Den lykkelige flypassager

img_7404Dette indlæg er startet 11 km oppe i himlen, hvor jeg pt. sidder med måsen godt klemt ned i et Norwegian-sæde😊 Jeppe og jeg er endelig på vej mod vores store drøm: 3 fantastiske uger i Thailand❤️
Det føltes som i går, at vi bestilte flybilletterne, men de sidste fire måneder er fløjet af sted, og nu er det endelig alvor!
Jeppes søde forældre kørte os til Kastrup, og jordens skønneste svigermor havde endda været tidligt oppe for at smøre madpakker til os: frikadeller, roastbeef- og flæskestegsmadder. Behøver jeg sige, at jeg er fan af hende?😉

Vores drømmerejse starter ud med to dage i Bangkok, hvor planen lige nu er nogenlunde som følger:

* Udforske den vilde storby
* Besøge en slangefarm
* Se en blodig omgang thaiboksning
* Et smut i biffen, hvor man i dén grad får VIP-behandling
* Nyde livet og hinanden

Vi har nu været ombord på flyet i 4 ud af 11 timer, og jeg nyder hvert eneste sekund. Et er, at der er gode film på programmet, masser af snolder i tasken og en masse fantastiske oplevelser at se frem til, men nydelsen topper ved tanken om ham, jeg skal dele oplevelserne med❤️

Jeg bliver simpelthen så rørt, når jeg kigger over på Jeppe, som sover så sødt ved min side❤️ Tænk, at jeg endelig har fundet min jackpot!😍

2 Kommentarer

 1. Janne

  Rigtig god tur til jer:-) Nyd det, Thailand er et fantastisk land! Har selv boet og arbejdet derovre i 3 måneder. Husk, når I trænger til is (og det kommer I til) så besøg Swensens! Mega god is man får der! Hilsen Janne.

  Svar
 2. Susanne Dalsgaard Nielsen

  Ihhhh hvor lyder det altså bare skønt…
  Nogen gange kan jeg heller ikke forstår, min jackpot som jeg nu har kendt i 16 1/2 år 😘
  Endnu engang god tur til jer, og nyd alle de mange oplevelser som i får og selvfølgelig nyd hinanden.

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *