Den store tv-bryllupsdag

I går blev jeg gift! – Eller i hvert fald på tv og foran aaaalt for mange seere (indsæt selv den der smiley med skræmte store øjne).
Det er en vild dag at tænke tilbage på, men heldigvis er det gode minder fra et ikke helt normalt bryllup. Okay okay, nu underdriver jeg vist: et VANVITTIGT bryllup! 🙂

De sidste par uger har jeg været helt tappet for energi, fordi jeg opbygger så meget spænding og nervøsitet i dagene op til visningen af programmet. Jeg sidder fuldstændig spændt som en flitsbue imens afsnittene kører, så efter hvert afsnit er jeg fuldstændig drænet for energi, og klar til flere ugers restitution under dynen. Desværre fortsætter hverdagen jo sin – næsten – normale gang, så dynen må nøjes med 5-6 timers daglig kontakt, og jeg føler mig ærlig talt efterhånden som en zombie, der kun lige vågner op en times tid hver tirsdag aften, når det er tv-tid. Det er virkelig hårdt, at jeg hver tirsdag lige når at mærke en snert af lettelse når afsnittet slutter, hvorefter jeg hurtigt kommer i tanke om, at rutchebanen fortsætter de næste mange tirsdage. Puha!

Jeg er særlig nervøs for det næste afsnit, da jeg kun har set de to første afsnit til forpremieren. Det er enormt nervepirrende ikke at vide, hvad der kommer til at ske, og en smule stressende, at jeg først finder ud af det samtidig med resten af seerne. Altså jeg ved selvfølgelig godt, hvad der kommer til at ske (andet ville tyde på en smule demens fra min side), men jeg har ingen anelse om, hvad der er taget med af de mange dages optagelser. Mon der dukker en Amalie-kommentar eller to op? Måske lidt mere sovsekærlighed og hyggedragt? Jeg har i øvrigt lagt mærke til, hvor utroligt mange gange jeg siger “hygge”, uden at det helt giver mening i sætningen, haha.. Oh well, så fik min blog jo nok alligevel et meget passende navn 😉

Nu vil jeg trille op mod bedsteveninden, så vi kan æde os halvt ihjel i fiskedunser med remo, krydret med “en smule” chokolade til dessert, så kvalmen og koldsveden får perfekte vilkår – smous!

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *