Bag kameraet på “Gift ved første blik” – Part 1

En af de utallige kjoler, som ikke var gode nok..

En af de utallige kjoler, som ikke var gode nok til bridezillaen..

Velkommen tilbage fra påskeferien! Er I mon også mega påskedvaske og i “splat-af-humør”? Jeg er i hvert fald ikke mange potter pis værd, og er samtidig jaget af en slem, men velfortjent, halsbrand efter den sidste uges ubarmhjertige ædegilde 😀 Min dunk er glad, men min hals er fornærmet og straffer mig med en smag af konstant sur røv. Belastende!

I dag får I et lidt anderledes indlæg fra mig, hvor jeg serverer små skæve historier fra min deltagelse i “Gift ved første blik”. Hukommelsen er sgu ikke, hvad den har været, så måske er det også meget rart at nedfælde lidt ord mæ’ det vuns, før demensen rammer 😉

Der er mere på vej, men i dag starter vi ud med part 1 om kjolekøb, sammenbrud, selvmedicinering og sprogcensur 🙂 Enjoy!

Kjolepanik

Jeg havde en uge til at vænne mig til tanken om, at jeg faktisk snart skulle giftes med en ukendt mand. ÉN LILLEBITTE UGE! Normalt planlægger jeg alt i gooooood tid og ned til mindste detalje, så forestil jer panikken i frøken perfektionist, da jeg blot fik halvandet døgn til at finde den perfekte brudekjole! Jeg havde vadet gaderne i Aarhus tynde, og frustrationerne voksede i mig for hver butiks-nitte, jeg trak på min vej. Til sidst lykkedes det mig heldigvis at få en tid i Marianne Carøes kjolebiks, og der fik jeg endelig en kjole i hus (som dog lige skulle syes fra bunden af først…).

Mit største krav til kjolen var, at dunken skulle skjules godt, så mr. X ikke ved første øjekast ville tro, at han fik en gravid trunte serveret, for det ville edderma’me være et dårligt førstehåndsindtryk af dimensioner! 😀 – Med mindre han var pisse skruk selvfølgelig 😉 Heldigvis lød det ikke til, at Jakob spottede dunken som det første! Hip hurra for en strategisk godt placeret brudebuket: Æbledunkens redning!

Sammenbrud i Magasin

Her tilbragte jeg min sidste nat som frøken - lækre omgivelser på hotel SP34!

Her tilbragte jeg min sidste nat som frøken – lækre omgivelser på hotel SP34 🙂

Det var ikke kun mig, der skulle se præsentabel ud på tv, så jeg fik også slæbt min stakkels papa med på shopping. Normalt foretrækker han sandaler, træsko og mine aflagte vinterjakker, men hvis ikke et tv-bryllup var anledning nok til at få kastet et flot jakkesæt på ham – hvad er så? 🙂 Efter kyndig vejledning i Magasin, fandt vi det perfekte outfit til ham, så alt var efterhånden på plads..

MEN to dage før brylluppet forsvandt min fars bukser, da Magasin af en eller anden grund ikke havde fået dem tilbage fra skrædderen. Jeg kunne tydeligt mærke panikken brede sig i mig, da den stakkels mandlige ekspedient gang på gang vendte slukøret tilbage og meddelte, at han altså stadig ikke kunne finde bukserne på lageret.

Det endte med at blive dråben, der fik bægeret til at flyde over! Tårerne trillede ned af mine kinder, imens jeg beklagende forsøgte at undskylde for mine bridezilla-tendenser. Selvom jeg havde tavshedspligt om programmet dengang, blev jeg nødt til at undskylde min situation med, at jeg altså snart skulle giftes med en jeg ikke kendte, OG det skulle på nationalt tv, OG min far skulle føre mig op, OG at han ikke ejede andre jakkesæt, OG at han nu sad på en lille ø i det sydfynske øhav, så der ikke var mulighed for at få tilrettet et par nye. Samtidig havde jeg stort set ikke spist noget i flere dage, så korthuset var i forvejen skrøbeligt, da jeg bestemt ikke er noget festfyrværkeri, når jeg ikke har mad i mavsen 😀 Stakkels ekspedient! Der gik heller ikke længe, før han endte med at tilkalde sin boss, som højt og helligt lovede mig, at hun ville komme hjem til mig med bukserne dagen efter – om så hun skulle bryde ind ved skrædderen! Det var rart at mærke lidt fightervilje, da jeg selv var på sammenbruddets rand!

Og tænk sig: dagen efter (på en højhellig søndag) stod Magasin-bossen udenfor min dør med bukserne i favnen samt en æske chokolade som undskyldning. Hold nu op, hvor var jeg glad og lettet!! Fantastisk service til en panisk bridezilla 😀 Tak, Magasin! Heldigvis kom min appetit tilbage igen efter brylluppet, så jeg derefter kunne kvæle chokoladen med velbehag 😉

Panisk bridezilla dagen før brylluppet. Drugs needed!

Sådan så jeg ud dagen før brylluppet, da jeg var ved at skide en grøn neger af skræk.. Drugs needed!

Drugs

Mange har svært ved at forstå, hvordan man tør gifte sig med en, man aldrig har mødt før, og her bagefter forstår jeg egentlig heller ikke, at jeg rent faktisk havde nosser nok til det! Jeg var nok også noget mere nervøs end man måske fik fornemmelsen af, for af frygt for at dejse om af nervøsitet, endte jeg faktisk med at medicinere mig selv med en beroligende pille, der lige tog toppen af nervøsiteten. Egentlig var de beregnet til at bekæmpe min eksamensangst med, men begge situationer avlede panik, hjertebanken og svedige hænder, så det er vel Medina-Madonna 😉 Måske havde en kølig fadbamse haft samme effekt, men det var ikke rigtig en option ved morgenmadsbuffetten 😉

På trods af medicinering var der dog stadig sved på panden, da jeg stod foran døren til Københavns Rådhus, og jeg vil næsten vove at påstå, at Jakob sagde ja til frøken “Svend Sved” 😀 Rexona burde sgu lave et reklamespot ud af det 😉

Den grønne neger

Lige efter vielsen var det vigtigt for produktionsselskabet at få hevet lidt ord ud af os om førstehåndsindtrykket af hinanden, men de måtte altså liiiige tage optagelsen om, da jeg svarede “Det var rart at se, at Jakob også var ved at skide en grøn neger af nervøsitet”. Det endte med en noget mere konservativ udtalelse a la “Det var rart at se, at Jakob var lige så nervøs som mig” (booooooring!). Jeg er åbenbart for bramfri til DR 😉

Det var, hvad jeg havde af fun facts til jer i denne omgang, men der er flere historier på vej til jer i part 2. Mon I går og brænder inde med nogle sjove spørgsmål om de skøre måneder, som måske kan inkluderes? 🙂

 

 

 

12 Kommentarer

 1. Sidse matras

  Hej Katrine.
  Jeg bliver gang på gang chokeret over folk og deres måde at skrive på til hinanden på fb. Folk som ikke engang kender hinanden. Hvis du ikke har noget positivt at ytre så lad da være…
  Din måde at skrive på er simpelthen genial sjov og jeg forstår simpelthen så godt at du stadigvæk har brug for at skrive om det og få det bearbejdet for det var da for vild en ting at gøre…
  Vh Sidse

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Sidse

   Hov, din kommentar var vist smuttet 🙂 Beklager det sene svar!
   Jeg er også blevet opdraget på samme måde som dig, så jeg bliver også overrasket engang i mellem, når tonen bliver lidt hård uden grund 🙂

   Tak for dine søde ord – det varmer enormt!
   K.h. Katrine

   Svar
 2. Karina

  Er du gal hvor er ovenstående kommentar SJOV! Jeg smiler/griner altid af dine indlæg, og nu også af sådan en kommentar. Hæhæ!

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   You can’t win ’em all 😉

   Svar
 3. Louise

  Og alligevel læser du med Jonna?
  Hvis du ikke gider mere af Katrine, så lad være med at læse med mere og lad os andre nysgerrige gøre det

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Du skal være så velkommen 🙂

   Svar
 4. Jonna loft

  Skal love for at du får lukreret på din deltagelse i tv programmet, ja der er mange måder at gøre sig populær på
  Synes du har et mega anstrengende sprogbrug fremmedord til hver anden sætning, og alle mulige slangord
  Skriv dog almindelige danske ord istedet for. Nu kan du snart ikke koge mere suppe på det ben, at du har været
  Med i gift ved første blik,så interessant er du heller ikke

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Jonna
   Du har ret til at have din mening, men samtidig må jeg minde dig om, at det er et frit land, hvor ingen tvinger dig til at læse en blog, som du tydeligvis bliver i dårligt humør af.
   Jeg skriver om de ting der fylder i mit liv/hoved, og der har programmet stadig en stor plads. Det er efter min mening sjovere at skrive om spændende oplevelser end tør information om, at jeg f.eks. spiste tre leverpostejsmadder i dag. Et tosset bryllup får altså pennen til at glide en anelse lettere 🙂
   At du ikke forstår mit sprog, kunne måske også give et hint om, at du nok bare ikke er det rette segment?

   Jeg sender solskin og lidt bedre humør i din retning, og så håber jeg, at du finder en anden blog, som giver dig smil på læben.

   God weekend!

   Mvh. Katrine

   Svar
 5. Katrine

  Hej narvnesøster 🙂

  Dejlig det ikke kun er mig der har det svært med at komme over påske. Fedt at høre nærmer om Gift ved først blik . Og så fortæller du bare så skild godt

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej navne-Schwester 😉

   Ja, det var en hård omgang, ik’? 😉
   Mange tak for de pæne ord 🙂

   Mvh. Katrine

   Svar
 6. Maria Mathilde Kristensen

  Hvad var det for nogle beroligende piller du tog inden du skulle ind af døren? 🙂

  Hilsen en nysgerrig følger 🙂

  Svar
  1. katrine_hyggehytten (Forfatter)

   Hej Maria

   Uhhh, de hedder vist Propanolol og er oprindeligt beregnet til for højt blodtryk 😉

   Mvh. Katrine

   Svar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *