Bikiniform vs. muffinform

IMG_5434

Aaaalt for l√¶kre muffins fra Schweizerbageriet! <3 – og en knapt s√• l√¶kker √¶dedolk, hihi…

Jep, jeg er alts√• stadig i live, selvom der er lidt stille omkring mig for tiden ūüôā Skriveblokering og travlhed er en d√•rlig kombi, n√•r man skal holde en blog i live, men jeg skal jo ogs√• huske at leve ude i den virkelige verden ūüôā

Men hvad d√łvlan er det egentlig, jeg har s√• travlt med? Kender I det, n√•r dagene bare flyver af sted, uden at man helt kan huske, hvad man har brugt dem p√•? Jeg skal vist lige v√¶nne mig til, at d√łgnet har en del f√¶rre timer nu, hvor jeg ikke l√¶ngere lever i dagpengeland, og pludselig ogs√• har en webshop at passe. Fagre nye (sp√¶ndende!) verden ūüôā

Dagene flyver af sted med mit nye 8-16 job, og jeg er efterh√•nden faldet rigtig godt til det nye sted. Mine nye kollegaer begynder ogs√• at spore sig ind p√•, hvem de rent faktisk har ansat (mon de snart fortryder?). I dag konstaterede min ene kollega blandt andet, at jeg sagtens kan klare jokes placeret godt under b√¶ltestedet, da jeg, som hun selv udtrykte det, er “tilpas upassende” ūüėÄ Det rammer sgu nok meget godt, for sart har vist aldrig v√¶ret mit till√¶gsord ūüėČ Fik jeg i √łvrigt n√¶vnt, at jeg l√¶rte mine nev√łer ordet “str√•lem√•s” i sidste m√•ned? ūüėČ N√•h, men derudover er de nye kollegaer ogs√• ret imponerede over, hvor meget jeg kaster i hovedet konstant: “Spiser du nu igen?!” ūüėÄ Jow jow, man skal jo udnytte sine talenter, og mit talent har forplantet sig lige midt i mavsen! De v√¶nner sig nok til min konstante smasken en dag…

Onsdagslækkerier

I g√•r gik dagen med obligatorisk onsdagshygge i selskab med bedsteveninden, hvor vi var et smut inde i byen efter sandwich fra Mr.Mums (anbefalelsesv√¶rdigt!!), og s√• skulle aftenen selvf√łlgelig ogs√• krydres med kanelgifler, muffins, cookies og studenterbr√łd fra Schweizerbageriet. Hov, glemte jeg at n√¶vne, at vi som forret lige var forbi isbiksen i Bruuns Galleri inden? Intet mindre kan g√łre det, for det er jo kun onsdag √©n gang om ugen! ūüėÄ

Fors√łget p√• en feberredning...

Fors√łget p√• en feberredning…

Godt placeret i sofaen og med bagerposerne i sk√łdet, fik vi i l√łbet af aftenen zappet fra dronningef√łdselsdag over p√• DR3, hvor de k√łrte en dokumentar om overspisning. Min veninde blev helt kvalm af at se, hvor meget chokolade der blev h√łvlet ind i programmet, s√• pludselig forsvandt hendes kagetrang. Jeg syntes da ogs√•, at det var lidt skr√¶mmende at se p√•, men mere skr√¶mt var min mave √•benbart ikke, for jeg sagde da straks ja tak til at overtage hendes forladte studenterbr√łd! Min mave er heldigvis ikke sart, og man svigter alts√• ikke en stakkels lille ensom kage…

Efter s√•dan en kalorietung onsdag, var det nu alligevel rart at svinge forbi Fitnessworld i dag, hvor min kusine og jeg hapsede en bikinibootcamp efter arbejde. Desv√¶rre tror jeg dog, at der skal en del mere til at jage kagegildet af min dunk igen, men man skal vel starte et sted? For at bevare den gode samvittighed, sluttede vi sundhedstrippet af med et smut p√• Caf√© Glad, hvor de √•benbart g√•r √łko/gr√łntsags-amok (l√¶s: jeg er ikke umiddelbart m√•lgruppen…). Vi hapsede begge en pandekage med laks, som egentlig var ganske udm√¶rket, men jeg var jo stadig sulten bagefter… Fristelserne var mange, men det endte med at g√• udover en stakkels plade uvidende lakridschokolade, som skulle straffes, da jeg kom hjem.. Ups!

Fra muffinform til bikiniform og tilbage til¬†muffinform igen. Det g√•r st√¶rkt i det lille hjem! Jeg begynder at overveje, om min krop har skizofrene tendenser… S√• v√¶lg dog side, dunk!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *