Dommedag d. 26 marts

Just do it (lettere sagt end gjort!)

Just do it (jaja, fandme lettere sagt end gjort!)

I dag er jeg vågnet op med en krop, som hader mig. Jeg var dosk nok til at hapse en times bodyfit efter stepfit i går, så nu har jeg ondt i hver eneste muskel (som jeg ikke anede, at jeg havde…). Jeg føler mig ærlig talt som en plejehjemsbeboer, der er på vej til at stille træskoene, når jeg må støtte mig op af væggen for at kunne sætte mig ned på toilettet (damn you squats!).

Det er dog ganske forståeligt, at jeg er øm og ynkelig i dag, for det der med styrketræning rager mig ærlig talt en høstblomst, og derfor ser man mig sjældent på hold, der inkluderer nogen form for brug af håndvægte og vægtstænger. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg kiggede på uret under sådan en omgang bodyfit, men der er heldigvis en mening med galskaben!

I mit seneste indlæg vævede jeg lidt rundt i det der med at sætte mig et mål, når det kommer til projekt jeg-vil-kunne-passe-mine-kjoler-igen. MEN det er hermed lavet om! Min kusine og jeg fik lavet en bodyanalyse ved FitnessWorld tilbage i oktober, hvor jeg blev rådet til at tabe 5,4 kg fedt *hmpf*, og desværre sidder alt “guffet” lige midt på dunken, hvor det ikke er pokkers sundt, så der er vist ingen vej udenom. Sgu da belastende med sådan en æwle-form! 😉

Jeg må indrømme, at jeg ikke har skænket bodyanalysen særlig mange tanker siden, men i går satte min kusine og jeg os for at konkurrere om, hvem der har smidt den største fedtprocent pr. 26. marts 2015. Der er en biftur på højkant, så nu skal den saftsuseme bare have fuld hammer!

Fedtprocenten pr. 16/10 2014 sagde 29 %, og jeg vil tro, at status er nogenlunde det samme nu, så det er mit udgangspunkt.

Hvad skal der ske?

Jeg følger ikke nogen bestemt kur for at sætte fut i fedtforbrændingen, for jeg ved jo egentlig godt, hvad der skal til for at skrumpe dunken. Én ting er dog, hvad man ved – en anden ting er, hvad mavsen kræver 😉 Hurtige kulhydrater og sukker er mine fjender, så de skal først og fremmest bekæmpes!

Farvel kulhydrater *piv*

Farvel kulhydrater *piv*

Her er mine grove skitse for den næste halvanden måned:

 • Farvel til hvidt brød og kage (og dermed farvel til ballonmaven)
 • Kold tyrker fra slikposerne (og dermed goddaw til hovedpine de næste par dage). Jeg holder dog fast i mine sukkerfri Nellie Dellies, og må hapse lidt snolder en gang om ugen.
 • Motion så ofte som muligt (jeps, det er lidt fluffy, men jeg bøvler lidt med mit knæ, så der bliver modereret efter, hvad de rustne stænger kan holde til). Dog SKAL jeg indføre en form for styrketræning 1-2 gange om ugen! Crap!
 • Voldsom nedskæring på hurtige kulhydrater
 • De gyldne 10.000 skridt om dagen skal så vidt muligt rammes
 • Der må kun drikkes vand (jeg ved jo, at min krop og hud elsker mig for det). Eneste smuthul er de gratis proteinshakes, som FitnessWorld “serverer” for mig i hele februar 😉

Min største udfordring ved sådan en målsætning er helt klart at skrue ned for kalorierne og op for styrketræningen. Jeg elsker at få pulsen op med løb og stepfit, så cardiotræningen bliver ikke noget problem, men styrketræning hænger mig langt ud af halsen – endda før jeg overhovedet er begyndt, haha.

Selvom styrketræningen bliver noget mug, bliver det sværeste helt klart at skulle sige farvel (men dog på gensyn) til mine tro følgesvende: Hr. kage og Fru slikpose. Det gør dælme ondt i både hjerte og dunk 🙁 Jeg går allerede lidt i panik over, at jeg har 4 plader chokolade liggende ude i køkkenskabet, som nu skal samle støv! Wauw, det kommer til at kræve viljestyrke det her…

Nåh! Nu er datoen blevet råbt ud til jer alle, så der er hermed officielt ingen smutveje ud af min kommende elendighed den næste halvanden måneds tid. Wish me luck 😉

 

 

8 Kommentarer

 1. Mette Marie

  tjek lige madmagasinet på DR. De har lavet et program om proteinprodukter, som er ret interessant

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for tippet, Mette Marie 🙂
   Det må jeg lige lure!

   Svar
 2. Cecilie

  Held og lykke!
  Hr kæreste og jeg er gået i gang med det samme. Jeg higer også efter at kunne passe mine fine kjoler igen, også selvom det er et vemodigt farvel til kage og slik.

  Hvad er det for noget pizza-agtigt på billedet?

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Cecilie
   Mange tak og i lige måde 🙂 Nu skal vi satme kunne skrue os ned i yndlingskjolerne igen! 😀
   Hmmm, pizza… Nååårh, tror du mener laksen? Det er laksestykker med pesto på – mums! 🙂

   Svar
   1. Cecilie

    Hahaha :D. Jeg synes helt reelt, det lignede pizza – mon jeg allerede savner visse typer mad? ;).

    Svar
    1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

     Haha, jeg fik også cravings, da du skrev pizza 😀

     Svar
 3. Charlotte Dalgaard

  Hej Kathrine jeg kan anbefale http://www.sensekost.dk simple principper hvor intet er forbudt

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Charlotte
   Tak for tippet – det vil jeg lige lure på 🙂

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *