Det der spark i måsen

"Speedy Gonzales" og jeg fordriver transporttiden med blogindlæg og foredragsforberedelser :)

“Speedy Gonzales” og jeg fordriver transporttiden med blogindlæg og foredragsforberedelser 🙂

Jeg sidder pt. som en hængt kat i toget fra København til Aarhus efter et møde i storbyen om det kommende nye design på min webshop, og jeg lover jer for, at der er både lækre varer og smukt design på vej, så stay tuned 🙂 Jeg glæder mig i hvert fald meget til at vise resultatet frem inden længe 🙂

Men nøj, en lang tur! Havde jo lykkeligt glemt, hvor langt der er til storbyen.. Det virker nok også en smule tosset at tage toget frem og tilbage i 2×3 timer for et møde på 3 timer, men jeg nyder alligevel transporttiden, som giver mig mulighed for at udnytte tiden til alt det, jeg ikke når for tiden, som f.eks. at opdatere bloggen om, hvor travlt jeg har, haha 😉 OG så der blev serveret en ordentlig røvfuld sushi inden mødet! Hvem kører ikke gerne langt for det? 😉

Som I nok kunne fornemme i mit seneste indlæg, er det som om, at mit liv flyver af sted, uden at jeg helt selv kan følge med. Jep, der er mange tegn på, at jeg snart skal give mig selv et seriøst spark i måsen:

Forkælelse inden kjøwenhavnermøde :)

Forkælelse inden kjøwenhavnermøde 🙂

 • Jeg går sukker-amok! Pt. står den på slik og kage hver dag, og det er satme ikke holdbart. Fuck.
 • FitnessWorld har ikke set mig i et par måneder(!). Af en eller anden grund sender de mig også utroligt mange mails for tiden. Mon de med vilje ivrigt prikker til den dårlige samvittighed?
 • Løbeskoene må nøjes med to ugentlige lufteture, selvom jeg VED at tre-fire løbeture er bedst for både humør og krop. Kom nu lige lidt, Katrine!
 • Jeg sover for lidt. ZzzZzZzzzz…
 • Jeg skriver for få indlæg på bloggen, selvom jeg jo elsker det, når først jeg sætter mig ned og skribler løs. Øv! Hvor blev inspirationen af? Men sådan er det jo nok, når tiden er knap..
 • Jeg når ikke at spise min morgenmad om morgenen (monstro sukkertrangen starter der?)
 • Forberedelserne til mine foredrag er stadig i stikordsform – fuuuuuck! Pssst… Der er kun 20 billetter tilbage til foredraget i Risskov. I er sgu vilde!
 • Jeg har for lidt tid til mig selv, da alle weekender er fyldt op med bryllupper, fødselsdage, skolefester und so weiter. Hvorfor klumper det sig altid sammen omkring august og september? Der må blive avlet for mange børn i de mørke julemåneder, så er I ikke venlige at samle juleskankerne fremover, de damer? 😉
Nu skal det være slut med "tirsdagskugler" fra kantinen! Piv...

Nu skal det være slut med “tirsdagskugler” fra kantinen! Piv…

Sådan vil jeg sparke til mig selv:

 • Slut med slik og kage i hverdagene (og ja, onsdag er stadig en helligdag til venindehygge) 😉 Tjaaaa, så er der jo egentlig kun mandag, tirsdag og torsdag tilbage.. Forhåbentlig strammer jeg mig mere an end det! Gevinst: Jeg kan forhåbentlig snart passe mit tøj igen(?).
 • Når der kommer lidt ro på jobbet igen, skal jeg af sted til fitness mindst en gang om ugen. Basta! Gevinst: mere overskud, glæde og mindre mormorarme..
 • Jeg skal prioritere at få løbet en tur i weekenden, så jeg ikke skal tidligt op på alt for mange hverdage. Gevinst: mere løb samt mere søvn. Derudover tvinger jeg mig selv til at have en dag fri for tømmermænd enten lørdag eller søndag. Jeps, ønsk mig blot held og lykke mæ’ det!
 • Jeg vil give mig selv lov til at sige nej til invitationer, hvis jeg ikke har overskuddet. Gevinst: mere tiltrængt Katrine-tid 🙂
 • OG så har jeg netop bestilt en forlænget weekend til Berlin i efterårsferien. Gevinst: pustepause, afstresning og et tiltrængt hvil. Det bliver skønt!

Det er efterhånden et par år siden, jeg sidst har besøgt Berlin, så har I nogle gode tips til mam og shopping (udover Kurfürstendamm/KaDeWe)? 🙂 Jeg skal i hvert fald helt sikkert på Das Klo, som var lukket sidst jeg var der! Hvem vil ikke gerne drikke af urinkolber? 😉

4 Kommentarer

 1. Søs / Frk NV

  Jeg har netop været i Berlin og har kun hørt om Das Klo fra mine tyske venner, som bor der. Det lyder absolut ikke som et sted, jeg har behov for at besøge…

  Pas på med at benytte dig af toilettet – i hvert fald det fancy af dem (der skulle være to?!), da de højst sandsynligt tager et billede af dig, mens du sidder på tønden. Min veninde sad fredeligt på toilet, blev blitzet og wupti, så røg hun på flatscreen i baren. Fuldtsændig uvidende indtil de andre var flade af grin, da hun kom tilbage.

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Søs

   Wauw, det lyder da godt nok også direkte ubehageligt! Jeg skal dælme ikke flashe mås til hele beværtningen!! Nåh, forhåbentlig har byen andre godter at byde på 😉

   Mvh. Katrine

   Svar
 2. Mette

  PRIMARK. Er helt besat af primark hauls på youtube. Jeg tager også en efterårstur til Berlin, og der er Primark førsteprioritet 😉

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Mette

   Der var jeg sgu lige nødt til at bruge Google til hjælp 😀 Jeg har aldrig hørt om Primark før.. Er det kun tøj eller? Og hvad er prisklassen? 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *