilometer i løbeskoene, men jeg har sgu også nedlagt mindst lige så mange stykker kage😂

Det bliver mit 2. halvmarathon, så jeg er spændt på, om jeg kan slå 2014-tiden på 2 timer og 15 minutter. Dagen i dag er derfor blevet brugt på pastagilde og afslapning, så benene forhåbentlig kan holde sig løbende på hele ruten (i modsætning til i 2014, hvor jeg havde gå-krise ml. 19-20 km). Har jeg mon nogle heppere med mig derude, som kan hjælpe mig med at holde benene i gang?☺️

Update følger selvfølgelig, når jeg er nogenlunde i live igen😉

3 Kommentarer

 1. Jeppe Schmidt

  Hej Kirsten 😘 Også
  Lige tak for beskeden fra mig 🙂 Katrine har jo fortalt så flot hvor glad jeg blev 🙂

  Jeg vil lige rette min dejlige Katrine . Jeg er ikke ret godt tilfreds ! Jeg er lykkelig og verdens heldigste mand ! ❤️🙏

  God sommer til dig 🙂

  Knus Jeppe

  Svar
 2. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Kære Kirsten

  Tusind tak for dine lykønskninger og søde hilsen☺️
  Jeg giver dig helt ret: jeg har virkelig fundet drømmemanden!😍 Tænk sig, at det skulle være så svært at finde ham, men det har været al ventetiden værd❤️
  Heldigvis virker han også ret godt tilfreds med den tossede aarhusianer, så alt i alt kunne vi sgu ikke have det bedre☺️

  Jeppe blev i øvrigt meget rørt over dine søde ord, så tak for dem😘

  Knus og god sommer fra os

  Svar
 3. Kirsten Jensen

  Kære Katrine ! Kæmpe tillykke med din fødselsdag ! Og kæmpe tillykke med dit halv Marathon ! 👍🙏❤️

  Meeeen hold kæft ” undskyld mit sprog !” Men hvor er du dog heldig med din Jeppe !! Tror alle kvinder drømmer om at få en ung mand som ham !! 😂🙏😀
  Han er virkelig god for dig ! Alt den kærlighed man kan læse hver gang hos dig ! Din forelskelse er virkelig at spore ! Har jeg aldrig læst tidligere ! ” skønt ”

  Hold godt fast i ham ! Han er vidst den perfekte mand ! Og bliver den perfekte far ! ” han har alle de træk og tanker en kvinde ønsker ! ”

  Tillykke til jer begge !

  Giv ham en 👍 Fra mig !

  Knus Kirsten !❤️

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *