Don’t jinx it, Katrine!

Ugens menu...

Ugens menu…

Min uge startede i fuld hopla med IKEA-tur i selskab med mutter i mandags, hvor jeg blandt andet stolt kunne berette, at jeg har haft en laaaaang periode uden sygdom. For helvede Katrine! Don’t jinx it! Blot 24 timer senere begyndte halsen at kradse, og om aftenen måtte jeg så krybe under dynen med myrepatter, kulderystelser og seriøse optræk til feber. Og ja, ganske rigtigt vågnede jeg svedende op med en møg-hals flere gange i løbet af natten, så jeg smækkede mæ’ det vuns en SMS af sted mod mit lægehus, hvor jeg pænt bad om en tid til tjek for halsbetændelse, og jeps, selvdiagnosen var ganske korrekt. Er der nogen, som er ekspert i halsonde, må det vist (desværre) efterhånden være mig..

En stor del af min barndom er gået med en hulens masse halsbetændelser, og da jeg tilbage i 2004 ramte ind i 7 styks på et enkelt år, var beslutningen let: de klamme mandler skulle cuttes væk hurtigst muligt, og det var uden tvivl verdens bedste beslutning! Jeg har kun haft et par enkelte halsbetændelser siden, så det er jo bestemt til at leve med, men derfor var det dog alligevel nedslående, da lægen måtte sende mig på penicillinkur for halsbetændelse igen i denne uge. Øv!

I dag er jeg så endelig vendt tilbage på arbejde igen efter tre dage som et svedende, blegt svin, der kun har indtaget is, koldskål og bananmos. Charmetrold! Hvor var det dog skønt at hoppe under bruseren i morges og føle sig nogenlunde som et menneske igen. Hip hurra for penicillin!

Du kan tage pigen ud af Aarhus…

Smuk smuk Aarhus-sang fra fru Dickow <3

Smuk smuk Aarhus-sang fra fru Dickow <3

Jeg har fået set åndssvagt meget tv de sidste par dage, og blandt andet havde jeg glæden af at se Tina Dickows optræden i Aftenshowet i går med hendes nye single “Pigen ud af Aarhus“. Jeg har altid været stor fan af Dickows musik, og denne gang rammer hun mig godt nok lige i hjertet. Der må være et eller andet tykt hjemstavnsbånd i os Åbyhøj-piger <3 Hvad synes I om hendes nye sang? 🙂

Heldigvis har jeg for længe siden sikret mig billetter til hendes koncert i Aarhus Festuge om en uge, og jeg glæder mig helt vildt! Næste uge bliver godt nok også en heftig arbejdsuge, men lidt fornøjelse skal der altså også være plads til 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *