En af de der møgdage…

IMG_6078Dagen i dag har været en rigtig møgdag. Humøret er i bund, lejligheden er kaotisk og jeg føler mig som verdens mest ensomme person. Og ja, det er sgu lidt fjollet, når jeg er beriget med så mange dejlige venner, men nogle gange rammer ensomheden altså lidt alligevel (og især om søndagen). Heldigvis var min kusine så sød at foreslå et smut ind til byen, hvor jeg fik shoppet lidt tøj i glade farver og min yndlings blush fra MAC. Nu skal der sgu lidt kulør på tilværelsen igen!

Vi var også et smut forbi Yogo i Guldsmedgade, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med fænomenet “Frozen yoghurt”. Jep, jeg er lidt sløv i optrækket, når det kommer til smarte tendenser 😉 Ikke desto mindre blev jeg dog positivt overrasket, og jeg er allerede fan af al den lækre topping, man smider på isen. Det var virkelig lækkert og godt for sjælen med både is og snak <3

En latterlig selvfed dum ko?

Lækker is og lækre farver!

Lækker is og lækre farver!

Tja, jeg har faktisk været meget i tvivl om, om dette punkt skulle nævnes, da det måske desværre vil give optur for afsenderen at blive nævnt, men… For nogle dage siden fik jeg mig lidt af en overraskelse, da der tikkede en kommentar ind på et af mine blogindlæg. Normalt godkender jeg alle kommentarer, også selvom de måske ikke er specielt positive, da min holdning er, at alle må ytre sig, som de vil, så længe det er (bare nogenlunde) konstruktiv kritik. Denne gang modtog jeg dog en hård og kontant kommentar om, at jeg bl.a. er “en latterlig selvfed dum ko, som er forelsket i mig selv”. Bum. Æd lige den, Katrine.

Jakob trøstede mig heldigvis med, at det jo var tydeligt, at afsenderen ikke kendte mig, når sådanne tillægsord bliver brugt, men derfor bliver jeg sgu alligevel lidt ramt. Jeg ved desværre godt, at det er en del af “gamet”, at alle pludselig har en mening om én, når man har været et smut forbi tv-skærmen, men hvor ville verden dog være et rarere sted, hvis alle kendte udtrykket “Hvis du ikke har noget pænt at sige, bør du tie” (især om folk, du ikke kender). Jeg forstår simpelthen ikke al den internet-had, der florerer i verden, og jeg ville sådan ønske, at den hårde tone ikke var nødvendig.

Heldigvis får jeg jo også mange søde kommentarer fra jer, som jeg vil forsøge at fokusere på i stedet, men negative kommentarer har bare en træls tendens til at tage al opmærksomheden. Nåh, det var bare et lille pip og naivt håb herfra om at sænke net-stridsøksen. Det er jo næsten en ren Callme reklame herfra: “Tal ordentligt – det koster ikke noget” 🙂

At tænke positivt

Ny PR på 5'eren! :)

Ny PR på 5’eren! 🙂

Når man løber panden mod muren, er det vigtigt at tvinge sig selv til lidt positive tanker, så jeg må hellere minde mig selv om, at jeg har haft følgende opture i den forgange uge:

Ugens sejr: Da jeg satte ny PR på 5 km’eren. Nu er der ikke langt ned til mit mål om at komme under de 25 minutter! Hvad mon belønningen skal være? 🙂

Ugens griner: Det her klip fra “Det alt for store Linda P show” om Jeppe, som ikke kan noget, men kommer fra Jylland 😀 Hold nu kææææft, hvor er det sjovt!

Ugens modigste træk: Jeg har fan-filme skrevet under på at holde et foredrag til efteråret! Jeg er ved at skide en grøn neger af nervøsitet allerede, men hvad man ikke dør af, bliver man stærkere af, og så må tiden vise, om det bliver med eller uden bæ i buksen 😉

Nu vil jeg forkæle mig selv med en lækker omgang sushi. Der er sgu ikke noget dårligt humør, mad ikke kan kurere! 😉

23 Kommentarer

 1. Suuuuus "ex-næsten-kollega"

  Søde Katrine….
  Vi er heldigvis mange der ved, at hvis nogen kan mene de grimme ting om dig, så er det kun fordi, vedkommende ikke kender dig!!
  For lige præcis du er da alt andet end det! Basta bum!
  Håber dagen i dag er bedre – og sejt med både ny PR + foredrag, wauw! 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Kære Sus (som jeg savner!)
   Tak for opbakningen :-*
   Jeg tænker på et CS-visit om et par uger, så lad os da lige stikke hovederne sammen der 🙂

   Hav en dejlig pinse!
   K.h. Katten

   Svar
 2. Helle

  Hej Katrine.
  Jeg synes nu du skriver og virker så dejlig befriende – noget mange kunne lære lidt af 😜
  Du tager dig ikke så højtideligt og det smitter af på os andre som med stor fornøjelse læser glimtvis af dit liv👍🏼
  Jeg har ofte opponeret imod, den fuldstændig vanvittig grimme tone som finder sted rundt omkring – trist at man føler et behov for at svine andre mennesker til…
  Ha’ en dejlig dag😃😄😃
  Jeg tænker karriereskift for dit vedkommende (tosset joke, som jeg håber du kan se humoren i…) bliv uddannet KOK for så kan man kurere dårligt humør inden det overhovedet starter 😆 Se DET smart….så kan man jo ikke lave andet end at smage god mad 👍🏼 Taler af erfaring!!
  Ha’ en dejlig mandag….☺️😊😉☺️

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Helle
   Tak for de dejlige ord 🙂 Det er hyggeligt at have jer med på sidelinjen, selvom jeg ikke helt har styr på, hvem der læser med 🙂
   Haha, det er et godt bud mht. karriereskiftet, men jeg ville nok hurtigt stå med en fyreseddel i hånden, når jeg ødelægger omsætningen ved at æde alle lækkerierne 😀 Det ville dæl-dytme også kræve mange ekstra løbeture så!
   Så jeg må nok hellere forblive kontormus indtil videre 😉
   Dejlig pinse til dig! 🙂

   K.h. Katrine

   Svar
 3. Tine

  Hvis man er typen der mener, at du er en selvfed dum ko, der er forelsket i sig selv – så er det fordi man ikke selv er rask! Så har man ganske enkelt en dysfunktion eller to i hjernen og skal have noget hjælp! 😉😊 Det kaldes projektion! Man har det selv dårligt, og så skal alle andre fandenfisme også have det dårligt! Så STOP med at bruge tid på sådan et menneske! 😊
  Fingres crossed for en forhåbentlig bedre mandag – selvom det ville være atypisk af mandag… 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hihi, måske er det en syg ko, der har skrevet til mig? 😀
   Heldigvis blev der bedring i humøret som dagene gik. Sådan en syg ko skal sgu ikke få mig ned med nakken, hihi 😉

   Svar
 4. Bodil

  du har god støtte af den lidt gale familie, bevar humoren, den holder alle oppe og livet er skønt. Jeg nyder det i fulde drag. Jeg giver en kop the, hvis du kommer forbi en dag i næste uge, en hindbærsnitte var dejlig. Knus fra hende den gamle

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Kære mormor
   Jeg er stor fan af min gale familie, som altid følger mig i tykt og tyndt 🙂
   Jeg takker gerne ja til både the og hindbærsnitte! Lad os finde en dag i næste uge 🙂

   K.h. det tossede barnebarn

   Svar
 5. Gitte

  Katrine og din blog er et frisk pust, sjov og ærlig – og jeg bliver glad af at læse den. Så tak for indblik i dit liv 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det er jeg simpelthen så glad for at høre, Gitte 🙂
   Tak for din rare hilsen!
   K.h. Katrine

   Svar
 6. Line

  Hej Katrine
  Dum dame, der skriver sådan, hun må have et sørgeligt liv… Din blog og du er skøn! 🙂
  Kender godt den slags søndage – tror, selvforkælelse er bedste lindring, og håber, din sushi smagte godt.
  Husk kagens dag i den kommende uge (i Odense er det i hvert fald på tirsdag).

  Kh. Line

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Line
   Tak 🙂
   Jeg tror faktisk, at det var en fyr, så man kan ikke engang anklage personen for at være pigesur 😀

   Selvforkælelsen hjalp lidt i den rigtige retning, og så hjælper det forhåbentlig med en god lang nattesøvn. Tak for tippet om kagens dag 😀 Det skal jeg jo ikke gå glip af, hihi..

   K.h. Katrine

   Svar
 7. Ane

  Åh ja, jeg synes altså også, der er alt for mange, der ikke tænker over, at der faktisk sidder et menneske på den anden side af skærmen. Men jeg vil som de andre sige, at det da også er langt fra det indtryk, jeg har fået af dig – tværtimod!

  Jeg var engang til en workshop, som var lidt for meget “find din indre power” til mig, men én sætning husker jeg stadig, og det er “what other people think of you ain’t your business”. Det prøver jeg nogen gange at huske på, når jeg tænker lidt for meget på, hvad andre tænker (selvom det er svært).

  Håber din dag bliver bedre i morgen 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Det er dejligt at høre, Ane. Det er i hvert fald heller ikke sådan, jeg opfatter mig selv, så jeg blev ærlig talt ret overrasket 🙂

   Det kræver øvelse at blive ligeglad med, hvad andre mener, men forhåbentlig gør øvelse mester 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 8. annette

  Hej Kathrine.
  Du er god som du er, du får smilet frem hos os der læser din blog. Dejligt med personer som dig, der er med til at gøre dagen sjovere. Rigtig god Søndag.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Annette
   Tak for de søde ord og dejlig søndag til dig også!
   K.h. Katrine

   Svar
 9. Sarah Pagaard

  Jeg ved ihvertfald fald, at både min og min kærestes dag bliver lidt sjovere når vi har læst et af dine indlæg. Din bund-ærlige facon og jyske sorte humor giver os et godt grin gang på gang. ☺️☺️👍

  Svar
 10. Sarah Pagaard

  Jeg ved ihvertfald fald, at både min og min kærestes dag bliver lidt sjovere når vi har læst et af dine indlæg. Din bund-ærlige facon og jyske sorte humor giver os et godt grin gang på gang. ☺️☺️👍

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Sarah
   Hvor hyggeligt, at I læser bloggen sammen 🙂
   Jeg lover, at der er mere på vej 🙂
   K.h. Katrine

   Svar
 11. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Hej
  Jeg kender alt for godt til det der, med at humøret er nede i kulkælderen.
  Jeg er en midtjyde på 35 år.
  Jeg tager nogen ting meget personligt, når jeg får en kommentar eller når der bliver snakket om, at man bare kan gøre sådan. Men det er sku ikke altid nemt. En i min nærmeste familie kan godt være lidt hurtig og grov når hun skal sige noget. Og Hej bliver altid meget ked af det og “tror” næsten at det er rigtigt.
  Min mand igennem 6 år, har kendt ham i 15 år, er god til at få mit humør op og jeg arbejder meget med mine tanker på at tænke positivt og ikke lade sig slå ud af en lidt negativ kommentar.
  Men vi er alle forskellige. Men giver dig ret i at de burde tænke før de taler.

  Håber du har fået det lidt bedre og er klar på en ny uge.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Susanne
   Det kan være rigtig svært ikke at blive påvirket af andres hårde ord. Det er dejligt at høre, at du har god støtte i din mand 🙂

   K.h. Katrine

   Svar
 12. Sara Anthonsen

  Jeg synes du er dejlig og ganske underholdende og mange andre vidunderlig ting.. 🙂
  -Når nogle mennesker taler/skriver grimt til dig, så husk på at de sikkert har en dårlig dag eller endnu værre – de blev tabt på hovedet som spæd.😁
  Jeg ønsker dig en dejlig søndag og op med humøret..
  Kram fra mig😇

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for mange dejlige ord, Sara 🙂 Jeg prøver også at minde mig selv om, at andres dårlige dag ikke skal gå udover mig. Forhåbentlig bliver jeg mere hård i filten med tiden 🙂

   Dejlig søndag til dig også!
   K.h. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *