Der løbes og smøres!

IMG_7221

Skønt med en ny PR!

Nu er jeg ved at være tilbage igen i fuld galop efter bryllupsfeberen. Jeg håber ikke, at I har savnet mig for meget, men de sidste par uger har der altså lige været lidt andre boller på suppen her i Hyggehytten 😉

Heldigvis har jeg alligevel haft overskud til at holde løbeformen ved lige, så jeg satte dæl-dytme lige 10 km’er rekord for nogle uger siden, og som jeg nævnte i mit første blogindlæg om løbemotivation, er det vigtigt at fejre, når man opnår sine mål! Godt nok var planen, at jeg først skulle forkæle mig selv med nye løbefutter, når jeg kom under de 25 minutter på 5 km’eren, men det var også et højt ønske at komme under 55 min for 10 km, så det var i mine øjne en god nok undskyldning for at sende en skobestilling af sted! 😉 Ak ja, der er altid en undskyldning for shopping, men jeg er nu stadig ret stolt af min nye PR, så det føles ok 😉

Valget endte -som altid- på et par Asics, som lige har kastet en Nimbus 17 ud i butikkerne. Jeg elsker dem allerede, hvilket er ret heldigt, for jeg har tvunget mig selv til at skulle nå de 100 km i løbet af juli måned. Det må I gerne lige holde mig op på! Pt. er der 78 km tilbaws…

MK olie og aroniasaft afprøves :)

MK olie og aroniasaft afprøves 🙂

Der smøres!

Jeg er generelt blevet lidt bedre til at passe på mig selv, så jeg er faktisk også begyndt på at smøre den gamle krop. – Jeps, både indvendig og udvendig, do’!

For en måneds tid siden røg jeg i “fælden” ved Mascha Vang, og blev fristet til at købe den meget omtalte MK Olie. Olien og aroniasaften skulle være godt for lidt af hvert: hud, hår, negle, forbrænding og immunforsvar, så det er jo svært at sige nej tak til. Jeg har drukket et enkelt olieshot hver morgen siden (eller hældt det i min smoothie), og indtil videre kan jeg se, at min hud i ansigtet er mindre tør end tidligere. Se det er jo en god start 🙂

Jeg venter dog stadig på de store mirakler, men man bliver jo desværre nok ikke supermodel over natten 😉 Til gengæld var jeg den heldige vinder af uren hud på mambomåsen de første par uger, hahaha.. Godt jeg ikke skulle spoone (eller moone) nogen i mellemtiden 😉 Men som jeg forstår det, er det vist meget normalt, at huden renser ud i starten, så jeg er nok ikke heeeeelt unormal trods alt 😉 Ikke på det punkt i hvert fald!

Mit garn er allerede afhængigt!

En bette prøve fra frisøren, og mit garn er allerede afhængigt!

Udvendig er der også godt gang i olien, og her er det blevet hårets tur. Jeg kan lige så godt sige det, som det er: jeg er et skarn til at passe på mit garn (som ellers har en stor plads i mit hjerte)! Glattejernet er især den store synder, men nu skal der andre boller på suppen, for jeg var til frisør i sidste uge, og hun var så fræk at hapse 10(!) cm af mine dyrebare lokker *piv*.. Det gjorde sgu ondt i hjertet! Hun prøvede samtidig at lokke en masse dyre produkter med mig hjem, men den sindige jyde nøjedes med at hapse en gratis prøve Morrocanoil med hjem, og jeg er allerede fan! Mit hår labber lækkerierne i sig, og bedst af alt minder oliens lækre duft mig om min fantastiske ferie i Mexico for et par år siden. Mums! Jeg er allerede så stor fan, at den er selvfølgelig røget på forsiden af min webshop mæ’ det vuns under “Mine beautyfavoritter” (findes også i 100 ml). Pas nu godt på jeres garn, søde piger 🙂

Kampen for evig ungdom og lækkert garn er sat ind, men gad vide, hvornår jeg ender ud i bare at være én stor olieklat? 😀

Den der ferie…

Ve’ I hva’? På fredag går jeg på feeeeeerieeeee! Og hold nu kæft, hvor jeg glæder mig! Grundet alle bryllupsforberedelserne er jeg dog slet ikke kommet nogen vegne med min ferieplanlægning. Jeg er i syv sind og vil gerne det hele, men vigtigst af alt er det alligevel, at jeg ikke lægger for mange planer. Jeg er stadig lidt rundtosset efter det sidste års mange oplevelser, så måske er det ok, bare at planlægge ferien en dag af gangen, selvom det nager perfektionisten?

Min far har et sommerhus ved Følle Strand på Djursland, som jeg må voldbruge alt hvad jeg vil, så mon ikke, at sommeren byder på et par flasker vin, tonsvis af slik og gåture ved vandet? Jeg glæder mig i hvert fald allerede til at blive blæst godt igennem! Og ja, så skal jeg også stadig et smut omkring Skive/Fur-området med vandreskoene på. Jeg har bare ikke liiiiiige fundet ud af alt det praktiske endnu, så det bliver nok lidt spontant, selvom det ikke rigtig ligner mig at have den indstilling til planlægningen 😉 Nu må vi se, hvad sommeren har i hatten til mig, og jeg glææææææder mig! 🙂

2 Kommentarer

 1. J.

  Jeg kan anbefale denne hårkur fra Purely Professional: http://purelyprofessional.dk/shop/treatment-1/
  Den er med kokosolie, hvilket er super godt for håret. Det siger Pudderdåserne i hvert fald og jeg suger alt til mig, som de siger 😉 Du kan evt. også prøve med en lille smule ren kokosolie i spidserne natten over. Det skulle også være godt.
  Læs mere her: http://pudderdaaserne.dk/2011/05/10/kokosolie-til-haret/

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Tak for tippet 🙂
   Lidt ekstra snask til håret kan vist aldrig skade 😀

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *