Bag kameraet på “Gift Ved Første blik” – Part 2

IMG_0637

Lækker kage-flashback 😛

Jeg fik så meget sød respons på mine fortællinger i sidste måneds Gift ved første blik” Part 1, og jeg har da vist også lovet jer lidt mere “sladder”, så nu får I en opfølger på mine oplevelser i forbindelse med optagelserne til programmet.

På denne “Throwback Thursday” handler det om fortrængte dates, nysgerrige mikrofoner og en grænseoverskridende brudesuite 😉

Hvad var det nu han hed?

Vi udfyldte et hav af spørgeskemaer i forbindelse med castingprocessen, men det mest udfordrende var godt nok, da vi skulle lave en liste over alle dem, vi havde datet i løbet af vores liv. Jeg må immervæk indrømme, at det er blevet til et par dates eller 10 *host* i løbet af mine tapre singleår, så det var noget af en opgave at skulle sætte navne på dem alle!

Normalt husker jeg tidligere dates som “ham med de grimme Puma-sko”, “kokken der var psykopat”, “staklen, jeg fik til at græde på første date”, “fjolset der spurgte, hvornår jeg havde tænkt mig at smide nogle kilo”, “kagemanden”, “mr. desperado”, “sugemallen” og mange andre mere eller mindre flatterende kendetegn. Umiddelbart ville produktionsholdet nok ikke få det vilde ud af sådan en liste, så jeg måtte lege detektiv på Facebook for at få opsporet nogle navne. Hovedsagen var vist også bare, at de kunne tjekke op på, om Jakob og jeg havde datet tidligere, men der var trods alt meget få københavnere på min liste 😉

Lettere kaotisk dag med kameraer og lyd ;)

Lettere kaotisk dag med kameraer og lyd 😉

Nysgerrige mikrofoner

Hele bryllupsdagen var vi godt klistret til med mikrofoner, så kameraholdet ikke gik glip af vigtige guldkorn (eller endnu vigtigere: de mindre gyldne øjeblikke). Vi jokede lidt med overvågningen ved middagen, da der ikke var serveret smør til brødet (i mine øjne en fejl af dimensioner!). Jakob og jeg forsøgte derfor at tilkalde hjælp ved bare at sige “Kalder kalder, bruden mangler smør!” ud i det blå. Desværre virkede hverken det eller mit desperate opråb efter en kølig Ceres Top. Hvad dælen er det for en service på et palæ? 😉
Vi vidste dog aldrig helt, hvornår der blev lyttet med, så jeg har seriøst aldrig i mit liv været så bange for at slå en tisseprut 😀 Hold nu kæft, hvor ville det være svært at kigge lydmanden i øjnene bagefter, haha 😀

Gensynsglæde i Nyhavn

Som klokken nærmede sig midnat, ville de stakkels kamerafolk gerne hjem efter en lang dag, men hvem fa’en stopper frivilligt sin egen bryllupsfest før midnat, når stemningen er høj og Backstreeet Boys brager ud af højtalerne? Det endte derfor med, at vi trillede videre i byen med nogle af Jakobs venner til et par kolde fadbamser i Nyhavn. På vej derned stødte jeg tilfældigt på en gammel klassekammerat, og jeg fik en kæmpe svingtur af af gensynsglæde. Han kiggede dog noget, da jeg på hans spørgsmål “Hvad laver du i København?” blot pegede på vielsesringen og sagde noget i retningen af “Nårh, men øhhhh… Jeg er lige blevet gift med en kjøwenhavner… Som jeg ikke har mødt før… Og det ryger på DR1 om nogle måneder”. Der blev reageret med ret store øjne 😉

Grænseoverskridende brudesuite

På bryllupsnatten blev vi indlogeret på Hotel SP34, som var et virkelig lækkert sted. Dog måbede jeg lidt, da vi opdagede, at der var direkte udkig til kummen fra dobbeltsengen! Mellem badeværelset og sengen var der nemlig et stort vindue, som ikke overlod noget til fantasien. Derfor måtte vi lige indgå en aftale om, at der altså ikke var adgang til dobbeltsengen, når den anden var på tønden 😀 Shit, de ville have os lige lovlig tæt på hinanden ret hurtigt! Sikke mange toiletudfordringer på én dag 😉 Heldigvis kunne vi tage det hele med et smil, og det gjorde utvivlsomt dagen lidt mere overskuelig, at vi kunne grine af de mange mystiske udfordringer, vi blev udsat for 🙂

Så er der vist ikke mere i bland-selv-posen til jer i denne runde (pokkers, nu blev jeg sliksulten!), men måske kommer der en part 3 dryssende someday. Bloggen fungerer også lidt som en dagbog for mig, så det er rart at kunne gemme en masse gode minder og skøre oplevelser herinde. OG så er det jo kun dejligt, at I vil læse med 🙂

Nåh, jobbet kalder, så jeg må hellere få nedlagt Vestre Ringgade på den sorte jernhest 🙂 I aften skal der bowles med kollegaerne, og så er der buffet bagefter. Buffet er min yndlingsret, så jeg kan mærke, at det bliver en god dag!

Hav en skøn lillefredag derude 🙂

 

5 Kommentarer

 1. Camilla

  Hej Katrine. Virkelig sjovt at læse om dine oplevelser med programmet. Glæder mig til flere opdateringer fra din side. Hvordan går det med Jakob og dig? Eller er du begyndt at kigge efter erstatninger igen? Selvom jeg tror Jakob er svær at erstatte.(shit han er cute 😀)

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Camilla
   Dejligt, at du vil læse med 🙂
   Jakob og jeg er stadig rigtig gode venner og ses ofte, så det er skønt, at vi kan finde ud af det. Jeg er ikke på jagt efter nogen erstatning, nej, for Jakob er rigtigt nok svær at erstatte 🙂 Ligenu trænger jeg vist bare til at være mig selv efter et lidt for heftigt år 😉
   Mvh. Katrine

   Svar
 2. katrine_hyggehytten (Forfatter)

  Kære mormor
  Tak for din altid store opbakning. Du er en stor del af mit vigtigste heppekor 🙂
  OG du er nu heller ik’ så ring’ endda 😉 Jeg kigger snart forbi med kage og en sludder.
  Knus og dejlig weekend til verdens bedste bedste

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   P.s. Hvornår er du dog begyndt at bande sådan? 😀

   Svar
 3. mormor

  kære Katrine jeg følger stadig med, hvor må du dog have lidt jeg føler med dig kom en smut så kan vi tale om alle dine genvordigheder, og du kan måske få lidt trøst. Shit – jeg elsker dig jo som du er, og er måske også lidt stolt!!!!

  Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *