Der ryddes ud i Hyggehytten

Klar til ny Hyggehytte😊

Klar til ny Hyggehytte😊

I tirsdags fik vi nøglerne til vores nye Hyggehytte (yay!)😄👍🏻 Flyttefolket kommer i morgen, og jeg begynder for alvor at få ryddet ud i skabe, skuffer, møbler og dullegrej, så vi ikke skal slæbe en masse unødvendigt “crap” med os ind i vores nye, fine hyggehytte.

Det kan være svært at sige farvel til ting, man engang har holdt af, men nogle gange må man indse, at det nok aldrig bliver brugt, hvis det har samlet støv i et år eller mere. Så jeg har taget arbejdshandskerne på, og er for alvor i gang med at proppe ting på det dersens smarte DBA.

I første weekend af april har jeg også bestilt en stand med en god veninde til Megakup på Godsbanen, hvor jeg for alvor skal sælge ud af mine mange fine kjoler. Nu er det slut med at have kjoler hængende, som enten er for store eller for små – basta!😊 Okay okay, de fleste er jo nok blevet for små… – Hvilket ikke er så mærkeligt!😁

I lørdags var jeg nemlig som tidligere nævnt til InBody-måling i FitnessWorld. Det gik… Hmmm… Som forventet (desværre). Hyggen har sat sig på mig, hvilket betyder, at 9 kilo er kommet snigende på blot et år (og kun 400 gram af disse er større muller). Jeg er egentlig ikke chokeret, da jeg jo godt ved, at der er gået ekstra hygge i den, og vi har det fandme også dejligt! Heldigvis panikker jeg ikke, men 9 kilo er alligevel noget af en motivationsfaktor. Wauw! Hvor er det dog heldigt, at jeg elsker motion (men knapt så heldigt, at jeg også elsker sovs).

Nåh, jeg hører vist løbeskoene kalde i det fjerne! …Og sovsen, som prøver at overdøve dem😉

Og så et lille forårstip som afslutning: Har I nået at deltage i min bette forårskonkurrence om et gavekort på 500 kr. til min webshop? I finder konkurrencen her 🙂 Vinderen findes allerede på søndag!

4 Kommentarer

 1. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Hey
  Da jeg mødte min mand for 16 år siden røg der en 15-16 hygge kilo på… Uhhhh… Efterhånden begyndte jeg at tabe nogen af de “hyggelige” kilo, men jeg er helt sikker på at der nok skal komme gang i vægttabet igen.
  Og som hende der har skrevet før mig, så skal man også nyde den forelskelse. Han lyder jo som en god og rar mand.
  Du har jo ikke gemt løbeskoene inde i bunden af skabet, de bliver flittigt brugt.
  Jeg vil sige god vind og god weekend til jer. Glæder mig til at høre og måske se et par billeder, når i er kommet på plads 👍😊😊😊

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Susanne

   Hihi ja, de kommer hurtigt snigende, de kilo 😉 Vi nyder bestemt forelskelsen og hinanden, og han synes heldigvis stadig, at jeg ser dejlig ud 😉

   God påske til dig 🙂
   K.h. Katrine

   Svar
 2. Bente carlsson

  Kæmpe tillykke med jeres nye hjem ! ❤️ Hvor er det dog skønt for jer ! Dejligt at mærke , det bare er kærligheden du har fundet ! 👍
  Nu ikke gå ned på at de 9 hyggekilo er kommet på , kærlighed =hygge ! Ægte kærlighed = meget hygge ! Den dag det bliver hverdag for jer 2 forelskede , børn osv , så ryger de kilo nemt igen søde Katrine !❤️ Nyd livet . Føl kærligheden med din betænksomme mand ! Også kommer det hele af sig selv .. Hihi .

  Knus og god flytning
  Vh Bente .

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Bente

   Tusind tak 🙂 Haha, nu må vi se, hvordan kroppen og livet udvikler sig 😉 Vi nyder livet i fulde drag – mums! 🙂

   God påske!
   K.h. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *